Yearman Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 a to nie jest przypadkiem ser w sprayu ?Nie. Ser znajduje sie w puszce ok. 3 litrowej (duża) ser w srodku jest w fomie płynnej ale bardzo bardzo gestej-potem to sie podgrzewalo i ser byl dalej gesty ale pod wplywem temperatury zrobił sie rzadszy. Jadłem to w zaprzyjaznionej restauracji Johnny's burgers w Richmond VA.eh az mam smaka-do tego grilled chicken burger ze swieza salatka- eh a frytki jakie tam mieli?! były najlepszymi jakie w zyciu jadlem.Lepsze od MaCa(2 miejsce)byly naprawde pyszne ale nie wiedzieli jak sie je robi- były w mrozone w workach-chyba byly polewane?posypywane skrobia kukurydziana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Apropo robienia samych frytek to było coś już napisane że obtacza się je przed smażeniem w skrobi kukurydzianej, ale podobno najlepsze frytki są najpierw smażone, potem trochę gotowane, a na końcu smażone do zrumienienia - wtedy są miękkie i smaczne w środku, a mają pyszną zrumienioną skórkę =D mmm... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Za dużo kombinowania, szczególnie jak się jest już głodnym :) Sam słyszałem, że najpierw dobrze jest je wsadzić na trochę do wody z rospuszczoną sporą ilością cukru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 pomieszaj majonez z ketchupem (mozesz tez dodac np ziola prowansalskie );) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ja pożeram frytki z buraczkami ćwikłowymi. Pychota. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 ostatnio lubię maczać frytki w szpinaku :] bardzo very dobre :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Me Ate Spinach !! Me Strong !! :lol2: ostatnio lubię maczać frytki w szpinaku :] bardzo very dobre :] Edytowane 27 Stycznia 2007 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 heheheh mini popeye ze mnie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 roksersko papaj zgniatał puszke i połykał zawartośc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) smalec :lol: Miałem nie pisać, ale nie mogę się powstrzymać ze śmiechu, bo przypomniałem sobie dawne czasy jak to zachciało nam się u kumpla w akademiku frytek pod piwko o 23 :D I lekko podpici pokroiliśmy ziemniaki, lecz los tak chciał ze mieliśmy tylko dwie kostki smalcu i patelnie :D i podczas spożywania tego … no frytek ;) padły słowa –„jedz szybciej, bo smalec zastyga i robią się białe”. Było po nich nam niedobrze Inie spaliśmy całą noc śmiejąc się ze 2 kostki smalcu na 3 osoby to zbyt wiele ;) Ale zaskakujące jest to że sporo wypiliśmy i się nie upiliśmy ;) Co do tematu to posypcie sobie frytki przyprawami takimi jak Wegeta lub Kucharek. Wiem brzmi strasznie :) ale smak jest całkiem całkiem. SOS TATARSKI WYMIATA !! Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Smol__ar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 To co wyście jedli surowe ziemniaki :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Miałem nie pisać, ale nie mogę się powstrzymać ze śmiechu, bo przypomniałem sobie dawne czasy jak to zachciało nam się u kumpla w akademiku frytek pod piwko o 23 :D I lekko podpici pokroiliśmy ziemniaki, lecz los tak chciał ze mieliśmy tylko dwie kostki smalcu i patelnie :D i podczas spożywania tego … no frytek ;) padły słowa –„jedz szybciej, bo smalec zastyga i robią się białe”. Było po nich nam niedobrze Inie spaliśmy całą noc śmiejąc się ze 2 kostki smalcu na 3 osoby to zbyt wiele ;) Ale zaskakujące jest to że sporo wypiliśmy i się nie upiliśmy ;) Co do tematu to posypcie sobie frytki przyprawami takimi jak Wegeta lub Kucharek. Wiem brzmi strasznie :) ale smak jest całkiem całkiem. SOS TATARSKI WYMIATA !! :lol2: mezczyni to maja suuuper pomysly XD !!! Jestescie slodcy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querke Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Co do tematu to posypcie sobie frytki przyprawami takimi jak Wegeta lub Kucharek. Wiem brzmi strasznie icon_smile3.gif ale smak jest całkiem całkiem. Sprawdziłem to i masz racje smak frytek jest całkiem przyjemny. Ciężko by było zjeść całą porcje z tymi przyprawami, ale ogólnie było bardzo dobre. Osobiście polecam jednak sól i keczup z MC’d :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wlasnie, niech mi ktos przypomni - jak sie nazywa firma robiaca ketchup dla McD? Wiem, ze swego czasu mozna bylo ten ketchup kupic normalnie w sklepie (nawet mial chyba logo Maca na butelce), ale za Chiny Ludowe nie moge sobie przypomniec nazwy producenta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 W Hadze keczup MC jest w kazdym markecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Wlasnie, niech mi ktos przypomni - jak sie nazywa firma robiaca ketchup dla McD? Wiem, ze swego czasu mozna bylo ten ketchup kupic normalnie w sklepie (nawet mial chyba logo Maca na butelce), ale za Chiny Ludowe nie moge sobie przypomniec nazwy producenta :(heinz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nie Heinz - moze teraz, ale ketchup, o ktorym mowie, nie byl Heinza. Cos mi sie kolacze, ze na D... byla nazwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nie Heinz - moze teraz, ale ketchup, o ktorym mowie, nie byl Heinza. Cos mi sie kolacze, ze na D... byla nazwa. DEVELEY panie moderatorze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 BINGO! :D Dokladnie o to chodzilo, dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 ja dziś kupiłem sosik dziwne firmy "chamtex" :D drogi skurczybyk, ale polecm!! :) . Dostepny chyba tylko w sieci sklepów TORG :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Keczup + majonez + sok z cytryny, proporcje dobrac eksperymentalnie wedle upodoban, u mnie jest to 1:1 i troche cytryny Tatar - pycha Ser plynny - pycha ale mega ciezko znalezc Odrazu po robieniu frytek kiedy jeszcze obciekaja nad frytkownica mozna skroic mozarelli albo gorgonzolli na tarce i pomieszac - frytusie pokrywaja sie wtedy serem miekkim i trzeba zjesc puki cieple ... PYCHA Frytki mozna tez usmazyc z cienkimi paskami miesa, przyczym to jest juz wyzsza szkola jazdy. Numer jest taki ze frytki maja wtedy posmak miesa (kurczak / wolowina) a paski miesa zamieniaja sie w takie chrupkie paski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 ostatnio nabylem cos takiego na ukrainie :lol: przyznam ze frytki smakuja wysmienice hehe, dodalem tez troche ketchupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja proponuję po angielsku - chips and beans. ;] Odpowiednią fasolkę w puszce nawet wczoraj w tesco znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 ostatnio nabylem cos takiego na ukrainie :lol: przyznam ze frytki smakuja wysmienice hehe, dodalem tez troche ketchupu Żadna nowość ale z czosnkiem to jest dopiero pyszne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 kilka osób mnie ostatnio namawiało na frytki z octem... no to dzisiaj się skusiłem w końcu i powiem że przestaję jeść fryty z ketchup'em :) Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 :blink: z octem przecież to nie ma smaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 a jak to wygląda? frytki do octu, kropienie octem maczanie pojedyńczo czy jak? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Frytki z octem? :lol: Dobry zart [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 z octem przecież to nie ma smaku.Ma, taki trochę kwaśnawy... a jak to wygląda? frytki do octu, kropienie octem maczanie pojedyńczo czy jak?Pokropione octem, ale nie za dużo. Frytki z octem? icon_lol.gif Dobry zart [; Też tak myślałem, ale że smakują mi chipsy o smaku salt & vinegar, spróbowałem, i żyję :] Dzisiaj jadłem jeszcze raz, i trochę przesadziłem z octem, już nie były takie dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 a jedliście frytki z magi? bardzo dobre moim i nie tylko zdaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...