Errorx Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Tyle że ja w nic nie klikałem, brat tez mówi że nie klikał Brat/siostra (niepotrzebne skreslic) zawsze mowi ze nie klikal/-a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) hmm kucyk, slasher, dziwna sprawa, ja przy nodzie32, firefoxie i konnekcie nic nie wyłapałem. po kliknieciu w zarówno link o dziwnej sprawie i polskich drogach, strona w firefoxie się ładowała, ładowała, ładowała i ładowała i zaniechałem bo dluzej na ten shit nie mialem czasu czekac;] Edytowane 23 Listopada 2006 przez mlodass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Przed chwila dostalem jakies dwa linki od osob,ktore zastrzegaja sie ze mi ich nie wyslaly :) Wyglada na to,ze ten syf kontratakuje ;) Ku przestrodze: www.hsqvyrpzeh.info/?wdedcy.jpg www.hsqvyrpzeh.info/?ffobee.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Przed chwila dostalem jakies dwa linki od osob,ktore zastrzegaja sie ze mi ich nie wyslaly :) Wyglada na to,ze ten syf kontratakuje ;) Ku przestrodze: www.hsqvyrpzeh.info/?wdedcy.jpg www.hsqvyrpzeh.info/?ffobee.jpg Nie dzialają na FF.... Sprawdzone organoleptycznie...^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Tez dzisiaj takie cos dostalem jedno wlaczylem ale nic sie nie stalo FF a drugiego to juz nie wlaczalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja dostałem www.hsqvyrpzeh.info/?udowbf.jpg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Dzisiaj to jakaś plaga. Dostałem od 8 osób. W tym 6 w ogóle na gg nie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Wiem pewnoe odemnie też dostałeś poca bo ja Ciebie mam. To jest coś takiego, że jak na to klikniesz to nic sie nie dzieje z tego co widze pozatym, że rozsyla sie ten sam syf do wszystkich osób na twojej liscie :| Ja za to dostałem bana na gg... :/ kliknąłem bo myslalem ze to jakas kartka swiateczna albo cos ;/ Za jaja powiesic tego kto to zrobił <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Elo :) od kilku godzin co chwilke dostaję różne linki na gg, prawdopodobnie to jest wirus. Niewiem jak działa w windowsach, w linuksie po otwarciu takiego linka zostaje przekierowany na adres http://66.185.*.*:1080/vnew/ Jak ktoś macie jakieś info. na ten temat, to prześlijcie, z góry dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 to samo. Ja nie wysyłam zadnych (bo jeszcze nikt nie zgłosił) ale do mnie doszło juz ok. 10) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 NIE KLIKAć !Ten syf przybiera jak widać różne adresy ale poczatek jest ten sam. www.hsqvyrpzeh.info/?feoecu.jpgwww.hsqvyrpzeh.info/?abfiwu.jpgwww.hsqvyrpzeh.info/?aiwfwf.jpgwww.hsqvyrpzeh.info/?ucudie.jpgwww.hsqvyrpzeh.info/ieifeb.jpgwww.hsqvyrpzeh.info/?aybbyb.jpgwww.hsqvyrpzeh.info/?dfuddw.jpg Ja dostałem to s[ciach!]ysyństwo pod taką postacią od wielu osób (nawet od kucyka :/) i oczywiście pod wiadomością z życzeniami więc nie zastanawiajac sie - klyknąłem... Jeżeli w to klikniesz to rozsyła się do każdej osoby na twojej liście co w moim przypadku zaowocowalo banem na gg. Czekam aż zdejmą ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Korzystam z EKG i Firefoxa, więc nie wiem jaki jest skutek na GG+IE. Ale [gluteus maximus] jakaś, mam nadzieje, że to nic poważnego, bo jeden już otworzyłem. www.jhjhaliwgpee.info <-- ten link też czasem podaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Korzystam z EKG i Firefoxa, więc nie wiem jaki jest skutek na GG+IE. Ale [gluteus maximus] jakaś, mam nadzieje, że to nic poważnego, bo jeden już otworzyłem. www.jhjhaliwgpee.info <-- ten link też czasem podaje. No ja korzystam z gg+ff ale oprócz samorozsyłającego sie linka to żadnych innych zmian nie zauważyłem (no i oprócz bana, którego dostałem na gg :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Miałem to samo :D. I nic ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja dostałem coś takiego od kilku osób: http://www.iufqvgearxko.info/ ... na Opera + KIS6.0 nic :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) ale jaja co sie dzieje..:) gg brak ja pisze nikt nie dostaje odemnie wiadomosci co teraz zrobic zainstalowalem od nowa gg, ja dostaje od kogos wiadomosci ale odemnie nikt nie dostaje.. Edytowane 26 Grudnia 2006 przez zajaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 www.jhjhaliwgpee.info co z tym ?? wie ktoś coś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 