Borys-Tech Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja wczoraj zakończyłem swoją przygodę z LP. Powiem że walki mechami na padzie od X0 to sama przyjemność. Bardzo fajnie się biegało i waliło do wszystkiego co chodzi. Grę przerywają bardzo fajne według mnie filmiki. Ogólnie warta zagrania pozycja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Czy aby czasem nie dzis jest premiera na peceta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Na steamie od jutra za jedyne $35,95 :lol2: Będzie to u nas wydane? Edytowane 26 Czerwca 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Gral juz ktos ? Ciekawi mnie strasznie DX10 w akcji, szczegolnie na gf 8800gtsach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 podobno wersja direct x 10 zajmuje 18gb obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 podobno wersja direct x 10 zajmuje 18gb obraz hmmm to to juz byla by lekka przesada pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nie no proszę was jakie 18 gb :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) podobno wersja direct x 10 zajmuje 18gb obrazPo pierwsze myślę że nikt nie będzie dzielił gry na wersję 9 czy 10 , wszystko będzie zależeć od sprzętu i naszych preferencji . Po drugie na 100% nie będzie miało 18giga - ploty.... gra będzie miała moim zdaniem od 3,5 do 4,7 max. na boxa ma ponad 5 troszeczke , a na PC są zawsze lepiej skompresowane. Co do samej gry to kusi mnie aby wywalić te 40 $ .... muszę pomyśleć. Edytowane 27 Czerwca 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) gre trzeba zainstalować przez STEAM i przez niego grac :/ ale wymyslili :/ Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Rav85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Chyba na tym polega steam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Tak ale chyba widzisz , że to wersja pudełkowa nie zassana ze steama ;).Taki mały myk na piractwo :]. Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Zdajcie relację z fulika, bo dopiero jutro będę na sprzęciku swoim. Czy dx 10 rzeczywiście tak jak zapewniali 30% speed up i więcej różnic w porównaniu do dx 9.0 ?? Hmm tak zafascynowani , że nie ma czasu nawet napisać ?? Edytowane 30 Czerwca 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Zdajcie relację z fulika, bo dopiero jutro będę na sprzęciku swoim. Czy dx 10 rzeczywiście tak jak zapewniali 30% speed up i więcej różnic w porównaniu do dx 9.0 ?? Hmm tak zafascynowani , że nie ma czasu nawet napisać ?? Gra chodzi tak samo jak demko, ale wyglada lepiej na dx10 :) BTW - nie wiecie moze jakim programem zrobie screeny na DX10 ?? Edytowane 30 Czerwca 2007 przez Andare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 U mnie w dx9 full chodzi troche lepiej niz demko. Trzeba tez przyznac ,ze chyba lepiej wyglada. Wydaje mi sie ,ze w niektorych miejscach tekstury sa ladniejsze. Ogolnie poczatek gry bardzo fajny i musze powiedziec ,ze az sie chce grac. Zobaczymy co bedzie pozniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Gra chodzi tak samo jak demko, ale wyglada lepiej na dx10 :) BTW - nie wiecie moze jakim programem zrobie screeny na DX10 ?? Chodzi o cienie , że są w opcji na high dostępne czy coś jeszcze się tam zmieniło w wyświetlanym obrazie?? Szczerze demo w dx 10 vs 9.0 ja tam nie zauważyłem różnicy- oprócz cieni i mniejszego fps o 1/2 ;) no i skopany dzwięk na moim audigy , ale to już wina sterów do vieśniaka toteż dlatego nie bardzo chcę go instalować , bo w lostplanet i innych tytułach miałem co jakis czas krzszyyyyy w głośniczkach. Zmajstrucie screena jakiegoś ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Nic się nie zmieniło między dx9 i dx10 , praktycznie nie ma różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Chodzi o cienie , że są w opcji na high dostępne czy coś jeszcze się tam zmieniło w wyświetlanym obrazie?? Szczerze demo w dx 10 vs 9.0 ja tam nie zauważyłem różnicy- oprócz cieni i mniejszego fps o 1/2 ;) no i skopany dzwięk na moim audigy , ale to już wina sterów do vieśniaka toteż dlatego nie bardzo chcę go instalować , bo w lostplanet i innych tytułach miałem co jakis czas krzszyyyyy w głośniczkach. Zmajstrucie screena jakiegoś ;).No właśnie po godzinnym poszukiwaniu programu do screenow nic nie znalazlem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Wszystkim osobom piszącym o rippowaniu, pewnych grupach osób (zainteresowani wiedzą o kogo chodzi) serdecznie gratuluję! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Gierka ladna ale wymagająca... trzeba dobrze ustawic detale zeby plynnie chodzila (kombinuje juz z pół godziny) gram w 1440x900 Edytowane 30 Czerwca 2007 przez alient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Na 7900gs to ja bym radził 1024x768 . Na mojej poprzedniej grafie x1800 dało radę w takiej grać na detalach średniawych . Pewnikiem chcesz w natywnej lcdeka , ale obawiam się , że bedzie ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 nie jest tak zle 30 klatek w high textury i efekty aax4 afx4 hdr low inne detale medium/high lighting na medium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 właśnie odpaliłem pograłem chwilke, poznałem...."green eye'" fajnego robala, domyślam sie że bedzie on ostatnim bossem w naszej przygodzie,,jeszcze kombinuje z samymi ustawieniami, ale gierka syci i to niesamowicie boshe.....śnieg, wichurki, wszędzie białoo biało...o mały włos nie wpadłbym w przepaść...../lina mnie uratowała/ i te scenki, wstawki poprostu genialne, uwielbiam takie gry, panowie z capcom...mmmm kawał dobrej roboty, co jeszcze mogę powiedzieć grając przez 10 min,,,, 10/10... aa i ten motyw z samym strzelaniem do wszystkiego...zmarznięte zamarznięte samochody...miód... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Cieszę się , że takie są wypowiedzi na temat fulika . Jutro sam będę mógł ocenić, ale w dx 9.0 i nie będę narzekał chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 LOST.PLANET.CAM.BY.MY http://rapidshare.com/files/40285266/LostP...10_CAM.rar.html na dvd rip trzeba będzie poczekać aż wyjdzie fraps pod directa x 10 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 i tak leca...kolejne godziny spędzone w LOST PLANET...aktualnie jestem w 3 misji: jak naraize największe wrażenie zrobiły na mnie robale...toczące sie wprost na ciebie, ten model zniszczeń po wyrzucie granatu, wogóle same eksplozje, wybuchy, rewelacja....boss w pierwszej misji //dziupla os? // wszytko wygląda pięknie ślicznie, ico najważniejsze gra wciąga jak holera, po przejściu kolejnych zadań masz ochotę na corazto więcej....w 2 misji fajne miasteczko, budynki //wraki// gdzie musimy sie rozprawić oprócz wstrętnych robali z samymi "piratami" ludźmi.... nie należy to do najłatwijszych rzeczy ale udałoo siee...!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Trzeci level? To Ty jeszcze nic nie widziałeś. :-D Bodajże piąty poziom i ogromna ćma krążąca nad głową... masakra. Trzeba przyznać, że nie było jeszcze gry na peceta z tego rodzaju oprawą graficzną. Chodzi bardzo dobrze i już czuję klimat przyszłych gier... np: assasin creed... podczas gry jakoś tak mi się skojarzyło. Wie o co mi chodzi ten kto gra w lost planet na vista i z dobrym sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Pogralem 10 minut i ide spac ;) Gierka super, na konfigu z podpisu odpalilem w 1024 x 640, opcje mid / low i wyciagam poki co 35-45 fps (zakladam ze potem bedzie gorzej ;p). Piekne efekty, pierwszy "boss" zdolal mnie juz kilka razy polozyc, poki co nie mam pomyslu ale i pora nie ta ;) Czuję, że pare godzin dobrej zabawy się zapowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Wie o co mi chodzi ten kto gra w lost planet na vista i z dobrym sprzętem.no pewnie, ze wie :) przy 10fps nie da sie pominac zadnego szczegolu ;) faktem jednak jest, ze gierka wyglada zacnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Szkoda tylko, ze tak naprawde to chodzi dobrze tylko na konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 nie jest tak zle 30 klatek w high textury i efekty aax4 afx4 hdr low inne detale medium/high lighting na mediumcoś dziwny ten hdr skoro go masz razem z aa na g7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...