kojak_ct Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Wiedziałem, że czegoś się doszukam: Custom ATI Graphics Processor 500 Mhz 10 MB osadzonej pamięci DRAM 48-way parallel floating-point shader pipelines Niezidentyfikowana architektura shader Kosmiczna technologia?? :) Edytowane 27 Marca 2008 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 przypuszczam że chodzi tu o zunifikowane shadery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 nierealny troche dobra cena za tego core :) w empiku zaraz sobie kupie na zapas, padnie moja sztuka to sobie przeloze, a pomyslec ze na nowa plyte glowna zaplacilem tylko 200 pln mniej :)) pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 przypuszczam że chodzi tu o zunifikowane shadery :D Taaaak tylko jak to z tą niezidentyfikowaną architekturą zabrzmiało. :) A cena faktycznie dobra. Empik szaleje. Pewnie robią czystki magazynowe pod wersje z GTA4? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 no i kurde nie wiem czy tez nie skorzystam... i kto teraz zostanie w elitarnym gronie ludzi, ktorym jeden klocek wytrzymal wiecej niz poltora roku? :unsure: ogarnia ktos czy do wersji premium da sie jakos wepchnac plyte gl z hdmi? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Mój narazie od roku chodzi i nie miałem żadnych problemów ze zwiechami oraz nigdy nigdy jeszcze nie odwiedził serwisu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Swoją drogą ciekawe czy owe x'y są tam w ogóle dostepne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Swoją drogą ciekawe czy owe x'y są tam w ogóle dostepne.ale co to za okazja ;) moze dla osob ktore chca pograc tanim kosztem, ale jezeli ktos ogarnia sprawe to wezmie raczej wersje z hdmi i nowszym chlodzeniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) ten Xbox 360 Core z empiku to raczej dla ludzi którzy w portfelu maja tylko i jedynie 500zł :lol: a chcą usilnie posiadać x'a . jak dla mnie interes nieopłacalny, lepiej już kupić Arcade z nową płytą, hdmi, padami bezprzewodowymi, karta pamieci 256, grami z live... core to pchanie się w dziadostwo na siłę, bo nowe arcade dostaniemy już za 750zł Edytowane 28 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) no przeciez muszą sie pozbyc zbędnego towaru... dlatego taka oferta. Pare ludzi to kupi... ale ci mądrzejsi wybiorą arcade, proste. Edytowane 28 Marca 2008 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Wersja XBL Core to jedynie dla osób które mają ver. Arcade lub Premium już u siebie w domu i planują jedną konsole przeznaczyć na tryb gry 1v1 , a drugą na MP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 ten Xbox 360 Core z empiku to raczej dla ludzi którzy w portfelu maja tylko i jedynie 500zł :lol: a chcą usilnie posiadać x'a . jak dla mnie interes nieopłacalny, lepiej już kupić Arcade z nową płytą, hdmi, padami bezprzewodowymi, karta pamieci 256, grami z live... Arcady jeszcze niedawno po 712 czy cos takiego widzialem na skapcu ;) No ale mysle , ze oferta jest kuszaca jak ktos ma telewizor CRT czy nie ma netu. W sumie jakby nie patrzec to 500 zeta to tyle co PS2 w tanim sklepie z dodatkowym padem i karta pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Jak jest z patchami do gier w x'ie kiedy posiadam tylko karte pamieci ? Jest to wogole mozliwe? Jesli tak to "ile" okolo waza te patch'e i czy jest mozliwosc ich pobrania nie poprzez live tylko np. dostarczyc je na pendrive'ie? :P P.S. Dla wscibskich powiem ze konsole do netu podlacze dopiero pozniej, kiedy w swoje łapska dostane switch'a ;) Edytowane 28 Marca 2008 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 ten Xbox 360 Core z empiku to raczej dla ludzi którzy w portfelu maja tylko i jedynie 500zł :lol: a chcą usilnie posiadać x'a . jak dla mnie interes nieopłacalny, lepiej już kupić Arcade z nową płytą, hdmi, padami bezprzewodowymi, karta pamieci 256, grami z live... core to pchanie się w dziadostwo na siłę, bo nowe arcade dostaniemy już za 750zł ja nie wiem co widzisz złego w kupnie tego core z empiku. Przeciez nawet gdy konsola padnie to oddacie ja na gware i dostaniecie nową. (pewnie jakis model 65nm.