wamak Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Widocznie tylko we wbudowanym teście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 kto mi powie jak przejść tego potworka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Jeżeli dobrze kojarze to go nie zabijasz , tylko chyba naginasz w lewo tam są schody i wchodzisz do budynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Da sie go zabic walac w jak zawsze w te zolte pola z energia na bokach. Nie jest to az takie trudne. Jednakze jak go zabijesz to wyjdzie za chwile nowy. Zabija sie go jedynie dla osiagniecia worm hunter, ktore otrzymasz po zabiciu jednego i skonczeniu levelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « wystarczyło tylko iść lewą stroną przy krawędzi wtedy ta pijawka już nie wyskakiwała a meczylem sie z tym ponad 2h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Ja się zatrzymałem na ostatnim "boss-ie", zbiłem pasek jego HP do zera, a on dalej się trzymał. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Czyżby trzeba było zniszczyć jakieś elementy wieży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 eh gierka rewelacyjna i do tego na 7900gs nieżle działa oczywiście w sensowniej rozdzielczości.... skończyłem w 3 dni ale warto było- dobra grafa, fabuła no i przerywbiki filmowe rox B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Powiedzcie mi jak sie ma demo dx 9.0c w porownaniu z full wersja ? Chodzi mi o wydajnosc, bo za wesolo niestety nie jest w demku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Mam dwa pytania odnośnie tej gry: Czy warto kupić ? i drugie: czy zagram na max detalach w 1024x768 na sprzęcie z siga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 X360vsPS3 http://games.tiscali.cz/images/news/LPsrovnani.jpg :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 dobra fabułaFabuła to akurat jest beznadziejna. - "Chodźmy tu"; - "Dobrze, możemy iść"; - "A może nie, pójdziemy tu"; - "Ok, idziemy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Mam dwa pytania odnośnie tej gry: Czy warto kupić ? i drugie: czy zagram na max detalach w 1024x768 na sprzęcie z siga? 1. NIE. 2. NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) hehe dzięki za odp. EDIT: Ale w jakich detalach zagram wtedy w LP na sprzęcie z siga? Edytowane 23 Października 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 X360vsPS3 http://games.tiscali.cz/images/news/LPsrovnani.jpg :blink: pic na wodę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnySiwus Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) GeForce 7600GS Galaxy 500/700 @ 580/840 128/128 nie mam szyny na 256mb jest szansa że pogram sobie? Bo reszta konfiguracji spełnia wymagania btw. demko normalnie mi chodzi na średnich detalach Edytowane 26 Października 2007 przez JohnySiwus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Witajcie. LP to bardzo fajna gra, ale utknąłem w pewnym momencie. Oto on: Jak mam tego balona powstrzymać przed zniszczeniem szyn?? Co do pytania wyżej. Ja na wykręconym 8600GT i E4300 gram na default+pełne wygładzanie krawędzi w 1024x768 i mam od 30 FPS w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Ja przeszedlem chyba 8 misji i od paru miesiecy nie mam ochoty dokonczyc tej gry. Jest ktos kto przeszedl cala gre i mu sie podobala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Tak, mnie się podobała... a jeśli chodzi o problem wyżej to wydaje mi się Szczuru, że musisz się wspiąć na jakąś wyższą półkę z tej platformy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Heh dzięki za pomoc. Wcześniej już na to wpadłem w czasie gry :). Po prostu przed Lost Planetem grałem w HL2, a tam nieraz trzeba się często nagimnastykować, aby przejść misję :). A tutaj trzeba po prostu pamiętać o wynalazkach :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Ja przeszedlem chyba 8 misji i od paru miesiecy nie mam ochoty dokonczyc tej gry. Jest ktos kto przeszedl cala gre i mu sie podobala?mi sie podobało, bo przynajmniej sie nie bałem w nią grać (tak jak w 80% innych gier) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Ja przeszedlem chyba 8 misji i od paru miesiecy nie mam ochoty dokonczyc tej gry. Jest ktos kto przeszedl cala gre i mu sie podobala?Ze swoich doswtadczen powiem tyle :) w sobote i niedziele (27.28paz) przeszedlem do 9misji i dzis sprzedalem gre :) BARDZO SIE Z TEGO CIESZE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Panowie mam problem - w Viście w środowisku DX10 wersja (również) DX10 Lost Planeta nie umożliwia ustawienia rozdzielczości typu 1024 x 768 czy 1280 x 1024. Pod Windows XP nie mam problemu, tak samo pod tą samą Vistą, ale uruchamiając wersję DX9 też nie mam z tym problemu. Wymuszanie odpowiednich ustawień w pliku ini nie pomaga - zablokowanie zmian tego pliku również. Jakieś pomysły? Odpalenie tych konkretnych rozdzielczości jest mi szalenie potrzebne z powodu testów kart graficznych, jakie przeprowadzam w tej grze! Na Radeonie nie miałem z tym problemu, bo wyniki mam z odpowiedniej rozdzielczości - screenowałem i sprawdzałem za każdym razem, bo wiem że jest z tym problem. Zmieniałem też nazwę LostPlanetDX10.exe na DX9.exe - mam najnowsze aktualizację - steam wskazuje, że jest to 1.004. Dość pilna to sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Ja miałem ograniczony wybór rozdzielczości na viśta gdy w sterownikach był włączony dualview. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Ja miałem ograniczony wybór rozdzielczości na viśta gdy w sterownikach był włączony dualview.Ja jużk ombinowałem z rzeczami typu instalacja sterownika monitora, który ma maksymalnie np. te 1024 x 768, ale to nie pomagało. Pomijam tutaj fakt, że i tak w windowsie mogłem sobie ustawić max rozdzielczość mojego monitora czyli 1920 x 1440. Update Z pomocą przyszedł Chris - wystarczy zmnienić "refresh rate" na inną wartość - np. w moim przypadku przy 86 Hz mam 1280 x 1024 oraz 800 x 600, zaś przy 70 mam 1024 x 768 i to działa poprawnie. Może komuś się przyda. Edytowane 20 Listopada 2007 przez focus_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Kumpel ma problem... Instaluje (XP), zasysa update, ale gra sie nie odpala. Sterwoniki i wszystko inne w jak najlepszym porzadku, wiec w czym moze tkwic haczyk ? Jakies propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 A komputron co ma w środku? Jak x2 to pewnie brakuje sterownika. Capcom pracuje nad dodatkiem do gry, który to prawdopodobnie trafi również na komputerki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 C2D, zadne tam X2 ;] Wszystko gra i bucy, miedzy innymi COD4 i GoW, wiec ciezko skminic co jest na rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 oczywiscie gra oryginalna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Tak, oryginalna, zastanawialem sie kto pierwszy zapyta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dostałem dziś bony na zakup właśnie Lost Planet, przystąpiłem do instalacji, oczywiście gra zaczęła się aktualizować przez Steam, później chciałem z drugiej płyty chciałem uaktualnić wersje polską, ale nie mogę, nie wiem co robię źle. Może mi ktoś wytłumaczyć jak uaktualnić wersję pl, jaki plik mam wskazać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...