BlackDragonDDR Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 U mnie leci przez "listwę" i miałem juz 3rlod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 raczej pic na wode to info ja niemam listwy a padly mi przez poltora roku 2 sztuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 beznadziejny jest przekaz tego "newsa"-a wszczegolnosci "kompromitacja"-przeciez najwieksze firmy maja problemy np.z bateriami itp z Sony wlacznie i nikt nie krzyczy o kompromitacji,a tutaj takie cos <_< .Pewnikiem pisal "newsa" jakis newsmen z fanowskiej strony :lol2: to co wyrabia ostatnio Sony z fotkami i info na wikipedii to jest kompromitacja-zwykle, tanie i prostackie chwyty <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#cinek# Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Źródło Gamestar.pl http://www.gamestar.pl/news/116642.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Fajnie by było jak by wypowiedzieli się ci co im padł Xbox 360 - czy mieli listwe czy nieU mnie od maja ubieglego roku leci przez listwe do ktorej mam podlaczonego rowniez PC, monitor, glosniki i pare innych badziewi (np. lampka nocna, HD-DVD, drukarka) :) Jakos moja konsola nadal zyje :) (odpukac) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Nie jestem elektrykiem (pozdrawiam Cygan :D) ale chyba to słabe wytłumaczenie. U mnie na listwie działa PS3, PC, LCD 40'', amplituner, subwoofer i dekoder sat i nic się nie dzieje. Często wszystko działa razem co w sumie może przekraczać 1000Watt więc sądzę, że ktoś tu na siłę próbuje zrobić kolejną aferę. :) Edytowane 5 Września 2007 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 To teraz zaczynamy wyliczanie, kto ma co na listwie i jaka konsola to lepiej znosi? No bez jaj... ale by było na "temat" to u mnie "na listwie" jest kino domowe, lcd 37", xO, sprzęt audio, dekoder n i czasem zasilacz od mocniejszego laptopa. A konsola pracuje tak od 4 miesięcy i nic jej się nie przytrafia. Dla mnie ten news to absurd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Zgadzam się z Twoim ostatnim zdaniem. :) Nie zgadzam się z wyliczaniem podpiętego pod listwę sprzętu. :) Dokładnie chodzi mi o kino domowe i sprzęt audio. Nie zawyżasz sztucznie obciążenia listwy? :) To nie to samo? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 pitolenie bo wiekszosc rozsadnych ma do listy podlaczone ot co a ze konsole padaja podlaczone do listw ... padaja bo costam, a nie ze bo do listwy podlaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 pitolenie bo wiekszosc rozsadnych ma do listy podlaczone ot co a ze konsole padaja podlaczone do listw ... padaja bo costam, a nie ze bo do listwy podlaczone dokładnie. to taka statystyka, jakby powiedzieć, że padają od wyciągnięcia z pudełka, bo 99% w momencie padu było poza kartonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zgadzam się z Twoim ostatnim zdaniem. :) Nie zawyżasz sztucznie obciążenia listwy? :) To nie to samo? :P Nie rozumiem tego ostatniego zdania :? Obciazenie na listwie jest takie, jak wymienilem, choc faktycznie nieczesto i laptop i konsola pracuja rownoczesnie ;) Eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 draak. To tak dla żartu napisałem o sztucznym podnoszeniu obciążenia przez "kino domowe i sprzęt audio". ;) Czy to nie jeden sprzęt wymieniony 2 razy? :P I tak nie zmienia to faktu, że to lipa z tym newsem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 To ja trochę poza tematem: wczoraj amazon.co.uk wysyłał pierwsze kopie MOH:A. Z tego co widzę sprzedaje się podobnie do Bioshocka. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 na Allegro już jest MoH:A chyba od przedwczoraj :P http://allegro.pl/search.php?string=medal&...4&country=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Mam do was takie pytanie. Jak rozpoznać Xbox-a 360 z nowym chłodzeniem ? Słyszałem, że te wyprodukowane na przełomie sierpnia/września mają już nowe chłodzenie. Czy na pudełku jest jakaś naklejka z datą produkcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Info o dacie produkcji masz z tylu, obok wejscia AV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Czy któryś z użytkowników miałby do użyczenia/ pozyczenia zdrapke na 48 Live Gold? bo wszystkie mi się skończyły a abonament wykupie dopiero w poneidziałek... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) nie wiem czy było: Leaked Fall Xbox 360 Dashboard Update List? Dragos reports... you decide... >_> * Compatibility with 3rd party wireless controllers * Compatibility with messenger pad * Xbox Live Vision firmware upgrade, sharper image filtering * Many more Vision Cam settings * New screensaver settings - when away from Xbox 360, screensaver will play for optional time, before screen goes dark * New Xbox Live Arcade blade - where you can download, play and learn about Xbox Live Arcade * Brand new "web based adver-games" flash games which aren't downloaded, but are playable bite sized games, accessed via new Xbox Live Arcade Blade * New Screensaver option in Themes and Gamer Pics option in Marketplace blade * New functionality with Messenger, works with chatpad * New XNA Game Launcher for those that have the program, new options * New language, time and date settings * New "advertising opportunities" in gameplay * Xvid support * New "favourites" option via Xbox Live Arcade, can rate according to preference * IPTV Functionality - support for TiVo like PVR options. Will be able to record TV direct. Options include source by channel, director, actor and distributor * Filter friends list, will be able to filter friends via games * New clan support - will be able to launch clan games direct from dashboard, can "fold" friends into new clan category in friends list * Better translations in settings and other options for Japanese, German and Spanish languages * New quick option to delete via X Button in memory viewer. * Option for having downloadable In-game content not inform when completed download * Option for having video content not inform when completed download * Faster settings for viewing unfinished video content downloads * New option in Games tab - beta and others, will be launcher for MMO and multiplayer betas * New option in Marketplace Games tab, search by letter, can be inputted via text pad or console * Smarter game settings - you can be messaged via publishers about new in-game content for your games * Picture in picture functionality for DVD Drive and some other updated settings * Improved USB Keyboard settings * Improved voice chat settings in game and from dashboard * Faster response times to Redeem Code settings * Option to play a Redeemed Code game straight after redeeming code * Console will now recognise low Hard Drive space, will inform you immediately if can't download current item, will automatically download next available that is able. * Increased space size for gamerpics and dashboard themes * Themes can now be animated * Themes may now have sound effects * Better slideshow capabilitiesm new options added. New sound effects and integration with Hard Drive/ PC music capable. * New estimated timer for downloads, informing how long download will expect to take Coś mi się nie chce wierzyć w tą listę. Tym bardziej, że mają wprowadzić Compatibility with messenger pad i Improved USB Keyboard settings. Te dwie opcję się wykluczają. Microsoft raczej nie zrobi sobie konkurencji dla messenger pada, ale kto wie? divx też jest wielką niewiadomą, ale po przeczytaniu tego newsa http://www.engadget.com/2007/09/06/microso...er-adds-divx-a/ jestem skłonny w to uwierzyć. Edytowane 6 Września 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Czy ta lista sie juz tu nie pojawiala wczesniej? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) 24h nikt nic tu nie napisal:] a ms rozdal 23k banow na 24h :] za kozystanie z exploita w becie cod4:] EDIT slepy jestem:P to byla plotka jakas, ale exploit byl i mozna bylo grac nie bedac oficialnie do tego dopuszczonym Edytowane 8 Września 2007 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 24h nikt nic tu nie napisal:]no tak trzeba odswiezac temat ;) ehh ja kilka dni nie wlaczalem x0. dzis wlacze :0 zobacze czy jakies nowe dema sa ;p hehe moze dokoncze CoD3 na veteranie... (siedze w fabryce i jakos nie moge sobie poradzic z osia zla ;/) A tak powaznie to juz sie nie moge doczekac poniedzialku - bede testerem CoD4 :D ajjjjjj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Czesc, czy jest na forum ktos, kto posiada wersje Elite ? Czy jest sens w kupowaniu jej ? Chodzi mi glownie o HDMI. Czy bedzie tez wersja Premium z HDMI ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Czesc, czy jest na forum ktos, kto posiada wersje Elite ? Czy jest sens w kupowaniu jej ? Chodzi mi glownie o HDMI. Czy bedzie tez wersja Premium z HDMI ? Pozdrawiam Co do wersji Elite to na forum raczej brak osobnika, który takową konsolę posiada ;). Jeśli masz kasę, podoba ci się czarny kolor oraz potrzebujesz większego dysku to bierz Elite, a jeśli zależy ci na kasie to czekaj, na wersje Premium z HDMI, która powinna być dostępne również w PL. Ale kiedy ?? Nie wiem, w USA już jest. Edytowane 9 Września 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Co do wersji Elite to na forum raczej brak osobnika, który takową konsolę posiada ;). Jeśli masz kasę, podoba ci się czarny kolor oraz potrzebujesz większego dysku to bierz Elite, a jeśli zależy ci na kasie to czekaj, na wersje Premium z HDMI, która powinna być dostępne również w PL. Ale kiedy ?? Nie wiem, w USA już jest. Dzieki za info- a czy jest szansa na to, ze za jakis czas bedzie mozna wgrywac swoj soft i filmy(divx) na ten dysk ? Bo jak to ma sluzyc tylko do sciagania demek z marketplace itd. to troche jest to nie oplacalne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Jak złamią w pełni konsolę to tak - M$ raczej nie pozwoli na odpalanie "własnego" softu i divx. Więc większy dysk Elite i tak nie będzie ci potrzebny, gdyż hackerski FW i tak zapewne pozwoli na odpalenie "nieoficjalnych-większych" dysków. Edytowane 9 Września 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Jak złamią w pełni konsolę to tak - M$ raczej nie pozwoli na odpalanie "własnego" softu i divx. Więc większy dysk Elite i tak nie będzie ci potrzebny, gdyż hackerski FW i tak zapewne pozwoli na odpalenie "nieoficjalnych-większych" dysków. Ok, dzieki. Czekam w takim razie na Premium HDMi i nowego PES'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Szkoda kasy na elite, lepiej poczekać na poprawioną wersje xboxa 360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Gamefront.de is reporting that, Microsoft has a possible secret conference coming out before the Official TGS kicks off on the 12th of this month, next week thursday. The rumored Microsoft secret conference will have special previews on Halo 3, PGR4 and more. - Square Enix * The Last Remnant * New Exclusive game for Xbox 360 - Bandai Namco * Beautiful Katamari Damacy * Ace Combat 6 * New game for Xbox 360 - Koei * Shin Sangoku Musou 5 * Blade Storm: Hyakunen Sensou * new game - Microsoft Game Studios * Lost Odyssey * Halo 3 * Project Gotham Racing 4 * Kingdom Under Fire: Circle of Doom * new rpg (may be showed only at tgs) * games from Takara Tomy, Arc Systems, Success, Idea Factory. - Tecmo - Konami * some games for Xbox Live Arcade * Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 TGS starts from the 20th of this month through the 23rd ciekawe ile z tego to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Moj X360 po ponad roku uzywania dzisiaj sie zaczerwienil :( :mur: :cry: Jutro dzwonie do M$. Tym o to sposobem dolaczylem do grona uzytkownikow, ktorym padl X. W smutku, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 właśnie sobie zajrzałem do amerykańskiego xblive, normalnie co tam jest :blink: jakie filmy, hd, nie hd, trailery, a u nas? żal.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...