narcyz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ups... "drobna" pomyłka :oops: Dość dobrze wiedział jak jeździ A6 z silnikiem awx i stąd moje przypuszczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Spotkaliście się może z manualem do A4 B6? (*.pdf albo podobny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Niestety nie. W necie nie znalazłem, a w serwisie kosztuje ~50-60zł chyba (przynajmniej tak było napisane na a4-klub.org). Szkoda, że nie tak prosto jak z serwisem Renault, gdzie wujek niedawno podjechał i dali mu za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Niestety nie. W necie nie znalazłem, a w serwisie kosztuje ~50-60zł chyba (przynajmniej tak było napisane na a4-klub.org). Szkoda, że nie tak prosto jak z serwisem Renault, gdzie wujek niedawno podjechał i dali mu za darmo. Na Allegro wersja PL ok 80 zł Czy pod koniec produkcji A4 B6 było można kupić wersję 3.0 TDi? W jakich wersjach nadwoziowych? Jakieś linki do takiej wersji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nie ma B6 z takim silnikiem. 3.0, ale tylko w benzynie. 3.0TDI dopiero w B7 się pojawiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) Spełniłem swojej marzenie ;) 2.5 V6 TDI Quattro 132kW/180PS | 10/2004 r. motor BDH :cool: - kolor grau metalic - aluminiowe wykończenie wnętrza - felgi 16", opony 215/55 - standardowe, opony Dunlop, letnie ;) - sportowe fotele (elektryczna regulacja wsparcia odcinka lędźwiowego) - wielofuncyjna skórzana kierownica + skórzana gałka - 6x airbag - bi-xenon - navi RNS-E z audio Bose :gitarzysta: - tempomat - klimatyzacja 2-strefowa - pełny FIS - pakiet oświetlenie - podgrzewane fotele, lusterka boczne(?), spryskiwacze(?) - pełna elektryka Kody wyposażenia: http://www.audiklub.org/wyposazenie.html EOA 7A2 4UE 6XC 5SL 5RU 1KP J1U 1LT 1BE 3FA 5TD 7X1 4R4 FOA 8GU OG1 OYL OJJ T1K 3NZ 8ED U2A XOA 1N1 2ZQ 8Q3 9Q4 8Z5 MR1 7Q2 CB1 7KO 4X3 VJ1 6R2 3L3 4KC 3YO 4K4 5D1 1SA OGG Q1D 4GH Planowane mody: - diagnostyka karoserii zrobiona, diagnostyka silnika, elektryki, wymiana oleju i filtrów - wyprać tapicerkę ;) - dywaniki!! ;) - moduł bluetooth do RNS-E - zimowe opony 16'' - felgi 17'' wraz z letnimi oponami - na razie nie wiem, najpierw trzeba się oswoić z myślą, że mam TAKI samochód ;) Zdjęcia z zewnątrz Wnętrze Edytowane 23 Marca 2008 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Bardzo fajny i oby Ci służył jak najlepiej, gratuluje zakupu ;) Ja ostatnio trafiłem nawet chyba niezłą okazję, na felgi 16" z nowymi oponami za 2800zł z dowózką do domu. Samochód od razu wygląda lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Bardzo fajny dupowozik Andy ;) Jaki przebieg? A propos prania tapicerki, to nie szalej z tym- szczególnie przy pełnej elektryce foteli (coś o tym wiem :/) I co oznacza pytajnik przy bi xenonach? Chyba wiesz jak się uruchamia światła drogowe? ;) 17" to w sumie mus, szczególnie gdy niutków jest >350. Szerokości życzę! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) draak Oooo, z tą elektryką to dobrze wiedzieć :( Są widoczne plamy, trzeba coś z nimi zrobić. A u Ciebie co się stało? Przestała działać? Bixenony są, już się upewniłem. Teraz ma 147 tysi .... Na te felgi założę zimowe opony, na jakieś 17'' jakieś letnie gumki Właśnie wybrałem dywaniki do środka auta i bagażnika :D Edytowane 23 Marca 2008 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 baaaardzo miła B6, oby Ci służyła jak najlepiej (zresztą pewnie tak będzie :) ) a to moje B5: `97 1.8T 150ps niestety już leciwe, w przyszłym roku chciałbym pomysłeć o jakims (przy dobrych wiatrach) B7... teraz inne wydatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Andy, tak u mnie właśnie przestała działać regulacja na wysokość fotela kierowcy. Wizyta w ASO załatwiła sprawę (odchudzając portfel o kilka stówek), ale uważaj na wybór zakładu, w którym będą Ci prać tapicerkę. Na ori alusy zakładanie zimówek to bardzo dobre rozwiązanie, sam tak zrobiłem. Dla letnich gumek dokupiłem 17" i teraz już mi ASR się nie uruchamia dając mocniej po garach na 3. biegu (turbodieselek 160ps/350nm) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...