Jabar83 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Więcej się użeracie z problemami niż z samą grą. Naprawdę żal mi ludzi co wydali na to pieniądze. Niby da się grać, ale jak kumpel do mnie wysyła sms'a pisząc,że kupił oryginała i na 5 wersjach sterowników gra mu zwalnia,i wysypuje się i wiesza komputer. To aż dziękuję sobie, że kupiłem X360 i do tego GTA4. Wolę mieć tą gorszą (nieco :)) grafikę i framerate na poziomie 25 FPS, ale zdecydowanie mniej problemów. Pewnie wyjdzie patch i część poprawi, bo takie był chyba cel R$. Wydać na szybko w okresie świątecznym. Sprzedać to ludziom ile się da, a potem wydać patcha. Tak to można odebrać. Z tego co słyszałem to Steam oddaje kasę ludziom. No widzę teraz jak warto bylo czekać na tą wersję PC. W sumie to w tym roku już kilka tytułów mnie cholernie mocno zawiodło. Czyżby kryzys światowy również dopadł rynek gier ? No normalnie crap za crapem. Po za 3 pozycjami na X360 + dwoma również na PC (Dead Space i nowy Tomb Raider). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Niestety jestem starej daty i nie chcę się chwalić jakie znam języki obce bo nie muszę. Napisałeś więcej o wymaganiach gry niż o samej rozgrywce. To wiele tłumaczy. Nie grałeś w tą grę. Benchmarkowałeś. Napisz proszę co w fabule tej gry jest tak niesamowitego? gra jest nudna, wtórna i głupia. Zdecydowanie mniej zaawansowana niż poprzednia cześć. :lol2: Mniej zawansowana? O czym piszesz, o SanAndreas (bo o 3 to juz nawet nie wspominam)? ...no prosze Cie nie wyglupiaj sie. Nie Twoj klimat i tyle, gra jest arcyciekawa, nie pamietam kiedy ostatnio tak namietnie gralem w giere w takich warunkach. Gra nie chodzi pieknie a jest tak dobra ze wcale mi to nie przeszkadza. Nie wiem czego oczekiwales po fabule, ze bedzie rodem z filmu psychologicznego? A jest jak w dobrym, starym, amerykanskim filmie sensacyjnym z lat 90, gdzie jest masa akcji i swietnego humoru. Uwielbiam poczucie humoru Niko, praktycznie co dialog mozna sie usmiac z jego tekstow. Z reszta co ja bede komus pisal o miodnosci gta4, niechce Cie sie grac to nie moj problem, z reszta Twoj tez nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Co do dialogów kolejny polski akcent (jeśli dobrze zapamiętałem), jakiś paker o Niko: "To nie żaden polaczek, to dżentelmen" tak jakby jedno z drugim mogło się kłócić :) Co do gry niestety nie jest to wybitne dzieło, jak dla mnie max. powyżej średniej, do wyżyn komputerowej rozrywki daleko Edytowane 9 Grudnia 2008 przez Cloperflake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efes Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 maruh stery najnowsze. W marku03 30k a to stanowczo za malo:/ problem siedzi chyba gdzieś głębiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Napisz proszę co w fabule tej gry jest tak niesamowitego? gra jest nudna, wtórna i głupia. Zdecydowanie mniej zaawansowana niż poprzednia cześć. Fakt, nie można iść na siłkę albo do fryzjera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Jest NUDA. Misje są bardzo powtarzalne, schematyczne, do tego te pościgi, trzeba dojechać do końca ścieżki żeby można było zabić uciekających.Eeee, nie bardzo... Wystarczy sprzątnąć kierownika uciekającego auta albo naparzać w samochód aż się zapali. Wówczas reszta opryszków ewakuuje się z auta i spokojnie można ich ubić w dowolnym miejscu :D Zresztą, każdy ma swój gust i nie będę się z tym kłócił. Mnie gra się podoba i to jest najważniejsze. O problemach technicznych nie piszę bo takowych nie mam ;) Edytowane 9 Grudnia 2008 przez Janisław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 albo do fryzjera Niko z Afro za dobrze by nie wyglądał :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moe Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Fakt, nie można iść na siłkę albo do fryzjera :D nie mozna tez robic tatuazy, nie mozna tez tuningowac samochodow, nie mozna tez prowadzic wlasnego biznesu, nie mozna kupowac nowych domow, nie mozna tez obstawiac wyscigow, nie mozna tez sie sciagac na stadionach..... pisac dalej? ... tak wogole po co mi tam sa wogole pieniadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Niestety jestem starej daty i nie chcę się chwalić jakie znam języki obce bo nie muszę. Napisałeś więcej o wymaganiach gry niż o samej rozgrywce. To wiele tłumaczy. Nie grałeś w tą grę. Benchmarkowałeś. Napisz proszę co w fabule tej gry jest tak niesamowitego? gra jest nudna, wtórna i głupia. Zdecydowanie mniej zaawansowana niż poprzednia cześć. Właśnie to nic nie tłumaczy. Skoro znasz wiele języków to sorry. (starej daty więc pewnie rosyjski :P ) Mylisz się bo grałem i gram w tą grę. Po prostu mi się podoba. Filmy przerywnikowe są na dobrym poziomie i chce się je oglądać, a nie jak w poprzednich częsciach często omijałem. We fabule może nic niesamowitego, znany już motyw człowieka spoza miasta przyjeżdzającego do kogoś z rodziny w poszukiwaniu wrażeń gangsterskich. Ale gra mniej zaawansowana?? Oo :blink: Coś cyba nie tak. Cieszy i daje dużo radochy móc zadzwonić, odbierać telefony i smsy, przez emaile dostawać robotę, iść sie nawalić z kuzynem, nie będe wymieniać bo po co, każdy widzi jak grał, wogóle fizyka jest dobra, silnik Euphoria zdał egzamin, a gta 3 i jego pochodne? z maksymalnej prędkości samochód Ci sie zatrzymywał w 10 metrów, zakręty pokonywałes na pełnym gazie niczym w nfs. Ta gra to dla mnie odjazd. Wypadki miodzio. nie widziałem bardziej rozbudowanej. Ale każdy ma prawo do swojego zdania więc nie ma sie co kłócić... nie mozna tez robic tatuazy, nie mozna tez tuningowac samochodow, nie mozna tez prowadzic wlasnego biznesu, nie mozna kupowac nowych domow, nie mozna tez obstawiac wyscigow, nie mozna tez sie sciagac na stadionach..... pisac dalej? ... tak wogole po co mi tam sa wogole pieniadze Wiesz, w need for speed też już nie można zakłądać neonów, głośników do bagażnika spinnerów, nie można jeździc SUVami i tym podobnych rzeczy, z jednej strony gdyby wszystko sie powtarzało to właśnie byłoby monotonne, nie wiem. Ale ja nie odczuwam tych braków. Nie byłoby i tak casu na wypróbowanie wszystkiego a gra by była na blueray'u i nikt by nie zagrał :P Edytowane 9 Grudnia 2008 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Spis błędów http://www.pcgameshardware.com/aid,669392/..._and_solutions/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moe Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Wiesz, w need for speed też już nie można zakłądać neonów, głośników do bagażnika spinnerów, nie można jeździc SUVami i tym podobnych rzeczy, z jednej strony gdyby wszystko sie powtarzało to właśnie byłoby monotonne, nie wiem. Ale ja nie odczuwam tych braków. Nie byłoby i tak casu na wypróbowanie wszystkiego a gra by była na blueray'u i nikt by nie zagrał :P to niech ktos nie opowiada ze jest bardziej rozbudowana od sa bo nie jest. po co zrobili takie duze miasto skoro nic w nim nie ma. oh nie przepraszam jest - 3xkregielnia, 2xrzutki i 3xbilard, 2x striptiz i 3 budy w ktorych mozna cos zjesc. ludzie wezcie. tyle to bylo w vice city a nie w "grze roku" jak to duzo osob smie twierdzic. ktos wczesniej pisal ze to miasto zyje - patrz 2 zdania wyzej. uwazam ze jest to nieporozumienie i strata 150 zl. czemu? moze porownanie: fabula: - sa i gta 4 tak samo dobra teren: - w sa bardziej zroznicowany - 3 rozne miasta i masa wsi - gta 4 - pare ladnych widoczkow i reszta tak samo pokopiowana tyle ze w innej kolejonosci +1 sa pojazdy: gta 4 lepsze bo lepiej wygladaja ale czy to plus? sa bylo wydane 4 lata temu wiec sie nie dziwie. +1 gta 4 inne: -sa: wlasny biznes, tuning, samoloty, rowery, kasyna, wyscigi konne, stadiony, szkoly walki +6 sa multiplayer: ten sam poziom. muzyka: gta 4 wiecej stacji +1 wniosek? 5:0 dla sa mowi chyba samo za siebie. za co oni chca te 150 zl. za multi, z ktorym sa problemy i byl darmowy w sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 heh, ze swojej strony napisze, że na moim sprzęcie gierka jest nie grywalna :( w benchmarku jest znośnie (28fps, tekstury min, detale med), da się pograć nawet ale przy dłuższej rozgrywce fps'y spadają gdzieś o połowę i pomaga jedynie restart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) MOE - no ok, wiem że zrobiłeś ładne porównanie i tych detali w SA może i więcej jest, ale mnie to nie zraża, tylko połaci terenu pustyń i wsi mi brakuje w gta4 naprawdę, reszty się nie dostrzega. A Ty robisz z tego takie wielkie halo, że oczywiście 150zł wyrzucone w błoto bo bo nie ma siłowni w nie można sobie przypakować. Jasne no naprawde śmiechu warte. Te Twoje porównanie nie obejmuje wielu rzeczy których nie ma w SA a jest w gta4, więc wynik jest niesprawiedliwy. Tankowanie samochodów (choć i tak nieprzydatne) internet i telefon, lepszy system strzelania i chowanie sie za przeszkodami, i więcej rzeczy, które mi teraz nie przychodzą do głowy a wychodzi w graniu. A poza tym nie kosztuje 150zł tylko 120. heh, ze swojej strony napisze, że na moim sprzęcie gierka jest nie grywalna :( w benchmarku jest znośnie (28fps, tekstury min, detale med), da się pograć nawet ale przy dłuższej rozgrywce fps'y spadają gdzieś o połowę i pomaga jedynie restart... Czytaj moje wnioski wcześniej :P Więc z własnego doświadczenia powiem że nie ma co sie spodziewać cudów jeżeli: - ma się procka AMD X2 byle jakiego nawet 6400+ (dlatego już przed GTAIV zmieniłem platforme na Intela :D) - mamy 2GB ram lub mniej. (na 4GB chodzi lepiej i nie przycina po pół godziny grania na viscie) - mamy 256MB na grafice, to za mało na średnie detale, nawet na 8800GT czy 9600GT z 256MB - Moim zdaniem lepiej gra chodzi na 64bitowym systemie. Edytowane 9 Grudnia 2008 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Niektórym na athlonach X2 gierka lata znośnie bez problemów, także nie można pisać że na athlonie x2 gta4 jest całkiem nie grywalne i lepiej tej gry nie uruchamiać na takim kompie. DuG1 szukałbym problemu w sterach, masz kompa po OC? czy jedziesz na def? Edytowane 9 Grudnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Average FPS: 32.00 Duration: 37.18 sec CPU Usage: 92% System memory usage: 75% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1024 x 768 (70 Hz) Texture Quality: Low Render Quality: High View Distance: 7 Detail Distance: 30 Hardware Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT Video Driver version: 180.84 Audio Adapter: Realtek HD Audio output AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ to dla tych co twierdza ze Athlonx2 nie jest w stanie pociągnąć tej gry. jedyny problem to ilość pamięci na karcie graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Average FPS: 30.87 Duration: 37.22 sec CPU Usage: 85% System memory usage: 63% Video memory usage: 78% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: Highest View Distance: 35 Detail Distance: 35 Hardware Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series Video Driver version: 6.14.10.6879 Audio Adapter: Realtek AC97 Audio AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ da sie grac zarowno na radku jak i na x2 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Czytać nie umiecie?? Nie napisałem że na Athlonach X2 nie jest grywalna zupełnie albo nie uruchamiać GTA4. Tylko wyraźnie napisałem żeby nie spodziewać się cudów! A tak naprawdę jeżeli macie 30fps w benchmarku to w grze bedziecie mieli 20 więc prawde napisałem że cudów nie ma. W benchmarku zawsze lepszy framerate jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Statistics Average FPS: 41.77 Duration: 37.51 sec CPU Usage: 70% System memory usage: 55% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: Very High View Distance: 100 Detail Distance: 100 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: ATI Radeon HD 4850 Series Video Driver version: 7.14.10.630 Audio Adapter: Speakers (SoundMAX Integrated Digital HD Audio) Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 prawdą jest co mówisz , ale faktem jest że da się komfortowo grać zostaje jeszcze kwestia odpowiednich sterowników od ati i wtedy x2 nie będzie problemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 A ja nie marudzę :wink2: Gera wymiata na moim kompie śmiga pięknie Tylko szwagier na moim starym kompie z 7950GT ma problemy GTA 4 RULEZ !!! :ploom: :mrgreen: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) No to i ja dorzucę moje zdumiewające wyniki z tylko 320MB graficznej pamięci na pokładzie i Audigy SE @ X-Fi Xtreme audio bez procesora dsp która obciąża procesor główny podczas grania :wink: Statistics Average FPS: 47.80 Duration: 37.05 sec CPU Usage: 96% System memory usage: 52% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (66 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: Very High View Distance: 1 Detail Distance: 75 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 2, v.113 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS Video Driver version: 180.48 Audio Adapter: Głośniki (SB X-Fi Xtreme Audio) Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz Edytowane 9 Grudnia 2008 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Co do Cieni, mój post z cyklu "wyłączyłem cienie i jest lepiej" oznaczał że w menu są na zero. Ustawione za pomocą commandline bo co restart wracały do poprzednich ustawień, no a poza tym nic się nie zmieniało. Poza jeszcze gorszą ich jakością na poczaku różnicy nie było (tj, wciąż kratkowane, liniowe jakieś takie shitowe). Ale wczoraj jak grałęm z jakiegośpowodu jedyne co świadczyło o cieniu to taki zwyczajny cień, znaczy przyciemniona ulica i tyle, żadnych wyraźnych śladów. Wrócę do domu zobaczę czy wciąż tak to działa, czy to możę od pory dnia się tak zrobiło. Dam znać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ostrzegam wszystkich jeszcze raz przed PlanetaGier na allegro. Nie dosc, ze nie dotrzymali umowy i terminu, nie dosc ze grzecznie poprosilem o oddanie pieniedzy, wzamian za co mialem wycofac negtywny komentarz, to jeszcze zobaczylem dzis w swoim profilu te slowa "Zdecydowanie odradzma interesy z kontrahentem. Brak wychowania i pretensjonalność to wizytówka tego Pana. Z przykrością NEGATYWNY komentarz." Smiech na sali, ja tam nic wiecej nie kupie i innym tez odradzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Ostrzegam wszystkich jeszcze raz przed PlanetaGier na allegro. "Zdecydowanie odradzma interesy z kontrahentem. Brak wychowania i pretensjonalność to wizytówka tego Pana. Z przykrością NEGATYWNY komentarz." Smiech na sali, ja tam nic wiecej nie kupie i innym tez odradzam N/C i żal, oni są śmieszni, z ich strony jest wszystko źle to jeszcze odpowiadają negatywem... Przed chwilą widziałem jeżdżące auto poczty koło mnie, miałem już nadzieję że w końcu podjedzie z grą ale znów nie podjechało, no nic czekam do jutra. Wysłałem przed chwilą maila do tej zasranej planetygier że jeśli nie otrzymam gry do końca tygodnia wystawie im negatywa i będę chciał kasę. Edytowane 9 Grudnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 to niech ktos nie opowiada ze jest bardziej rozbudowana od sa bo nie jest. po co zrobili takie duze miasto skoro nic w nim nie ma. oh nie przepraszam jest - 3xkregielnia, 2xrzutki i 3xbilard, 2x striptiz i 3 budy w ktorych mozna cos zjesc. ludzie wezcie. tyle to bylo w vice city a nie w "grze roku" jak to duzo osob smie twierdzic. ktos wczesniej pisal ze to miasto zyje - patrz 2 zdania wyzej. uwazam ze jest to nieporozumienie i strata 150 zl. czemu? moze porownanie: fabula: - sa i gta 4 tak samo dobra teren: - w sa bardziej zroznicowany - 3 rozne miasta i masa wsi - gta 4 - pare ladnych widoczkow i reszta tak samo pokopiowana tyle ze w innej kolejonosci +1 sa pojazdy: gta 4 lepsze bo lepiej wygladaja ale czy to plus? sa bylo wydane 4 lata temu wiec sie nie dziwie. +1 gta 4 inne: -sa: wlasny biznes, tuning, samoloty, rowery, kasyna, wyscigi konne, stadiony, szkoly walki +6 sa multiplayer: ten sam poziom. muzyka: gta 4 wiecej stacji +1 wniosek? 