MaKaR Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 No właśnie rozchodzi mi się o kolor textu w cytatach na skórce Drakness, biały text na jasnoszarym tle jest dosyć nieczytelny i muszę zaznaczać text żeby w ogóle coś zobaczyć czy nie dałoby się zmienić tego kolorku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 No właśnie rozchodzi mi się o kolor textu w cytatach na skórce Drakness, biały text na jasnoszarym tle jest dosyć nieczytelny i muszę zaznaczać text żeby w ogóle coś zobaczyć czy nie dałoby się zmienić tego kolorku ? Nie przesadzaj. Ustaw sobie dobry kontrast albo zmien skina [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Mam na monitorze kontrast na maxa i nie pomaga. Naprawde ciezko sie to czyta. Problem byl juz podnoszony pare razy, ale jakos za kazdym podejsciem sprawa byla zlewana albo rozchodzilo sie po kosciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 No jakos nie bardzo to wygląda http://forum.purepc.pl/index.php?s=&se...877&cal_id= Jakies propozycje kolorów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Z #BFBFBF na #5F5F5F :?: ░░░░░░ ░░░░░░ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Może byc. Zmienilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Super, podziekowac, teraz jest o niebo lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 A moze byc rooshoffa czcionka? :wub: I zeby jeszcze iskrzyla... /joke Ale mam dziwne wrazenie ze zaraz posypia sie requesty pod inne skory w innych porach dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 dziękuje serdecznie :* koffane misiaczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 mi jakos nie rzeszkadzaly poprzednie kolorki w quote na darkness ani na 19" LCD w domu, 17" crt w pracy czy 12" lcd w lapku. moze cos z oczkami lub ustawieniami wyswietlania?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Niemiec nie kazdy ma wzrok jak snajper ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 mi jakos nie rzeszkadzaly poprzednie kolorki w quote na darkness ani na 19" LCD w domu, 17" crt w pracy czy 12" lcd w lapku. moze cos z oczkami lub ustawieniami wyswietlania?? :> Taa u mnie to samo. Przy std ustawieniach obrazu owszem - było średnio. Teraz cytat zbyt zlewa sie z tłem "jasniejszych" postów. Myśle ze kolorek bardziej posredni pomiedzy obecnym a poprzednim bylby dobrym rozwiazaniem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 ░░░░░░░ Teraz trzeba dobrac optimum dla postow w #45484f a #363940... Argh? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Mnie tam sie nic nie zlewa... dramatyzujecie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...