costi Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Chodzi o Etherlords czyli strategie + karcianke + turówkę jego wymagania to: Pentium III 450MHz, 128MB RAM, akcelerator 3D.A do tego anielska cierpliwosc i leb jak sklep, bo gra jest irytujaco trudna IMHO i ma pare beznadziejnych rozwiazan w mechanice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Moze seria Commandos? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadhead Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja mogę polecić Rise of Nations imo super gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja bym ci polecił medieval: total war jedynke a nie dwójke. I rome: tw z modem rome total realism, powinno pójśc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Kozacy: Europejskie Boje IMO kozacka giera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-MIKI- Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Age of Mythology Age of Empires II: The Age of the Kings Heroes of Might & Magic III Disciples II: Mroczne Proroctwo Kozacy: Antologia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja sobie odpaliłem ostatnio C&C: Tiberium Wars i mam 30 fps na maks detalach na geforce 4800Ti - może to spróbuj? Ciekawa gra nawet, powinna pójść u Ciebie [; Ale ja i tak nie mogę się doczekać aż zakupie lepszą grafike, bo wiem jak fajnie sie gra w tą gre na naprawdę wysokich detalach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarquon Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Seria Total War jest niesamowita, a starsze części działają bez problemu na starszych kompach, więc stanowczo polecam Medieval: Total War. Civilization 4 też wciąga jak diabli, ale nie wiem jak z działaniem na słabym sprzęcie. Galactic Civilizations II - cywilizacja w kosmosie, kto grał w Master of Orion ten wie, czego się spodziewać. Jeśli nie pójdzie, to pozostaje pierwsza część. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja sobie odpaliłem ostatnio C&C: Tiberium Wars i mam 30 fps na maks detalach na geforce 4800Ti - może to spróbuj? Ciekawa gra nawet, powinna pójść u Ciebie [; Ale ja i tak nie mogę się doczekać aż zakupie lepszą grafike, bo wiem jak fajnie sie gra w tą gre na naprawdę wysokich detalach [;OT: glupie pytanie - jakie to sa detale wyzsze niz max? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 OT: glupie pytanie - jakie to sa detale wyzsze niz max? :POT: super max tak jak hot-dog w barze niedaleko mnie swoją drogą baaardzo długi :D A na poważnie jak strategia to tylko Commandos najlepiej 2 część poza tym Medieval Total War najlepiej jedynka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Jest: Settlers 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zasadniczo to Age of Empires II, a jak chcesz coś w 3d to Age of Mythology, Warcraft 3 + FT, Etherlords (wcale nie takie trudne, jak ktoś prawił wcześniej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Co do trudności Etherlords, kiedyś ktoś powiedział jedną dobrą rzecz: najlepiej wpierw potrenować i zagrać w Etherlords II (kierujesz jednym bohaterem i gra jest bardziej RPG), a potem dopiero zabrać się do Etherlords I (bardziej turowa strategia - więcej bohaterów do kierowania). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Co do trudnosci Etherlords raz jeszcze: jesli ktos gra/gral w Magic: the Gathering, to bedzie przegrywal mase walk z powodu blednych zalozen. W Etherlords atakujacy uderza pierwszy, a nie w tym samym czasie co obronca (jak w Magicu) - jest to moim zdaniem najwieksza wada tej gry, bo jednostek z wysokim defensem jest relatywnie malo, a do tego wszelkie czary zadajace obrazenia sa w obronie niemal bezuzyteczne (co z tego, ze nadgryziemy atakujaca istote, skoro i tak wklepie naszej zanim ta zdazy oddac). Gdyby nie to, Etherlords byloby gra swietna - a tak, wiele walk jest tylko frustrujacym pokazem jednostronnego bicia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belcik Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Jest: Settlers 2. Właśnie 2 jest najlepsza z całej serii settlersów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Armies of Exigo *** Tzar: Ciężar Korony ***** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...