aerial Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) http://www.mmv.pl/produkty_new/produkty.php?id_grupy=91 I dzis obrodzily na allegro: http://allegro.pl/search.php?string=pentag...1&country=1 Model 500W Ma wyswietlacz poboru mocy :lol: Ale co ciekawe te 2 ostatnie modele (500 i 600) maja nazwy modelu odpowiednio PSF 500-A12S i PSF 620-A12S Podobnie nazywaja sie najmocniejsze Chiefteki z serii CFT np Nawet wygladaja podobnie z zewnatrz. Ceny pentagramow zwazywszy na "bajer" wyzswietlacza bylby bardzo atrakcyjne w porownaniu do chieftekow. O ile oczywiscie te zasilki maja ze soba cos wspolnego. Specyfikacji Pentagrama nie znalazlem :) na stronce mmv jak widac milcza jesli chodzi o obciazalnosc linii. Edytowane 17 Września 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Wyświetlacz obrotów, super przydatna sprawa. Wolałbym zaślepke 5,25" z wyświetlaczem watów zamiast obrotów z tyłu ale jak kto woli. 500W za 300 zł - to dobre być nie może. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Wyświetlacz obrotów, super przydatna sprawa. Wolałbym zaślepke 5,25" z wyświetlaczem watów zamiast obrotów z tyłu ale jak kto woli. 500W za 300 zł - to dobre być nie może. :rolleyes:Z CHIEFTEC CFT-500-A12S sa jakies problemy ? bo to prawdopodobnie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Z CHIEFTEC CFT-500-A12S sa jakies problemy ? bo to prawdopodobnie to samo.Te Chiefy wlasnie maja swietna opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Te chiefy są świetne wydajnościowo. Jeśli w pentagramie są cichsze wiatraki to jest to dobry zasilacz, a nawet bardzo dobry. Na pewno wydajnościowo lepsiejszy niż Seasonic. Edytowane 16 Września 2006 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) hmm z opisu wynika ze pent ma pasywne pfc a szef 620 ma aktywne. foty na pierwszy rzut oka takie same ale jak sie przyjrzec bebecha przeswitujacym przez kratke: p.s. ja doczytalem ze to jest wyswietlacz mocy a nie obrotow... Edytowane 16 Września 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 A co to za oznaczenie CFT? TAk tylko pytam :) 500W za 300złotych - pewni jesteście, że to to samo co w/w Chieftec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 A co to za oznaczenie CFT? CFT to seria tych "podobnych" Chiefow. A co do wyswietlacza to fakt ze na mmv pisza cos o pomiarze mocy. Na allegro jednak wielki napis "Wyświetlacz ilości obrotów wentylatora" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) CFT to seria tych "podobnych" Chiefow. A co do wyswietlacza to fakt ze na mmv pisza cos o pomiarze mocy. Na allegro jednak wielki napis "Wyświetlacz ilości obrotów wentylatora" :wink: Na fotce widze nad wyswietlaczem napis "power watcher" i najbardziej podobny produkt w sieci to cos takiego: http://www.highpowersupply.com/hpc500A12s.html Oznaczenia wskazuja na produkt SIRTEC . Jeszcze bardziej dosadna sugestia to pod adresem sirtec http://www.sirtec.com/HPC-500-A12S.php Wlasciwie to powinno byc HPC nie CFT. Edytowane 17 Września 2006 przez dwaIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Dlaczego powinno być. To nowa seria, która z HPC nie ma nic wspólnego oprócz producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Dlaczego powinno być. To nowa seria, która z HPC nie ma nic wspólnego oprócz producenta. Bo zewnetrznie jest bardziej podobny do HPC-500-A12S niz do CFT-500-A12S a co ma w srodku to trzeba dopiero przetestowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 a od producenta sie nie dowiemy :) tak samo jak kupowalem u nich oruter - dopiero po biosie ktory mi wyslali doszedlem jaki mam model -a jak zapytalem to odpowiedzili ze nie maja takich informacji i ich nie udzielaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ktoś wie ja "to" działa? Szukałem testów na sieci, ale niczego nie mogłem znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ktoś wie ja "to" działa? Szukałem testów na sieci, ale niczego nie mogłem znaleźć? za wczesnie... dopier co piewsza partia trafiła na rynek ;) Jak wróce z urlopu za tydzień to je przetestuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 wiecie co mi odp pentagram na pytanie kto je dla nich produkuje? witam, Producentam jest Pentagram Taiwan. pozdrawiam, :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ufff... dobrze że wytłumaczyli i rozwiali wątpliwości :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) A12S wygląda jak Sirtec, HighPower, Chieftec, ciekawe na czym zaoszczędzili i na ile dokładny jest ten licznik mocy w każdym razie fajny bajer :) A12S ma aktywne PFC, natomiast P12S pasywne. Ale cena bardzo atrakcyjna tylko co z jakością :?: Wyświetlacz obrotów, super przydatna sprawa. Wolałbym zaślepke 5,25" z wyświetlaczem watów zamiast obrotów z tyłu ale jak kto woli. 500W za 300 zł - to dobre być nie może. :rolleyes: Chciałeś to, masz :wink: http://benchmark.pl/artykuly/testy/zasilac...FT560_A12C.html Edytowane 21 Września 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Zenfist, jak testy? Jestem na kupnie zasiłki - dosłownie na dniach i taki test pomógłby mi troche z wyborem. Daj znać jak coś wyskrobiesz B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zenfist, jak testy? Jestem na kupnie zasiłki - dosłownie na dniach i taki test pomógłby mi troche z wyborem. Daj znać jak coś wyskrobiesz B-) No to po urlopie ;) Za kilka dni powinny do nas dotrzeć, sprawdzimy co potrafią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Trzeba trzymać kciuki za "dobre bo polskie". Chociaż polska to tylko marka ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) tiaa... zasilacze zasilacze.... będą w grudniu :/ nici z testowania Edytowane 2 Października 2006 przez Zenfist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 tiaa... zasilacze zasilacze.... będą w grudniu :/ nici z testowania jak to beda w grudniu? zenfist.pl dostanie je w grudniu? czy to znaczy ze nikt ich nie ma czy tylko na zenfiscie nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 jak to beda w grudniu? zenfist.pl dostanie je w grudniu? czy to znaczy ze nikt ich nie ma czy tylko na zenfiscie nie ma? MMV aka Pentagram Taiłaan ;) dostanie je w grudniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browar Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 MMV aka Pentagram Taiłaan ;) dostanie je w grudniu a Zenfist ma je na skladzie czy tez w grudniu? wlasnie jestem na etapie kupna zasilki i tak sie wahom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imalas Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 a Zenfist ma je na skladzie czy tez w grudniu? wlasnie jestem na etapie kupna zasilki i tak sie wahom W grudniu po południu :lol: ............., a dziś możesz kupić np. w ....to ja twoja zasiłka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browar Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 no to git. jeszcze jakby mnie kto upewnil ze sa od Sirteca to bym sie przestal wahoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 W grudniu po południu :lol: ............., a dziś możesz kupić np. w ....to ja twoja zasiłka! Tak samo zareagowałem dzwoniąc do MMV :lol: nie mamy ich na magazynie (brak ikony koszka) jeżeli mają w globicie kupuj i napisz jak się sprawują :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Niezłe, sami nie wiedzą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Kiedy te testy? Hę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Kiedy te testy? Hę?Przecież pisali wyżej że w Grudniu. Sam jestem ciekaw jak toto wypadnie bo też jestem w trakcie wymiany zasiłki.Trzeba sie uzbroić w cierpliwość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...