Lupota Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Wydaje mi się że brakuje na forum działu ze zdjęciami naszych PC-tów , ich przeróbek etc. Proszę o poparcie mojej inicjatywy - i proszę Adminów o rozważenie nowego działu. Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Lupota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 A mi sie wydaje, że to bez sensu - wyznaczanie nowego działu - jak ktoś zrobi coś niecodziennego albo sie napracuje składając WC to po prostu zakłada swój temacik - niektóre mają po kilkanaście stron. Jeżeli czujesz potrzebę to załóż temat - "Nasze jakież to piękne PeCety" i po sprawie - albo sie przyjmie albo nie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wydaje mi się że brakuje na forum działu ze zdjęciami naszych PC-tów , ich przeróbek etc. Proszę o poparcie mojej inicjatywy - i proszę Adminów o rozważenie nowego działu. Przecież jest tak miejscówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupota Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Przecież jest tak miejscówka. [ciach!] Nie rób sobie jaj.... :-) Chodzi mi o coś takiego : http://tiny.comm.pl/?IZ Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Sikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Nie rób sobie jaj.... :-) Chodzi mi o coś takiego : http://tiny.comm.pl/?IZ Ja sobie jaj nie robię, to nie Ośla Łączka. PurePC nie jest forum poświęconym stricte moddingowi, jak pewnie zauważyłeś. I dział, jaki Ci pokazałem, jest w zupełności wystarczający. Nie ma sensu szatkować forum w nieskończoność. BTW, obrazków się nie cytuje. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Jak tak bardzo chcesz sie pochwalic swoim pecetem sugeruje linki do zdjec umiescic w sigu. Albo strzelic sobie stronke z calym cfg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wydaje mi się że brakuje na forum działu ze zdjęciami naszych PC-tów , ich przeróbek etc. A mi się wydaje mi sie ze nikt nie ma zamiaru oglądac czyjejs obudowy wyglądającej tak samo jak kilka tysiecy innych z tej samej serii. Od przeróbek jest odpowiedni dział i jak się mozna domyślić nazywa sie on modyfikacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziele505 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jeżeli można się wtrącić... Mozna utworzyć podkategorię w modyfikacjach o nazwie galeria modingu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Przeciez caly dzial Modyfikacje to jedna wielka galeria moddingu... zagladales tam kiedys? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziele505 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Tak, ale moim zdaniem to nieprawidłowe rozwiązanie :) W modyfikacji powinno być wypisane jak modyfikować komputer jakie są skutki itp. Natomiast zdjęcia dopiero w galerii :) Takie jest moje zdanie ty możesz mieć inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zdefiniuj "modyfikowac komputer" ;) Odnosze wrazenie, ze jakby nazwa dzialu byla "Galeria Moddingu" zamiast "Modyfikacje", to tej rozmowy by nie bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zdefiniuj "modyfikowac komputer" ;) Odnosze wrazenie, ze jakby nazwa dzialu byla "Galeria Moddingu" zamiast "Modyfikacje", to tej rozmowy by nie bylo ;) Ja też odnoszę takie same wrażenie. Może zmienimy obecny opis działu: "Tutaj pogawędzisz o upiększaniu obudów i peryferiów komputerowych oraz o poprawianiu ich funkcjonalności" na: "Galleria oraz pogawendki o upiększaniu obudów i peryferiów komputerowych oraz o poprawianiu ich funkcjonalności" i będzie po temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Modyfikacje, to jeden wielki dzial modyfikacji, kazda obudowa / kazde pytanie bylo juz tam pokazane i zdefiniowane. Do tego jest przyklejony temat z lista kompow, i linkami do topicow, z modowanymi kompami, takze nie rozumiem problemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Przeciez caly dzial Modyfikacje to jedna wielka galeria moddingu... zagladales tam kiedys?no.. tylko nawet mi tam trudno odnaleźć moda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) no.. tylko nawet mi tam trudno odnaleźć moda :D Taaa, same nędzne pseudo mody, bioreaktory i inne złomy na które żal patrzeć :wink: Pomysł totalnie z pupy. Obudowy mozna sobie poogladac w modyfikcjach, galerii wc czy "pokaz swoje stanowisko", ewentualnie na stronach sklepów pc Edytowane 18 Czerwca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...