nrl Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Na łamach Official Xbox Magazine UK ujawnione zostało, że Digital Illusions CE od jakiegoś czasu pracują już nad nowym projektem na Xboxa 360 zatytułowanym - Battlefield: Bad Company. W przeciwieństwie do poprzednich części, tym razem gra powstaje specjalnie z myślą o konsoli i nie będzie konwersją PeCetowego odpowiednika (czyli tego z numerkiem 2142). Natomiast tego, czego nie dowiemy się już z poświęconego Xboxowi miesięcznika (lub czasopisma), jest wypowiedź jednego z pracowników firmy DICE, który twierdzi że omawiana gra powinna ukazać się również na (włącz capslock) playstation 3 (wyłącz capslock). jak dla mnie gra wygląda kozacko :] Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A dla mnie sie screeny nie wyswietlaja :P. Co do samej gry, no nie wiem, Modern Combat nie odniosla za bardzo sukcesu, czemu w tym wypadku mialo by byc inaczej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kolejny Battlefield, coraz ich wiecej, prawie jak z Simsami :D no ale w końcu to jedna wielka rodzina EA. Screeny faktycznie sie nie wyświetlają :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja mam takie screen'y. ;) http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11107 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3v4n Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11107 Niezłe te screen'y :D Wielka dbałość o szczególy. No ale w końcu to nextgen :wink:. Czekam na więcej B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Ten Hummer jest tak kosmicznej jakości że wygląda na rendera, tylko że o AA chyba zapomnieli :wink: Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Hummer nawet wyglada normalnie, ja bym sie zastanowil nad reszta 'screenow' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 IMHO - screeny ktore zaprezentowal qqrydza wygladaja zalosnie. Masakrycznie nienaturalnie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3v4n Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wiadomo że te screen'y obeszły wiele progsów graficznych pewnie, no ale jesli gra miałaby się prezentować tak jak ten pierwszy screen to imo grafika b.dobra. Grafike bedziemy oceniać jak gra już wyjdzie/pojawią się obrazki z samej gry, bo tak zawsze są podrasowane :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zwłaszcza że EA ma duże skłonności do rasowania swoich screenów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 przez chwile myślałem że to zdjęcia O_O :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Ludzie, nigdy sie nie nauczycie? Wiecie jak wygladaja screeny nowych fif nie? (chodzi mi o serie fifa na pc) - zawsze sa przebarjerowane a potem to juz wiadomo jak to wyglada... wiec nie jarajcie sie za wczasu. Zreszta pewnie nawet silnika gry jeszcze nie maja :lol: to dopiero jakies pogloski... Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ludzie, nigdy sie nie nauczycie? Wiecie jak wygladaja screeny nowych fif nie? (chodzi mi o serie fifa na pc) - zawsze sa przebarjerowane a potem to juz wiadomo jak to wyglada... wiec nie jarajcie sie za wczasu. Zreszta pewnie nawet silnika gry jeszcze nie maja :lol: to dopiero jakies pogloski... a to nie jest czasem http://www.bf2live.com/news/178-EA-Inc-s-offre-une-licence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Moze i tak, a raczej na pewno. Co do screenow, to mi przypomina kolejny film animowany, heh po prostu HUD MUST BE! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 a jednak nowy Battlefield zawita również na pc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kolejny Battlefield - kolejn masa bugów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 E tam będzie w co pograć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kolejny Battlefield - kolejn masa bugów :lol:czepiacie sie tych bugów, a prawde mowiac kazdy battlefield był swietny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie grałes i gadasz, to pomyłka. Tyle ode mnie ^^ Grałem i dalej uważam, że pomyłka tyle ode mnie ^ ^. PC-TS-CB i walenie w klawiature ;] Eee BF hmm znów będzie po 3 dodatki każdy po 20$? Chyba zapomnieli, że by gra po sieci odniosła sukces to musi być tania i możliwie z darmowymi dodatkami jako patchami najlepiej. Screeny IMO nie specjalne. Nie wróże jej świetlanej przyszłości znając życie rozgrywka będzie miała durne rozwiązania, grafika zachwyci a jednocześnie nie pozwoli grać jakimś 20% graczy, cena i dodatki odstraszą a i są gry od których gracze się nie oderwą by przenieść się na BF'a ( CS'y, AA, COD2, MoHAA). Gracze pewnie przypadkowi będą grać na publikach ale masakrystycznych rozgrywek klanowych to sobie nie wyobrażam. