Armo Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Po stroju i talencie wnioskuję, że to krewny Gracjana Roztockiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) Wywazanie kola ;) EDIT: Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie Edytowane 10 Marca 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Polacy to mają pomysły... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 :lol: :lol: :lol: 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Trochę ping ponga: http://www.youtube.com/watch?v=lJUunbOqJ90 To po raz pierwszy zobaczyłem z 10 lat temu i strasznie mnie rozbawiło :) Matrix Ping Pong (wiem że już było, ale może jednak niektórzy nie widzieli :) ) http://www.youtube.com/watch?v=fWWb1p7Zlig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Uciekające strusie nawiedzają nasz kraj http://www.youtube.com/watch?v=h9cEsVND7QY 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) Crysis 2 Gameplay/Teaser http://www.youtube.com/watch?v=na7rqE7JhIA You've been Rick Rolled! :P Edytowane 12 Marca 2011 przez djsilence 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iWXDQPWKFjM 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 KWEJK.pl ogólnie fajne rzeczy tam mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 (edytowane) bully gets owned :) I czego się przypi******ł ? - Sadistic.pl Edytowane 14 Marca 2011 przez aerial 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Moja mama dostała rachunek z Ery, które zawsze wysyłają InPostem, więc doklejają cegły żeby minimalną wagę osiągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 (edytowane) Synek do mamy: - Mamo mogę iść na imprezę? - A będzie tam alkohol? - Oczywiście, że nie! - No to po co tam idziesz? Edytowane 15 Marca 2011 przez Maniakalny 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amante Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Oooppps.. 404 - страница молдавских веб гастарбайтеров 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 Złooooooooo http://www.youtube.com/watch?v=kynsTf-EzD0 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 hahahahaha 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 http://www.youtube.c...h?v=bVCvthr95io hahahahaha Used here: http://www.youtube.com/watch?v=f6B_7ZRSwWg :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 stare ale... Typologia pawiów w aspekcie praktycznym 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 (edytowane) Przychodzi króliczek do misia i mówi.. Króliczek: Misiu .. mam do ciebie sprawę Misiu: No słucham Cie, mów ... Króliczek: No bo wiesz ... mam fortepian ... i muszę go wnieść na 10 piętro w wieżowcu... i sam sobie chyba nie dam rady... Misiu: Pomogę Ci wnieść ten fortepian, jeżeli na każdym pietrze opowiesz mi zajebisty kawal , taki żebym się posrał ze śmiechu... Króliczek pomyslal chwile .. i zgodzil sie ... Wiec wchodza do wiezowca .. Misiu wciaga ten fortepian .. Sa juz na 1 pietrze .. wiec misiu mówi : Misiu: No teraz opowiedz mi zajebisty kawal ... zebym sie posral ze smiechu ... Króliczek: No dobra ... Króliczek opowiedzial misiowi , ten kawal i misiu posral sie , ze smiechu... Tak samo bylo na 2,3,4,5,6,7,8,9 pietrze ... No i gdy doszli na 10 pietro misiu bardzo zmeczony i zasapany powiedzial : Misiu: No teraz opowiedz mi najzajebistszy kawal ze wszystkich... Króliczek: Ok , ale jak opowiem ci ten kawal to sie zesrasz, zzygasz i zeszczasz ze smiechu ... Misiu: No dobra wal ... króliczek zaczal sie smiac i odpowiedzial misiowi: -To nie ta klatka ... Edytowane 18 Marca 2011 przez Maniakalny 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Wysoki obrazek, dlatego spoiler: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Niezły klimat Vídeo - Culpable 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Moja mama dostała rachunek z Ery, które zawsze wysyłają InPostem, więc