Skocz do zawartości
Lupota

Do Adminów - Propozycja Działu - Zdjęcia

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się że brakuje na forum działu ze zdjęciami naszych PC-tów , ich przeróbek etc.

Proszę o poparcie mojej inicjatywy - i proszę Adminów o rozważenie nowego działu.

Edytowane przez Lupota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie wydaje, że to bez sensu - wyznaczanie nowego działu - jak ktoś zrobi coś niecodziennego albo sie napracuje składając WC to po prostu zakłada swój temacik - niektóre mają po kilkanaście stron.

Jeżeli czujesz potrzebę to załóż temat - "Nasze jakież to piękne PeCety" i po sprawie - albo sie przyjmie albo nie [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rób sobie jaj.... :-)

Chodzi mi o coś takiego :

http://tiny.comm.pl/?IZ

Ja sobie jaj nie robię, to nie Ośla Łączka.

PurePC nie jest forum poświęconym stricte moddingowi, jak pewnie zauważyłeś.

I dział, jaki Ci pokazałem, jest w zupełności wystarczający. Nie ma sensu szatkować forum w nieskończoność.

BTW, obrazków się nie cytuje. ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się że brakuje na forum działu ze zdjęciami naszych PC-tów , ich przeróbek etc.

A mi się wydaje mi sie ze nikt nie ma zamiaru oglądac czyjejs obudowy wyglądającej tak samo jak kilka tysiecy innych z tej samej serii.

Od przeróbek jest odpowiedni dział i jak się mozna domyślić nazywa sie on modyfikacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdefiniuj "modyfikowac komputer" ;)

Odnosze wrazenie, ze jakby nazwa dzialu byla "Galeria Moddingu" zamiast "Modyfikacje", to tej rozmowy by nie bylo ;)

Ja też odnoszę takie same wrażenie. Może zmienimy obecny opis działu:

"Tutaj pogawędzisz o upiększaniu obudów i peryferiów komputerowych oraz o poprawianiu ich funkcjonalności"

na:

"Galleria oraz pogawendki o upiększaniu obudów i peryferiów komputerowych oraz o poprawianiu ich funkcjonalności"

i będzie po temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Modyfikacje, to jeden wielki dzial modyfikacji, kazda obudowa / kazde pytanie bylo juz tam pokazane i zdefiniowane. Do tego jest przyklejony temat z lista kompow, i linkami do topicow, z modowanymi kompami, takze nie rozumiem problemu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no.. tylko nawet mi tam trudno odnaleźć moda :D

Taaa, same nędzne pseudo mody, bioreaktory i inne złomy na które żal patrzeć :wink:

Pomysł totalnie z pupy. Obudowy mozna sobie poogladac w modyfikcjach, galerii wc czy "pokaz swoje stanowisko", ewentualnie na stronach sklepów pc

Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi