vasyndrom Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 kkNd! dodaj mnie znow do listy bo po resecie statsow wcielo i liste przyjaciol ;) vasyndrom.nwpower ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) dodalem kilka godzin temu ;D ja zmienilem login - kkNd.one jak cos ;) btw jakies bledy chyba z tym przyporzadkowywaniem do lig wystepuja. Dalem, ze jestem nowym graczem, a i tak zakwalifikowalo mnie do zlotej... teraz na samych wymiataczy trafiam - nie idzie pograc xD Edytowane 29 Marca 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 ano zdarza sie mnie ze statsem 3-2 dalo tez do zlotej znajomego z bylego klanu z tymi samymi statystykami dalo do srebrnej, najgorsze jest to ze nie wiesz jak przydziela ci przeciwnika na jakiej podstawie przydziela do dywizji itp itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 witam pieknie, dostalem zaproszenie dla przyjaciela i moze mi ktos wytlumaczyc w jaki sposob druga osoba bedzie mogla sobie zagrac? rozumiem , ze musze miec ta osobe gdzies w znajomych? jestem zielony prosze o pomoc D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tmp7 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam, Takie szybkie pytanka: Chciałbym sobie zagrać (single player) w SC2 - czy się da jeżeli nie mam orginalnego SC2 oraz nie posiadam żadnego klucza. Jeżeli się da - to jaką wersje beta należy pobierać z netu. Czy możliwe jest zagranie na wersji beta tryb multiplayer z moim znajomym - jeżeli tak to jaką wersję beta potrzebuję? Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez tmp7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Spróbuj tę wersję. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Cro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam, Takie szybkie pytanka: Chciałbym sobie zagrać (single player) w SC2 - czy się da jeżeli nie mam orginalnego SC2 oraz nie posiadam rzadnego klucza czy co tam jest potrzebne. Jeżeli tak to jaką wersje beta należy pobierać z netu. Czy możliwe jest zagranie na wersji beta tryb multiplayer z moim znajomym - jeżeli tak to jaką wersje beta potrzebuję? masz 6 lat, czy zdanie pisała Twoja córka :blink:? "jakąś" i "wersje beta" chyba z 10 razy użyłeś... Nie dasz rady nic zrobić jeśli nie masz klucza. Klucz jest potrzebny do wersji BETA, którą trzeba ściągnąć z oficjalnej strony BLIZARD. Jak się otrzymuję klucze było pisane w temacie. Tak to jest jak się ma syndrom leniwca i nie czyta tematu tylko co drugi post ktoś pyta o to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Chciałbym sobie zagrać (single player) w SC2 - czy się da jeżeli nie mam orginalnego SC2 oraz nie posiadam żadnego klucza. Jeżeli się da - to jaką wersje beta należy pobierać z netu.Można, natomiast jak, tego poszukaj w google Czy możliwe jest zagranie na wersji beta tryb multiplayer z moim znajomym - jeżeli tak to jaką wersję beta potrzebuję?W multi są wymagane klucze od producenta gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 co myślicie o balansie ras po wczorajszym patchu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tmp7 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Pewnie znowu mnie zbesztacie... ale i tak się pochwalę B-) Właśnie przed chwilką sprawdziłem swoją skrzynkę pocztową i znalazłem mejla od firmy Blizzard :) StarCraft® II: Wings of Liberty™ Beta Test Invitation Congratulations! You’ve been selected to participate in the beta test of StarCraft® II: Wings of Liberty™. As a beta test participant, you’ll have the chance to experience the multiplayer gameplay of StarCraft II: Wings of Liberty and explore the social-networking, matchmaking, and other new features of the revamped Battle.net® online-gaming service. Throughout the StarCraft II beta, you’ll be able to take part in cooperative and competitive battles as the terrans, protoss, and zerg -- and at the same time, you’ll be helping us test the stability of the Battle.net service and fine-tune the game balance prior to launch. We look forward to hearing your feedback, and we’ll see you on Battle.net! (...) TA DA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ja tez dostalem invite :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Gdyby ktoś miał ivita na zbyciu to chętnie przygarnę. Weekend nadchodzi, można by pograć... