Kml Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Dosłownie :lol: strasznie podoba mi sie ta strona jezeli marzylbym o zrobieniu strony wyj....... w kosmos to byla by podobna :-) czy macie linki do podobnych ?? http://www.os3.pl/ no miodzio stronka miodzio :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 niezla niezla podoba mi sie :D tez bym tak chcial robic strony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ładna :D cholera ładna!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 8O 8O wypas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Hmmmm nie jestem zwolenikiem robienia stron ale ta jest zaje....sta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Full wypas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 pomysly gdzies juz widzialem takie same / bardzo podobne ....niemniej wykonanie bardzo ladne i staranne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 spxik... ale tak szczerze bywały większe bajeery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ta polana bardziej dla ogrodu zoologicznego, ale ciekawy pomysł! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a dla mnie jest niepraktyczna, wogole nie mogge sie po niej poruszac, i jest flash, a profesjonalne strony zazwyczaj nie robione sa we flashu, na stronach flashowych mozna znalezc przewaznie malo informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a dla mnie jest niepraktyczna, wogole nie mogge sie po niej poruszac, i jest flash, a profesjonalne strony zazwyczaj nie robione sa we flashu, na stronach flashowych mozna znalezc przewaznie malo informacji. mów co chcesz jak dla mnie mmmmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 hmmm... http://www.2advanced.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 extra :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 [...]profesjonalne strony zazwyczaj nie robione sa we flashu, na stronach flashowych mozna znalezc przewaznie malo informacji.jedna-wielka-bzdura po pierwsze to co wg. ciebie oznacza termin profesjonalna strona ? sa rozne strony i rozne zadania maja spelniac, a to czy jest malo informacji zalezy tylko od tworcy strony a nie od technologii w ktorej sie ja wykonuje. po drugie to w takim razie w czym wg. Ciebie sa robione 'profesjonalne' strony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 hmmm... http://www.2advanced.com właśnie miałem ją dorzucić :lol: też zajebista mam jeszcze taką jedną ale musze poszukać jak znajde to dorzuce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Kiedys miałem od groma takich stronek, jak poszukam moze znajde, jedan była taka wypas z grafiką we flashu, ze szeka opada i nie dacie jej rady podniesc 8O8O8O8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 http://tower.t16.ds.pwr.wroc.pl/~pietrina/ fajny homepage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 [...]profesjonalne strony zazwyczaj nie robione sa we flashu, na stronach flashowych mozna znalezc przewaznie malo informacji.jedna-wielka-bzdura po pierwsze to co wg. ciebie oznacza termin profesjonalna strona ? sa rozne strony i rozne zadania maja spelniac, a to czy jest malo informacji zalezy tylko od tworcy strony a nie od technologii w ktorej sie ja wykonuje. po drugie to w takim razie w czym wg. Ciebie sa robione 'profesjonalne' strony ? strona flashowa jest duza, zazwyczaj stron nie robi sie we flashu, strony ktore maja duzo do zaoferowania sa robione w php, html, widziales kiedys strone portalowa we flashu? flashem mozna sie pobawic ale jako cala strona nie sprawdza sie wedlug mnie. flashka mozna wykorzystac w stronach reklamowych, promujacych cos lub kogos. Ale napewno nie sprawdzi sie jako technologia dla strony na ktorej ma byc duzo materialu opisow artów zdjec itp. ale oczywiscie to jest moje zdanie tylko. www.dizkret.pl tez ciekawie zrobiona strona we flashu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 chcecie dobrych stronek flashowych ? to prosze bardzo ;] www.whoswe.com www.xeofreestyle.com/2000 www.2advanced.com/ www.rayoflight.net www.pietrina.pl www.eye4u.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 widzialem lepsza :-) tylko qrwa adresu zapomnialem :-( jak skoluje to zaraz podam :D i tamta naprawde byla wypasiona. Jakiegos fotografa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 strona flashowa jest duza, zazwyczaj stron nie robi sie we flashu, strony ktore maja duzo do zaoferowania sa robione w php, html, widziales kiedys strone portalowa we flashu? flashem mozna sie pobawic ale jako cala strona nie sprawdza sie wedlug mnie. flashka mozna wykorzystac w stronach reklamowych, promujacych cos lub kogos. Ale napewno nie sprawdzi sie jako technologia dla strony na ktorej ma byc duzo materialu opisow artów zdjec itp. ale oczywiscie to jest moje zdanie tylko. www.dizkret.pl tez ciekawie zrobiona strona we flashu. 1) "zazwyczaj stron nie robi sie we flashu" - nie ma takiego pojecia jak zazwyczaj w stosunku do stron www, tak sie sklada ze duzy procent stron jest zrobionych we flashu, badz niektore elementy sa robione we flashu (menu,reklamy,animacje,bannery itp.) 2) to prawda ze strony z duza iloscia informacji (portale) nie sa robione w calosci we flashu, ale to potwierdza moja wczesniejsza wypowiedz ze kazda strona sluzy do czego innego. 3) "flashka mozna wykorzystac w stronach reklamowych, promujacych cos lub kogos" - wlasnie, a takich stron jest b.duzo 4) profesjonalizm strony to nie tylko duza ilosc informacji , moze to byc wlasnie profesjonalny layout zrobiony we flashu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 moze i tak ale ja jestem fanem dobrej i ladnej grafiki połączonej z dobrym kodem html lub php. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudi Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 http://www.apex-game.com/ Posluchajcie muzy kilka do wyboru, maly bajer a cieszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Zul Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 moja stronka i tak jest najlepsza :wink: :mrgreen: imfomacji cala masa nie ma co wlany serwer, super szybkosc poprostu pelen wypas.... moja stronka aha jesli juz znajdzie sie odwaznu co zajzy to od razu mowie ze jasna skorka nie jest skonczona jej wersja dziala tylko na stronie glownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ta stronka to tez full wypas http://www.mjau-mjau.com/ tylko nie zapomnijcie zapiac pasow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 moja stronka i tak jest najlepsza :wink: :mrgreen: imfomacji cala masa nie ma co wlany serwer, super szybkosc poprostu pelen wypas.... moja stronka aha jesli juz znajdzie sie odwaznu co zajzy to od razu mowie ze jasna skorka nie jest skonczona jej wersja dziala tylko na stronie glownej. nieno miazdzysz ;] ale co to ma wspolnego z flashem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Zul Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a nic nie ma :) ale w temacie byla mowa o miodzio stronce a nie o miodzio stronce we flashu, pozatym musialem sie gdzies pochwalic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 http://tlf.cx/agentkimble-1.swf - to tez niezle jest :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...