http://www.jhjhaliwgpee.info dostałem to dziś od koleżanki, myślałem ze to moe jakieś życzenia świateczne. Firefox 2.0.0.1+avast. Przegladarka sie zamkneła i poza tym nic dziwnego sie nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) http://www.jhjhaliwgpee.info dostałem to dziś od koleżanki, myślałem ze to moe jakieś życzenia świateczne. Firefox 2.0.0.1+avast. Przegladarka sie zamkneła i poza tym nic dziwnego sie nie dzieje. No ja też kliknąłem... :mur: Wczytywało się coś pare sekund a potem zamknęło samo... włączyłem sobie grę, pograłem trochę a za jakąś godzine odezwało się do mnie z 10 zupełnie nieznajomych osób co od nich chcę... :blink: Wyrzuciłem tego syfa gg, już od dawna się nosiłem z takim zamiarem. :? A tak btw. wie ktoś jak to coś usunąć? Bo się ludzie pytają... Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 ja otworzyłęm w ie :) i po czasie wyskoczyły jakieś literki z przerwami w stylu wfsd sdfrt uf se i tyle. AVG nic nie wykrył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) dostałem jeszcze takie cudo www.hsqvyrpzeh.info/?bcwcff.jpgwww.hsqvyrpzeh.info/?eoodod.jpgwww.hsqvyrpzeh.info/?bucuid.jpgwww.hsqvyrpzeh.info/?dwiwcf.jpg FF sie zamknał, po chwili firewall (Kerio 2.1.5) zablokował połączenie z pliku C:\U.exe. Dziada najpierw trzeba wywalic z procesów dopiero pozniej mozna usuwać. Narazie wszystko jest ok, pierwsze linki dostałem 2h temu. Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 O dziwo w pierwszej fali tego śmiecia pare tygodni temu nic do mnie nie dotarło, byłem czysty. Ale włąśnie przed chwilą do mnie przyszło, pewnie kumpel z listy kliknoł i się porozsyłało. www.hsqvyrpzeh.info/?edidbf.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja tez dostalem tego www.jhjhaliwgpee.infoAle jak sie przekierowalo na jakis ip to dalem stop :D 0 konsekwencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zna ktoś może sposób na łatwe usunięcie tego badziewia, bo znajomi podostawali i teraz mają problemy z pc? Tylko nie pisać zainstaluj antyvira, format C: itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 z whois: Search results for: 66.185.126.34 OrgName: ServerFlo, Inc. OrgID: SERVE-22 Address: 1531 King George ct. City: Palatine StateProv: IL PostalCode: 60067 Country: US NetRange: 66.185.112.0 - 66.185.127.255 CIDR: 66.185.112.0/20 NetName: SERVERFLO-NETWORKS NetHandle: NET-66-185-112-0-1 Parent: NET-66-0-0-0-0 NetType: Direct Allocation NameServer: RDNS01.SERVERFLO.COM NameServer: RDNS02.SERVERFLO.COM NameServer: RDNS03.SERVERFLO.COM NameServer: RDNS04.SERVERFLO.COM Comment: RegDate: 2005-12-29 Updated: 2006-11-06 RAbuseHandle: ABUSE1483-ARIN RAbuseName: Abuse Dept RAbusePhone: +1-866-863-7896 RAbuseEmail: abuse@serverflo.com RNOCHandle: SDH22-ARIN RNOCName: Dhillon, Sean RNOCPhone: +1-866-863-7896 RNOCEmail: admin@serverflo.com RTechHandle: SDH22-ARIN RTechName: Dhillon, Sean RTechPhone: +1-866-863-7896 RTechEmail: admin@serverflo.com OrgTechHandle: SDH22-ARIN OrgTechName: Dhillon, Sean OrgTechPhone: +1-866-863-7896 OrgTechEmail: admin@serverflo.com Palatine w stanie Illinois ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 to i na mnie przyszla kolej :P dostalem takie cudo: www.jefiqrmqoavz.info po kliknieciu cos sie ladowalo i zamknelo ff do tej pory jeszcze nikt sie nie skarzyl ze wysylam jakies dziwne linki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 www.jvjjuynmfbh.info Od Pewina ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 hmm, to dotyczy tylko standardowego klienta gg? używam transportu jabbera w konnekcie i póki co nie dostałem raportu, że rozsyłałem jakieś niekontrolowane linki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ja tam dzisiaj dostalem chyba od 6 osob z listy a od jednej 2 linki w odstepie 3 sec. Odemnie narazie nic nie wychodzi (nikt sie nie skarzy), moze dlatego ze nie mam listy kontaktow gg na serwerze? uzywam Tlena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxen Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Minutę temu wszedłem na gg a tu przez 4 godziny 16 wiadomości z tymi linkami :/ a od wielu osób dostałem zwykły link do google a smsowałem z tymi osobami i odziwo wszystkie te osoby nie wysyłały ich osobiście i nie mogą się zalogować na swoje nr gg. To jest jakaś epidemia :/ pomyśleć sobie że teraz może czytać to kretyn który to wymyślił i cieszy gruchę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...