DaRoN Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) a spróbuj wacik i paste polerską z motoryzacyjnego (automax) co do wtrysków - mozesz całą ta blaszkę "wycisnąć" przy pomocy jakiego ołówka i wyczyscic a potem wkleić spowrotem przy pomocy bezbarwnego silikonu. Albo cały top pomalować na ładny czarny kolorek (post nr 249) Wpierw zajmę się czyszczeniem nagrzewy (nie mam czasu na rozlutowywanie jej. Pozatym musze mieć przynajmniej jedną sprawną. Luakjcie co się na króćcu od ATMANA osadziło (wykręciłem go, bo nie był mi potrzebny - pompka takiego kopa dostała, że ja pierdykam) Edytowane 18 Maja 2007 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 U mnie Kaspersky dziwnie (Spy alert) reaguje na Twój link do obrazka DaRoN :? Wrzuć go gdzieś indziej. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Upgrades: Wypchnąłem jety i delikatnie je wyczyściłem szczotką. Nie da się ich do końca wczyścić póki co, co zresztą widać. Gdy woda była po losowych wartościach petrygo/woda to czyściło się to super łatwo... Co za shame :/ EDIT: Grzechu - no to teraz przynajmniej mam full motivate, żeby zająć się japoncem. Bo leży se bidna i czeka od roku. Edytowane 18 Maja 2007 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 te jety o ile sie nie mylę to są z patyczków higienicznych... kup nowe .. 2 zł kpl. :P i bardziej kompa będziesz słyszał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Nie no, jeszcze bym co zepsuł :) I tak już jest spsute :P. Patyczki jakimś czymś dzisiaj przelecę (czyli spirol na wykałaczce, albo igle i wacie) Nagrzewe czeka narazie lamerskie czyszczenie, czyli gotowanie jej w czym popadnie... Na początek CocaCola, Ocet, Kwasek cytrynowy/octowy, Cillit Bang. W każdym bądź razie, coby za duży of nie był - Blok jest Super Pietach. Myślę, że teraz dodatkowo zyskam na temperaturach bo z pompki wykręciłem jednego króćca (co zarembiście podniosło przepustowość) no i procesor może dostanie w końcu pastę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 a spróbuj jety wrzucić do Cilit Bang na rdze albo na kamień. Tak samo spód miedziany a potem wacik i delikatna polerka spodniej częsci pastą polerską - bedzię jak nówka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 a spróbuj jety wrzucić do Cilit Bang na rdze albo na kamień. Tak samo spód miedziany a potem wacik i delikatna polerka spodniej częsci pastą polerską - bedzię jak nówka! Własnie zaraz będę szedł na jakieś zakupy do czegoś podobnego do hipermarketu i tam zakupię z 2L octu, może jak dostanę to jakiś kwasek, na shellu płyn do czyszczenia nagrzewnic, CocaColę dwulitrową i wspomnianego banga. Bang nie rozupuści lutów w nagrzewnicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...