Gość seraf Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 ja mysle, ze nie mozna wybierac miedzy tymi dwoma tytulami, bo to zupelnie co innego, trzeba miec po prostu oba B)prawda, oba sa swietne ale inne. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ale do obu przyda się kiera jeśli obniżka cen dojdzie i do nas :D Dzisiaj pograłem więcej w demko i wcale nie jest tak źle z tą fizyką. Fakt spodziewałem się czegoś lepszego, pod tym względem FM2 bije Dirta o lata świetlne jednak Dirt ma za to ładniejszy AA ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ale do obu przyda się kiera jeśli obniżka cen dojdzie i do nas :D Dzisiaj pograłem więcej w demko i wcale nie jest tak źle z tą fizyką. Fakt spodziewałem się czegoś lepszego, pod tym względem FM2 bije Dirta o lata świetlne jednak Dirt ma za to ładniejszy AA ^^ Chyba chciałeś napisać ,,Dirt ma AA, a Forza nie" B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 dokladnie [; sciagal ktos ten filmik co go podawalem wyzej? naprawde polecam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brusiek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) ja mysle, ze nie mozna wybierac miedzy tymi dwoma tytulami, bo to zupelnie co innego, trzeba miec po prostu oba B) Zgodze się z tą opinią :wink: Obie gry oferują co innego no chyba, że ktoś kupuje gry dla grafiki to niech bierze DIRTa. Edytowane 26 Maja 2007 przez Brusiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 1 dzień nastawienie do gry negatywne... 2 dzień po południu, to samo... Ale już wieczorem po dłuższej parti, gra syci maxymalnie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 ja ściągałem filmik to i full wygląda lepiej niż demko i ogólnie jest czadowe ... pełną gębą modyfikacji autka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) dzisiaj wiem, że na bank tytuł który zakupię, pograłem kilka razy lancerem i subaru i po prostu miazga B) kamera z środka roxuje maksymalnie :D Edytowane 27 Maja 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Nom kamera z kokpitu daje radę, ale zza samochodu ładnie oddaj piękno samochodu. A jak tam wasze czasy?? Mi najbardziej odpowiada jazda Subaru i tam mam najlepszy czas 1:07:xx nie pamiętam setnych bo jestem w pracy ^^ czas całościowy jaki osiągnąłem to 2:17:xx. Edytowane 28 Maja 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Wczoraj pograłem w nocy i określę grę w stylu Borata: this is nice! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Bardzo ladna grafa, HDR daje rade-wszystko ladnie pieknie-ale gra ma tylko jedno "wade" : jak dla mnie najlatwiejsze sterowanie z jakim sie chyba spotkalem , no ale to wkoncu arcade, wiec coz wiecej wymagac,dla jednych zaleta dla innych "wada" ;) napewno pograc warto :) Edytowane 3 Czerwca 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Bardzo ladna grafa, HDR daje rade-wszystko ladnie pieknie-ale gra ma tylko jedno "wade" : jak dla mnie najlatwiejsze sterowanie z jakim sie chyba spotkalem , no ale to wkoncu arcade, wiec coz wiecej wymagac,dla jednych zaleta dla innych "wada" ;) napewno pograc warto :) Tego Pana kierujemy po słownik ortograficzny... Czy jest dokładna data premiery? Bo w grze jest napisane tylko, LATO 2007... Edytowane 4 Czerwca 2007 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 15-Jun-2007 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Czy mi się zdaje czy to już za 11 dni?? I co tu teraz kupić FM2 czy Dirta :/ Kucyk a jak tam kiera sie sprawuje?? Fakt myślałem o 17 ^^ Edytowane 4 Czerwca 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 za 11 dni [; kupic trzeba oba B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 kto da mniej ? mam nadzieje, ze nie robia ponizej minuty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Very nice time :D Mi najlepiej szło imprezą. Tam wykręciłem czas 1:07:12. Niżej pomimo starań nie umiem zejść, chyba jestem ograniczony ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 OBRAZEK kto da mniej ? mam nadzieje, ze nie robia ponizej minuty :D O mam konkurencje :P Szkoda, że nie jeźdzę tym łazikiem. Napisz jaki masz czas na trasie z Evo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) DiRT Achievements --------------- Colin McRae Dirt Q&A for XCN Answered by: Alex Grimbley, Producer, Codemasters Here’s the classic racing game question: 30 fps or 60 fps? Alex Grimbley: 30. Once you se the game running you’ll understand why. As I mentioned all our other systems are running much faster than that, like the physics updating 1000 times a second. And we’ve got some amazing blur effects that really make it difficult to notice the difference. To be honest though, we did try the game at 60 fps with cut back graphics and detail, but when we put it back to 30 and ramped up the visuals again it just blew us away. We’re really not too concerned about it because Dirt looks fantastic, runs smoothly, and we’re very happy with it. czyli ogolnie sprobowano z 60fpsami, ale postawiono na wyglad, zupelnie co innego zrobili goscie z F2, ktore rozwiazanie lepsze wedlug was? Edytowane 5 Czerwca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Imo rozwiązanie Codemasters.... zresztą już pisałem. Gra musi wyglądać... i działać płynnie... by działać płynnie wystarczy 30 klatek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 widać, każdy widzi inaczej, dla mnie 30 klatek to nie jest taka plynność jak przy 60 fps. 60 fps gra płynie, przy 30 fps gra jest bardziej ślamazarna, płynność już nie ta. Porównajcie sobie Forze pierwszą z Gran Turismo, ja po przesiadce z idealnie płynnego GT3 byłem załamany Forzą.... Stawiam na 60 fps kosztem wyglądu, wieksza precyzja sterowania i gładsza animacja to jest to czego trzeba w wyścigach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 widać, każdy widzi inaczej, dla mnie 30 klatek to nie jest taka plynność jak przy 60 fps. 60 fps gra płynie, przy 30 fps gra jest bardziej ślamazarna, płynność już nie ta. Porównajcie sobie Forze pierwszą z Gran Turismo, ja po przesiadce z idealnie płynnego GT3 byłem załamany Forzą.... Stawiam na 60 fps kosztem wyglądu, wieksza precyzja sterowania i gładsza animacja to jest to czego trzeba w wyścigach. To w duzej czesci zalezy tez od silnika gry, takze ciezko porownywac. 30 klatek w takim na przyklad counter-strike to masakra, w battlefieldzie dopoki nie spadnie poznizej tej granicy specjalnych zwolnien nie widac. Skoro postawili na te 30 klatek to widac, ze tyle wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) ja mysle, ze wybor jest bardzo dobry w obu przypadkach, inny target, inne zalozenia forza 2 ma plynac, bo skierowana jest do troszke innego grona odbiorcow, tam ma byc realizm i zadne zaciachy do 25 klatek tego zepsuc nie moga i ten realizm i uczucie predkosci zostalo osiagniete kosztem grafiki co innego colin, gra w ktorej postawiono na efekty i wyglad, a wyglada wedlug mnie oszalamiajaco, sam tryb rozgrywki mega arcade, wiec po co tam 60 klate? wiadomo, fajnie bylo by miec 60fps i sliczna grafike, ale powiedzmy sobie to szczerze - na to klocek jest po prostu za slaby... Edytowane 5 Czerwca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Za słaby? Pewnie PS3 lepsze? Tam pewnie bedzie śmigać 60 FPS... bez AA :mur: Tak czy siak, gra jest przekozacka, szczególnie jazda z kokpitu. Chociaż jak jeździmy tymi ,,łazikami" to jest od cholery zwolnień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Nom na łazikach gdy pojawia się więcej aut to idzie odczuć zwolnienia :/ Ale nie oszukujmy się jak to w Colinie i tak przez większość czasu będziemy gonić wiatr jak to w rajdach bywa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Za słaby? Pewnie PS3 lepsze? Tam pewnie bedzie śmigać 60 FPS... bez AA :mur: A czy Kucyk wspomnial cokolwiek o PS3, dorabiasz sobie jakies historie i sie bulwersujesz. Autorzy wyraznie zaznaczyli, ze zeby osiagnac taki wyglad musieli uciac FPS, wniosek z tego taki, ze jednak X jest za slaby na taki wyglad i 60fps, a PS3 nie ma nic do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 A czy Kucyk wspomnial cokolwiek o PS3, dorabiasz sobie jakies historie i sie bulwersujesz. Autorzy wyraznie zaznaczyli, ze zeby osiagnac taki wyglad musieli uciac FPS, wniosek z tego taki, ze jednak X jest za slaby na taki wyglad i 60fps, a PS3 nie ma nic do tego.x jest za slaby, albo autorzy zeby porzadnie zoptymalizowac gre ;) po tym co zrobili wersji pc'towej stawiam na to 2gie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) (...) kto da mniej ? mam nadzieje, ze nie robia ponizej minuty :D Mój czas po ok. 30min treningu ;) Wystałem się w korku w drodze z pracy, więc w ten sposób odreagowałem B-) Odnośnie 30fps vs. 60fps- uważam podobnie jak kucyk- w Dirt'cie te 30fps w niczym nie przeszkadza, a fenomenalna oprawa a-v w zupełności wynagradza te 30fps mniej względem np FM2. Edytowane 6 Czerwca 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Recenzja na IGN: http://xbox360.ign.com/articles/794/794774p1.html Ocena 9.0/10 9.0 Presentation You won't believe how gorgeous menu screens can be until you see those in DiRT, plus the career mode is presented in a clear yet clever way. 8.5 Graphics DiRT is a beautiful game, with fantastic tracks and detailed vehicles. The inconsistant frame-rate and pop-up knocks the score down a little. 8.5 Sound From gravel hitting the chassis to struggling grunt of a damaged engine, DiRT is an aural treat. 9.0 Gameplay DiRT may be a little too arcadey for McRae traditionalists but those wanting an intense next-driving experience will lap it up. 7.5 Lasting Appeal The career mode is packed with events that'll keep you driving for ages. Shame about the online mode though. Co teraz powiedzą wszystkie marudy? Jeśli IGN daje 9.0 to już coś znaczy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 jak dla mnie już od dawna must have, tylko nie wiem jak ja się niego przesiądę po F2 :D ale wiem, że w następny piątek jestem po niego w sklepie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...