5:0 dla sa mowi chyba samo za siebie. za co oni chca te 150 zl. za multi, z ktorym sa problemy i byl darmowy w sa. ;o tzn ze nie można wchodzić do większości budynków albo przynajmniej do dużej ilość. ? Śmiesznie by było a ja myślałem ze gta4 to nie ma tylko taxi (ogólnego a nie od kubpla) i ambulansu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Wiecie dlaczego w GTA4 nie ma tylu bajerów co w SA? Dlatego bo SA było utrzymywane w klimatach gangsterskich i lansu. GTA4 to bardziej poważna gra. Kto wyobraża sobie Niko jeżdżącego w aucie z nitro x10 i full tuningiem? Albo Niko pokrytego tatuażami? To nie pasuje do siebie, odmienne klimaty obu gier i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Przecież te wszystkie ''bajery'' w San Andreas dla mnie były denne. Grałem w samą grę a nie w wyścigi konne, łażenie po restauracjach czy inny duperelach. Edytowane 9 Grudnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Wiecie dlaczego w GTA4 nie ma tylu bajerów co w SA? Dlatego bo SA było utrzymywane w klimatach gangsterskich i lansu. GTA4 to bardziej poważna gra. Kto wyobraża sobie Niko jeżdżącego w aucie z nitro x10 i full tuningiem? Albo Niko pokrytego tatuażami? To nie pasuje do siebie, odmienne klimaty obu gier i tyle.I dobrze mówisz. :wink2: Ja też nie wyobrażam sobie tego i dlatego nie mogło się to powtarzać i znowu tuning tatuaże i siłownia. Nieporzebne to tutaj. Ci którym coś brakuje w tej grze albo narzekają na cienie to znaczy że im klimat nie odpowiada albo są negatywnie nastawieni do gry z jakiegoś powodu i szukają wymówki. Albo mają cienki sprzęt lub średniawy i czują żal do Rockstar że wydali pół roku temu ciężko zarobione 500zł na 8800GT a gta4 im teraz na low tnie i sie mszczą że chu...a gra bo nie można przypakować na siłowni albo stuningować wozu. Takie moje zdanie. Edytowane 9 Grudnia 2008 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) haha w ogole te porownania SA do gta4 sa z [gluteus maximus]. Moim zdaniem SA nawet nie dorasta do piet gta4, tak pod wzgledem fabuly jak i ogolnej zlozonosci gry. Jak kogos jaralo bieganie na silke i zajmowanie sie innymi takimi [ciach!]lami to niech se pogra w simsy. Tak jak wyzej, SA to lans i bauns i ogrom niewykorzystanego terenu. Tutaj jest wszstko "bardziej prawdziwe", jesli mozna to tak nazwac. Samochody wreszcie wygladaja tak jak powinny, bo w poprzednich czesciach (a zwlaszcza w SA) to blizej im bylo do bolidow z lego racer'a. Edytowane 9 Grudnia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klataa Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Statistics Average FPS: 59.80 Duration: 37.16 sec CPU Usage: 44% System memory usage: 78% Video memory usage: 97% Graphics Settings Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: Highest View Distance: 25 Detail Distance: 37 Hardware Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GX2 Video Driver version: 180.48 Audio Adapter: SB X-Fi Audio [EC00] Procesor QX9650@4000mhz lub Statistics Average FPS: 54.22 Duration: 37.20 sec CPU Usage: 51% System memory usage: 81% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: Highest View Distance: 27 Detail Distance: 37 Hardware Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GX2 Video Driver version: 180.48 Audio Adapter: SB X-Fi Audio [EC00] Procesor QX9650@4000mhz Gdyby ktos chciał porownac to widac ze im bardziej podkrecony procek tym mniej go zrzera - no i oczywiscie 4 rdzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...