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Granie na konsoli w fps'a bedzie tylko dobre z... myszką. Grałem nie raz na konsoli w fpsy i gra na padzie sie mija z celem (szczegolnie w multi). A co do screenów mi sie bardzo podobają. Szczególnie gleba po hummerem. Niby nic ale textura w very high res. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) A może dacie spokój z tymi gadkami że "na padzie nie da się grać" i "jak można grać w FPP na konsoli" bo to NIKOGO nie interesuje a tylko zaśmieca temat. Gadajcie o grze. Jak kogoś razi to że ktoś będzie w to grał na konsoli (i odwrotnie, że ktoś w to będzie szarpał na PC) to niech zostawi to dla siebie a sam niech gra tak jak lubi (znaczy się na PC i kombo "klawa+mysz" albo konsola + pad). Tymbardziej że gra wyjdzie i na konsole i na PC więc każdy zagra tak jak lubi i tak jak chce. Niech nikt nikogo na siłę nie "nawraca" bo to się i tak pewnie źle skończy. Co do samej gry to jej wygląd (o ile to na silniku gry) uważam za bardzo dobry (chociaż drzewka za Humvee są takie sobie). Zastanawiam się tylko na co taki poziom szczegółów np. twarzy? Jak zagramy w Multi to i tak tego nie będziemy zauważać ;) (kolesia będziemy strącać pewnie z kilkunastu/kilkudziesięciu metrów). Ale chyba po prostu się czepiam....Fajnie że grafa idzie do przodu, jeszcze tylko fizyka i będzie już git! Pozdro. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ciekawe o co będzie walka w tym BF?? Czy będą flagi?? Żeby nie zrobili z tego CS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 :lol2: tak sobie pomyslalem, zagrac w feara na padzie :D F.E.A.R. wyjdzie takze na X360 i PS3, wiec to, co z takim trudem mozesz sobie wyobrazic i co Cie tak rozsmiesza stanie sie rzeczywistoscia. Mam takie pytanie: grales w Halo na XBoxie? Albo w Blacka na XBoxie/PS2? W jakakolwiek dobra FPStrzelanke na padzie? Co do screenow - tekstury wydaja mi sie malo prawdopodobne, ale reszta... czemu nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Te screany to pewnie z intro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Temat dotyczy B:BC a nie Fpp - pad vs myszka. Nastepne posty OT beda punktowane zgodnie z regulaminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Czytałem dziś newsa że EA kupiło Unreal Engine 3 i coś mi się zdaje że ta gra będzie na nim robiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11107 No to mamy nowe screen'y. Ładniusie w mojej opinii. :rolleyes: Większość widzę pisze o multi a gra w pierwszej kolejności skupia się na singlu. Nie oznacza to jednak, że mp będzie pominięty. Takie coś na prędce znalazłem na stronie ea. "Zapomnij o wszystkim czego doświadczyłeś do tej pory. Fabuła Battlefield: Bad Company będzie sporym zaskoczeniem dla wszystkich miłośników wojennych gier akcji. Wraz z oddziałem renegatów, samowolnie wypuścisz się na tyły wroga, by potajemnie wejść w posiadanie sporej ilości złota. Battlefield: Bad Company oferować będzie rozbudowaną zabawę dla jednego gracza - pełną niesamowitych przygód, doprawionych szczyptą czarnego humoru. Niezmiernie interesująco zapowiada się możliwość pełnej ingerencji w świat gry, którego poszczególne części będzie można niszczyć w dowolny sposób. „Nasze wieloosobowe gry ceciach!ą się przede wszystkim szaloną, nieprzewidywalną akcją. W nich wszystko jest możliwe! Tak samo będzie w przypadku kampanii dla jednego gracza w Battlefield: Bad Company.” – powiedział Karl Magnus Troedsson, starszy producent w firmie DICE. „W świecie, w którym można zniszczyć 90 procent elementów, możliwości zabawy są praktycznie nieograniczone. Pole walki zmienia się nieustannie, zmuszając graczy i przeciwników do umiejętnego reagowania na sytuacje.” W grze dostępne będą również rozbudowane opcje rozgrywki wieloosobowej, w pełni wykorzystujące możliwości oferowane przez potężne, interaktywne środowisko gry. " I jesio takie coś Edytowane 12 Września 2006 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Grafika taka troche half life'owa 2. Ciekawe czy obejdzie sie bez AGEJI :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ładna wyrwa w budynku :D. I na coś takiego czekam, na jakąś bardziej rozwiniętą fizykę, reakcję otoczenia na to co się dzieje dookoła. Pewnie i tak sie okaże że to jakiś sprytny skrypt ale dobrze użyte skrypty też sa spoko ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Ja chyba badziej na Army of Two czekam... a co do dyskusji gra w fpp na konsoli to ja podsumuja to moze tym, ze panowie redaktorzy z CD-Action stwierdzili ze wersja Battlefiled 2 na X360 jest lepsza i jakos brak myszy w tym stwierdzeniu wcale im nie przeszkadzał, wiec niech to da do myslenia niektorym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...