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Chociaż wiem ze takie posty raczej nie maja racji bytu :D - to ja tez przygarne kropka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Winić można tylko ... Blizzarda za brak open bety :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 po prostu nie sa samobojcami ;) gra jest praktycznie skonczona, takze w przypadku otwartej bety nikt by nie pogral - nawet serwery blizzarda nie wytrzymaja takiego natloku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Kurde już 2 raz podczas rozgrywki dostałem DC :/ Gra zapowiada się kozacko :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Pochwalę się również dostałem invita :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 a kogo to obchodzi że ktoś dostał zaproszenie, tylko po ty weszliście na forum żeby to napisać ? niech ci co grają regularnie i mają jakiegoś skilla wypowiedzą sie o rozgrywce! ja po 1.5miesiącu gry na każdym patchu, moge powiedzieć że balans ras jest coraz lepszy. grywa ktoś mecha terran? strasznie cieżko grać taką taktyke, nawet ze zbieraczkami do naprawy. co myślicie o void rayach po nowym patchu? dobrze że marudery są na up teraz, były za mocne normalnie. znacie jakieś ciekawe tricki? ja ostanio fajnego sie nauczyłem ze stalkerami skaczącymi z klifu na klif przez przepaść ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ciezko sie wypowiadac o skilu, bo chyba kazdy gra tak jak przeciwnik pozwala (poza newbie, ktorzy graja niezaleznie od przeciwnika :D). Tych trikow jest wiecej na youtube i maja sie pojawiac kolejne. Jezeli ktos chce zglebiac "tajemnice" starcrafta to warto tez odwiedzic polskie forum bety (mozna wejsc z poziomu gry). Rozgrywka na poczatku sie wydawala mega ciezka i szybka, ale da sie przyzwyczaic ;) teraz mi juz takich problemow nie sprawia jednoczesne stawianie baz, budowanie jednostek i walka =] chociaz ciagle nie potrafie wykorzystac wszystkich dostepnych srodkow, a to swiadczy chyba o tym, ze powinienem grac lepiej :P niech kazdy wyedutuje swojego ostatniego posta i doda swoj friends name, to moze pogramy jakas razniejsza grupka 2vs2 :) moj nick to kkNd.one Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 a kogo to obchodzi że ktoś dostał zaproszenie, tylko po ty weszliście na forum żeby to napisać ? Dobrze mówi, polać Mu! @FanEk - jak Starcraft lata na Twoim sprzęcie z sygnaturki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 kolekcjonerka :rolleyes: hamerykańska wersja, a w niej: pierwsza część wraz z dodatkiem Brood War (umieszczone na pamięci flash będącej repliką dog taga Jima Raynora); 176-stronicowa książeczka z grafikami z gry; komiks rozgrywający się w uniwersum StarCrafta; płyta DVD z materiałem o kulisach produkcji (ponad godzina filmu); płyta CD ze ścieżką dźwiękową (14 utworów); dostępna do pobrania dodatkowa zawartość dla profilu w Battle.necie; elektroniczna wersja Thora, peta z World of Warcraft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Pozamiatane. Ciekawy jestem ile bedzie kosztować ale imo bedzie warto. This is Jimmy, riiide on. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 cena 99$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) @FanEk - jak Starcraft lata na Twoim sprzęcie z sygnaturki? gram 1280x800 high/ultra i jest średnio 50fps, nie podnosze wiecej detali bo różnicy dużej nie ma, a wole mieć wiecej fps. do gry 1680x1050 tyle max monitor mi daje i ULTRA musiałbym grafike wymienić. StarCraft II tu jest dokładnie opisana kolekcjonerska. ceny jakie blizzard podaje na dziś są wysokie: 60euro = 230zł podstawa 90euro = 350zł kolekcjonerka do tego dochodzą jeszcze 2 dodatki, protoss i zerg, które bedą dawać nowe jednostki na multi. czyli za podstawke z dodatkami wyjdzie jakieś 450zł O_o mam nadzieje, że w dniu premiery cena bedzie bardziej rozsądna. btw. yuucOm czy nie siedziałeś kiedyś na forum STALKERA ? ;) Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 btw. yuucOm czy nie siedziałeś kiedyś na forum STALKERA ? ;) Nie ;). Stakera uwielbiam ale na żadnym forum związanym ze Staklerem nie byłem aktywnym userem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nie przesadzacie coś z tymi cenami? Tutaj np. jest trochę inna: - http://www.game.co.uk/PC-Games/_/N-1z13mn1/ I wynosi 30 funtów, co daje nam 130 zł, mniej więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nie przesadzacie coś z tymi cenami? Tutaj np. jest trochę inna: - http://www.game.co.u...es/_/N-1z13mn1/ I wynosi 30 funtów, co daje nam 130 zł, mniej więcej. Jasne, cenę Diablo III też już znają. ;) Preorder z tyłka wzięty i tyle, już tam pewnie od dawna tak stoi (ja już w każdym razie jakiś czas temu widziałem a dopiero teraz niby są newsy odnośnie cen premierowych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Może, ale ceny na steamie nowych gier to w przeliczeniu na zł. zwykle 200 zł. A u nas te same tytuły chodzą po 120. Czemu nagle wszyscy zakładają, że teraz będzie inaczej? Ba a pamiętacie histerie przy MW2? Tam też sporo osób piszczało, że gra będzie znacznie droższa niż zwykłe tytuły, powołując się na na zachodnie serwisy. I co? i nic, wyszło jak zwykle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Premierowe ceny boxów są wszędzie podobne, to tylko na Steamie (i innych serwisach od sprzedaży elektronicznej) są takie cudowne kwoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tmp7 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Znalazłem książki: Starcraft: Nim Zapadnie Ciemność Starcraft 2 - W cieniu Xel'Nagi Ktoś z was je czytał? Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...