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 :) Co sadzicie o gierce Table Tennis ? za 49zl mozna wyrwac na allegro (nowe PAL) Warto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Mi sie calkiem szybko znudzila, chociaz nie powiem, przy 100 wymianach pileczka lata jak szalona i robi sie interesujaco :] . Jak masz z kim grac to mozesz sie zainteresowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 zapominaja coponiektorzy ze moznaq kupic core jako zapas :)) i tam mam HDD i bezprzewodowe pady :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 A ja się poważnie zastanawiam nad tym Core. Przewodowy pad to dla mnie plus - i tak miałem do kompa takiego kupić. HDD się dokupi, kabel VGA i tak trzeba dokupić nieważne czy Core/Arcade/Premium/Elite... Konsola padnie - wymienią na nową ;) Swoją drogą, czy późne wypusty Core nie miały przypadkiem HDMI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 hm moja konsola ma właśnie 15 miesięcy :D oby tak dalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) hm moja konsola ma właśnie 15 miesięcy :D oby tak dalej :Pja tez juz myslalem ze moja jest niezapierdawywalna ;) ale widac tak musi byc :D na szczescie dopiero jestem po upgradzie kompa, takze przez chwile plakal nie bede - kilka strategii jest do nadrobienia ;) btw ciekawy jestem czy ms w ogole zarabia na tych konsolach :D jak kazdemu musieli z raz wymienic to robi sie nieciekawie xD Edytowane 29 Marca 2008 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 No proszę, jaki przedsiębiorczy Czech - Bezdratové pady nowe - 66zł :P Chętni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) hm moja konsola ma właśnie 15 miesięcy :D oby tak dalej :Pmoja tez ma cos kolo tego, nie wlaczam jej do premiery gtaIV, jak zalicze tytul to moze pasc [; Edytowane 29 Marca 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Kiepska taktyka, moj 1szy x360 nie byl uzywany przez jakis miesiac (bylismy na wakacjach), przyjechalem, pogralem moze z pol h i RRoD sie zapalil :) Wiec moze dobij dziada przed premiera GTAIV? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 no ja też się zastanawiam nad kupnem x360 i najpierw mialem zamiar kupić nową wersje Arcade ale 300zł drogą nie chodzi i powiedzcie czym różni sie ten CORE od tego ARCADE? pad przewodowy może być bo nie gram jakoś maniakalnie więc pewnie i nie jest tak głośny ten CORE jak mój komp :P i by mi służył żeby czasem sobie zagrać, nie przez neta. a za 5stów to się opłaca! tylko nie wiem gdzie on zapisuje sejwy :) jets w nim jakaś karta pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 z ta glosnoscia to mozesz sie zdziwic, moj premium jest zdecydowanie glosniejszy od kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 hej a mam jeszcze jedno pytanie : da rade podłączyć konsole do monitora przez złącze VGA bo DVI mam zajęte przez wejście od karty grafiki? i czy da się ustawic rozdzielczość 1280x1024? i jak w końcu z tą kartą pamięci w wersji core? a i jakie jest wyjście dźwięku z konsoli, chincz czy jack czy jak? dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 da rade da rade nie wiem chinch 2 kanały i cyfrowe, wszystko na kablu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Siema, chcę sobie kupić głośniki do Xboxa,myślałem o jakichś Logitechach.Jak podłączyć je do konsoli?Szukałem tego ale nie znalazłem żadnej sensownej odpowiedzi?Czy trzeba kupić jakieś przejściówki albo coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Ile masz cashu na to? To raz. A dwa- chyba nie bardzo szukales, bo Plusk w poscie nad twoim napisal jakim wyjsciami audio dysponuje klocek. 2 do 2 sam chyba juz dodasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Siema, chcę sobie kupić głośniki do Xboxa,myślałem o jakichś Logitechach.Jak podłączyć je do konsoli?Szukałem tego ale nie znalazłem żadnej sensownej odpowiedzi?Czy trzeba kupić jakieś przejściówki albo coś? wszystko zalezy od tego jakie chcesz miec glosniki, jesli stereo to bez problemu powienienes je podlaczyc przez cinch. A jesli chcialbys 5.1 to niestety musisz sie liczyc z duzo wiekszym wydatkiem, bo potrzebujesz glosnikow z dekoderem Dolby Digital czyli np: takie jak w moim podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...