Skocz do zawartości
qqrydza

Lost Planet

Rekomendowane odpowiedzi

Da sie go zabic walac w jak zawsze w te zolte pola z energia na bokach. Nie jest to az takie trudne. Jednakze jak go zabijesz to wyjdzie za chwile nowy. Zabija sie go jedynie dla osiagniecia worm hunter, ktore otrzymasz po zabiciu jednego i skonczeniu levelu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. LP to bardzo fajna gra, ale utknąłem w pewnym momencie. Oto on: Dołączona grafika

Jak mam tego balona powstrzymać przed zniszczeniem szyn??

Co do pytania wyżej. Ja na wykręconym 8600GT i E4300 gram na default+pełne wygładzanie krawędzi w 1024x768 i mam od 30 FPS w górę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przeszedlem chyba 8 misji i od paru miesiecy nie mam ochoty dokonczyc tej gry. Jest ktos kto przeszedl cala gre i mu sie podobala?

Ze swoich doswtadczen powiem tyle :) w sobote i niedziele (27.28paz) przeszedlem do 9misji i dzis sprzedalem gre :) BARDZO SIE Z TEGO CIESZE :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam problem - w Viście w środowisku DX10 wersja (również) DX10 Lost Planeta nie umożliwia ustawienia rozdzielczości typu 1024 x 768 czy 1280 x 1024. Pod Windows XP nie mam problemu, tak samo pod tą samą Vistą, ale uruchamiając wersję DX9 też nie mam z tym problemu.

Wymuszanie odpowiednich ustawień w pliku ini nie pomaga - zablokowanie zmian tego pliku również. Jakieś pomysły?

Odpalenie tych konkretnych rozdzielczości jest mi szalenie potrzebne z powodu testów kart graficznych, jakie przeprowadzam w tej grze!

Na Radeonie nie miałem z tym problemu, bo wyniki mam z odpowiedniej rozdzielczości - screenowałem i sprawdzałem za każdym razem, bo wiem że jest z tym problem.

Zmieniałem też nazwę LostPlanetDX10.exe na DX9.exe - mam najnowsze aktualizację - steam wskazuje, że jest to 1.004.

Dość pilna to sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem ograniczony wybór rozdzielczości na viśta gdy w sterownikach był włączony dualview.

Ja jużk ombinowałem z rzeczami typu instalacja sterownika monitora, który ma maksymalnie np. te 1024 x 768, ale to nie pomagało. Pomijam tutaj fakt, że i tak w windowsie mogłem sobie ustawić max rozdzielczość mojego monitora czyli 1920 x 1440.

Update

Z pomocą przyszedł Chris - wystarczy zmnienić "refresh rate" na inną wartość - np. w moim przypadku przy 86 Hz mam 1280 x 1024 oraz 800 x 600, zaś przy 70 mam 1024 x 768 i to działa poprawnie. Może komuś się przyda.

Edytowane przez focus_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel ma problem...

Instaluje (XP), zasysa update, ale gra sie nie odpala.

Sterwoniki i wszystko inne w jak najlepszym porzadku, wiec w czym moze tkwic haczyk ? Jakies propozycje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A komputron co ma w środku?

Jak x2 to pewnie brakuje sterownika.

Capcom pracuje nad dodatkiem do gry, który to prawdopodobnie trafi również na komputerki ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem dziś bony na zakup właśnie Lost Planet, przystąpiłem do instalacji, oczywiście gra zaczęła się aktualizować przez Steam, później chciałem z drugiej płyty chciałem uaktualnić wersje polską, ale nie mogę, nie wiem co robię źle. Może mi ktoś wytłumaczyć jak uaktualnić wersję pl, jaki plik mam wskazać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi