Liquid Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) teraz i tak już za późno na wszelkie kłutnie, gra ukaże się lada dzień i nie pozostaje nam nic innego jak zaakceptowanie końcowego produktu takim jaki jest. po prostu tak sobie programiści wymyślili i tak zrobili. ewentualnie wszelkie nie dociągnięcia są spowodowane prostym "coś za coś" ulepszyli jedno kosztem drugiego. nie da się ukryć że wszystkie te kłutnie są spowodowane tym że nie możemy sie doczekać premiery :D pozdrawiam Edytowane 27 Maja 2007 przez Liquid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Ha! Podobno wyszedł patch na XBL po którym znikają problemy z AA i prawie nie ma pixelków. http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/164727.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 "It looks like they have changed the HDR lighting as the entire game now looks brighter and it is razor. The annoying white dots and general jagginess are completely gone." I to ponoć przy w dalszym ciągu zachowanej ramce 60fps. Bosko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 iks jest za słaby by uciągnąć Forze z dobrym AA ta konsola czasy swietnosci ma juz za soba, teraz same crapy bez AA beda sie pojawiac czas przesiasc sie na PS3 i grac w GT:HD uff jednak da sie lepiej, nie bede musial przechodzic na ciemna strone mocy... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Bardzo miła informacja ze strony twórców że szybko to poprawili. Widocznie pograli w Dirta i nie chcieli być gorsi ^^ Mam tylko nadzieję że cena po premierze na allegro będzie wynosiła coś poniżej 200zł, ale czas pokaże. Edytowane 28 Maja 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 jestem po przebyciu 10% kariery w forza2 powiem jedno, gra jest warta kazdych pieniedzy. Taki fun mialem tylko w colinie 1 i toce1 z gier samochodowych w ktore gralem:) co do grafiki to jest rzeczywiscie lepsza od wersji w demie ale bez przesady, kopara na dol nie opada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) a wgrałeś patcha na AA ?? ja jakoś nie mogę ;) prawie skończyłem pierwszy poziom(zostały mi tylko 3 ostatnie wyścigi), w drugim zahaczyłem parę wyścigów :] wszystko na GOLD Edytowane 30 Maja 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 patcha jesli wogole taki istnieje to ja nigdy nie zdolam miec bo mam bana na xbox livel;] tam sa jakies poziomy?? pewnie ci chodzi o te ze zdobytej $$$ to mam 18 bodajze btw mala rada, nie pakujcie na poczatku wszystko w tuning bo potem przy wyscigach w ktorych maxymalnie dopuszczlane sa samochody 200hp obudzicie sie z reka w nocniku majac 500 konna bryke:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) A wy macie jakieś preordery?? Na allegro już są ale 250zł :/ Chyba poczekam 1-3 tygodni aż cena trochę spadnie. Narazie pomęczę GOW-a :D A jak wygląda tuning?? Kupuje się jakieś zestawy czy można samemu dobierać?? A tuning silnika kupuje się części i już są zamontowane?? Edytowane 30 Maja 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Recenzja na IGN: http://xbox360.ign.com/articles/792/792572p1.html Ocena 8.9/10 7.0 Presentation The single-player mode could use some polish as could the interface and just about every area outside of the racing elements. 7.0 Graphics Jaggies, jaggies, and more jaggies. At times, it appears this is LEGO Forza Motorsport 2. The drab colors and weak art design don't help. 60fps is welcome, though. 8.0 Sound There are some great variants in engine sounds, but it's nothing beyond what we've come to expect from racers. Some of the ambient noise is a little buggy. 9.0 Gameplay The car physics are just about perfect. The gameplay, however, feels a bit soulless and at times gets a little redundant. 9.5 Lasting Appeal There's a lot to do here, with an enormous single-player game and some decent multiplayer options. If you love, you'll love it for a long, long time. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) http://www.gamespot.com/xbox360/driving/fo...rt2/review.html 9.2 / 10 superb Gameplay 9 Graphics 9 Sound 8 Value 9 Tilt 10 Forza 2 delivers on nearly every aspect you'd want in a Forza sequel. It drives incredibly, it's wonderfully presented, and it's rich with modes and features. The Good: A phenomenal driving model that's appealing to both beginners and experts; races just feel right, from the great car physics to the top-notch opponent artificial intelligence; framerate consistently holds steady at a brisk 60 frames per second; tons of cars to buy and modes to race them in; customization is ridiculously deep. The Bad: Racing sound effects aren't as varied as they could be; could have used a few more tracks. Edytowane 30 Maja 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Nic tylko preordera zamawiam. Mam nadzieje ze zbanuja zlodzieji raz dwa :-| z tego forum tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) pobrałem dzisiaj patcha do F2 i poprawy w AA nie zauważyłem :huh: może w HD będą widoczne zmiany :-P Nic tylko preordera zamawiam. Mam nadzieje ze zbanuja zlodzieji raz dwa :-| z tego forum tez. Onanisto, ale o co Ci chodzi :lol: (wyczuwam wrogość i zazdrość) ps zlodzieji :oops: edit pograłem sobie w nowego colina i powiem szczerze, że uszkodzenia(wizualna strona) i grafa są lepsze niż w F2 i do tego mamy widok z kabiny czego w F2 nie uświadczymy :( podzielam ocenę IGN 8.9/10 Edytowane 30 Maja 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Nic tylko preordera zamawiam. Mam nadzieje ze zbanuja zlodzieji raz dwa :-| z tego forum tez. Weź się czasami zastanów nad sobą :mur: :mur: Już mozna dostac w łeb od tych Twoich ciągłych, idiotycznych komentarzy na temat czy ktoś gra na piratach czy nie. Sam gram na oryginałach i mam ich już dosć sporo, ale nie obnoszę się z tym po forum i nie komentuje kto na czym gra i czy to jest beeee czy nie :angry: Nie Tobie osądzać innych bo jestes po prostu "nikim". Zwykłym człowiekiem jak każdy z nas na forum. Muszę ściągnąc w końcu demko Forzy 2. Zobaczymy co to warte :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Kuzwa Panowie, koniec gadania o piratach. Caly czas sa raporty na to ze ktos o tym mowi, dlatego ostrzegam ostatni raz. Przemol przestan sie czepiac "innych", a inni tez niech sie przymkna z gadkami o firmwareach, przerobkach i sciaganiu "demek" <_<. Mam nadzieje, ze wyrazilem sie jasno. Kazda nastepna prowokacja z ktorejkolwiek strony bedzie "nagradzana" niespodzianka :] To samo napisalem w topicu ogolnym o X360 i sugerowalbym wziac sobie do serca moja prosbe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Mam nadzieję że M$ wprowadzi jakąś promocję kiedy FM2 wejdzie do Europy. Fajnie by było gdyby zrobili promocję kiera od M$+FM2 w jakiejś atrakcyjnej cenie :D Ale pewnie znając życie nic takiego nie będzie i na dodatek obniżka cen kier w USA też na ominie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Niektorzy piszący w tym topicu mnie osłabiają. Jak można nazwać Forza Motorsport 2 symulacją? Przecież to jest zwykły arcade, który od nfsów, colinów i innych różni się stopniem trudności i trochę realistyczniejszym modelem jazdy. Tak samo i Gran Turismo, i Toca to arcade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Niektorzy piszący w tym topicu mnie osłabiają. Jak można nazwać Forza Motorsport 2 symulacją? Przecież to jest zwykły arcade, który od nfsów, colinów i innych różni się stopniem trudności i trochę realistyczniejszym modelem jazdy. Tak samo i Gran Turismo, i Toca to arcade. Dokładnie. To arcade z realistycznym modelem jazdy. Co to za symulator bez widoku z kokpitu i godzin jakie trzeba poświęcić by urywać dziesiąte/setne sekund. Polecam GT Legends na najtrudniejszym poziomie. Edytowane 31 Maja 2007 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Dokładnie. To arcade z realistycznym modelem jazdy. Co to za symulator bez widoku z kokpitu i godzin jakie trzeba poświęcić by urywać dziesiąte/setne sekund. Polecam GT Legends na najtrudniejszym poziomie.WTF?? :blink: No to sie zdecyduj czy arcade czy realistyczny model jazdy <_< A poza tym i jeden i drugi: to nie jest temat zeby pisac o tym co jest lepsze od FM2 tylko temat o FM2, macie cos do dodania w sprawie gry to spoko, ale biadolenie zostawcie na inna okazje. BTW. Graliscie czy wasze sady sa oparte o recenzje w sieci i sprawozdania znajomych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Widzę, że kolega maZZeo sobie chodzi po tematach o FM2 na róznych forach i robi maniane dlatego, że FM2 to nie symulator. Ja powiem tak : I co z tego ? Dla mnie to czy gra jest realistyczna świadczy fakt, że na przykład jeszce w GT4 na nurburgringu stockowym 350Z wykręciłem czas identyczny z tym którym znalazłem w jakiejś tabeli na necie (prawdziwy czas żeby nie było :P ). "Symulacyjne" jest to, że tak jak w rzeczywistości po dwóch okrążeniach na nur "laczki" są do wymiany. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez eXelium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) panowie gra ma grywalność :) i to jaką wczoraj postanowiłem sobie przejechać parę wyścigów :wink: , a jeździłem z 4H wczoraj również wyszedł nowy update(2) do gry i AA wyraźnie jest lepsze :D Edytowane 1 Czerwca 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 A moglibyście napisać jakie jest model Tuningu?? Jak w NFS?? Chodzi mi tylko o kupowanie części nie o ich ustawianie :D Kupuje się gotowe części do silnika i już są zamontowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Niby tak. Ja czekam na premierę może cena trochę poleci w dół :D Bo obecna trochę mi nie odpowiada ^^ Dało by radę uciszyć na trochę MaZZeo wypowiada się o grze a nawet w demo nie grał :/ Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Premiera 8 czerwca w Europie tak?wg ultima gdzie zamowilem gre Premiera odbędzie sie około dnia 08.06.2007. Zamawiając już teraz, zapewniacie sobie Państwo pierwszeństwo w wysyłce oraz niższą cenę (sugerowana 269.00 zł; w naszym preorderze - 249.00 zł). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ojej, obraziłem twoją ulubioną grę? :lol2: To powiedz mi czym się różni w takim razie Toca i FM2, bo obie gry to arcade'ówki które mają przyjemny i trochę realistyczny model jazdy.a co z tym: F2 allegro to jakas sciema? przeciez oryginalna okladka wyglada tak: MaZZeo - dzieciaku, ze dzisiaj jest 1 czerwca to nie znaczy, ze mozesz zapraszac mnie do dyskusji na temat gry ktorej nie widziales na oczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ściema, bo: -przedewszystkim nie ma górnego paska xbox360 bla bla bla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Mogę wiedzieć, gdzie zaoptrzyć się w te updaty ? :> co one poprawią ? Gra jest profesjonalna, grywalna, piękna, naprawdę kawał dobrej roboty. Nic tylko myśleć nad pełną wersją [; ... I nie ważne, co to za rodzaj gry, ważne, że mi się podoba, a jak czytam, to nie tylko mi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 jak to gdzie? gra sama ci sie uaktualni jak jestes podlaczony do netu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ściema, bo: -przedewszystkim nie ma górnego paska xbox360 bla bla bla nie jest to żadna ściema :), wystarczy czytać temat 2634895[/snapback] Mogę wiedzieć, gdzie zaoptrzyć się w te updaty ? :> co one poprawią ? Gra jest profesjonalna, grywalna, piękna, naprawdę kawał dobrej roboty. Nic tylko myśleć nad pełną wersją [; ... I nie ważne, co to za rodzaj gry, ważne, że mi się podoba, a jak czytam, to nie tylko mi ;) update same się pobierają, gdy konsola jest podłączona do netu, a co poprawiają to producenci niechętnie podają takie info Z twoją oceną nie zgadzam się tylko w jednym aspekcie, a konkretniej "piękna" :oops: dla mnie grafika nie zachwyca, ale i tak uważam ten tytuł za MUST HAVE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Troche pogralem w nowa forze i musze powiedziec, ze gra jest mega :) Do idealu brakuje jej tylko widoku z kabiny. Imho nawet gdyby graficznie byla o klase gorsza to i tak na grywalnosc by to jakos znaczaco nie wplynelo :) aha ktos wczesniej pisal, ze zniszczenia maja charakter tylko kosmetyczny :lol: nie w opcji symulacji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...