doklejają cegły żeby minimalną wagę osiągnąć. :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KHOT Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Wzięte z kretyna, "pamiętnik frustrata" :lol2: <daro> tera każdy o cukrze gada, cukier i cukier tamto... <daro> jak słyszę cukier 5zl to mi się rozwala już beret <daro> w ogóle jak słyszę samo "cukier" to mnie szał dopada zaraz bym kogoś pobił <daro> i wyobraź sobie mama ci mówi "idź po cukier synek" <daro> i tu już się lekko zdenerwowałeś, no ale idziesz <daro> nie wiem gdzie jest ten cukier w tym sklepie wiec pytam ekspedientki o ptasim móżdżku "gdzie są małe słodkie kryształki pozyskane z buraków zapakowane w kilogramową torbę" bo mi już wtedy słowo "cukier" nie chciało przez gardło przejść <daro> na to głupia ekspedientka mi mówi "chodzi panu o cukier?" <daro> na co se pomyślałem "nie, o cebule w proszku" <daro> powiedziała mi gdzie stoi ten pieprzony cukier tłumacząc że nie prowadzą sprzedaży hurtowej <daro> na co pomyślałem "co mnie to obchodzi? pytałem w ogóle o sprzedaż hurtową ? weź spadaj babo" <daro> na co ona (nie wiem czytała w moich myślach chyba i powiedziała to żeby mnie bardziej wkurzyć) "wie pan bo teraz cukru mało" <daro> na co pomyślałem "uderzę ją zaraz i pójdę" <daro> tak też zrobiłem, znaczy trochę inaczej, poszedłem i dałem sobie spokój, bo wszędzie te kamery <daro> ide sobie spokojnie do kasy niosę w ręku tą torebkę i nic więcej <daro> przede mną dwie stare baby każda po 4 kilo cukru w koszyku i paplają jaki to świat jest do [gluteus maximus] <daro> tu se pomyślałem "weźcie sobie po 150kg cukru wtedy na pewno opuszczą cenę" <daro> ja nie wiem w ogóle jak był tanio to każdy kupował kilogram, jak jest po 5zl to teraz każdy napieprza po PINCET torebek do domu, a po co tak robić ja się pytam ? żeby drożej był jeszcze? <daro> w ogóle to po co takiej starej babie cukier? żeby [gluteus maximus] bardziej rosła ? <daro> ja mam 20 lat i cukru nie używam wcale, a taka stara baba musi nażreć cukru a później jej wali ten cukier na łeb i karetka przyjeżdża, a ja płacę za to, podatki moje marnuje bo żre nie patrzy co i ile... <daro> albo tłuste zjada i jej cholesterol na łeb wali później się taka przywala o byle co bo miażdżycę ma <daro> ale jak zapytasz co tam jadła na śniadanie to ci powie panie smalczyk jadłam ze skwareczkami bo zajebisty, a na deser taki torcik sobie kupiłam na targowisku też zajebisty to wciągam cały... <daro> dobra nie ważne... doszedłem do kasy <daro> no a tam kasjerka kondoniara mnie pyta "tylko cukier?" <daro> na co myślę "nie! jeszcze 4 gumowe baseny, wiertarko wkrętarka, 3kg blachowkrętów, 17 telewizorów lcd i pieluchomajty" wszystko oczywiście schowałem, bo nie miałem wcale koszyka <daro> zapłaciłem... oczywiście prawie "5zł"... <daro> wróciłem do domu dałem matce ten cukier <daro> ale bylem już taki zły, że pomyślałem "idę zajarać" <daro> no i ide sobie przez miasto a tam jakiś koleś do dziewczyny mówi "cukiereczku", no nie wiedziałem czy jego walnąć czy "cukiereczkowi" lampę sprzedać na pysk <daro> powstrzymałem się bo przecież on głupek nie świadom mojej krzywdy był <daro> wróciłem do domu chciałem ochłonąć a tu znów na wszystkich stronkach które przeglądam teksty z cukrem <daro> i już mi ciśnienie podniosło... <daro> a tera myślę że jeszcze brakuje żeby na youtube pojawił się "zajebisty" filmik z niepełno sprynych spryciarzy (bo niestety normalni to oni nie są...) jak odzyskać cukier z coca coli bo jest taniej... <daro> skończyłem chyba swoje na szczęście GORZKIE a nie SŁODKIE żale 14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 <hAKE5> drukowanie przez wifi <3 <hAKE5> siedzę w swoim pokoju <hAKE5> i wydrukowałem matce przy kompie kartkę: "kot jest głodny" KOTCEPCJA 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Moja córka daje czadu :D http://www.youtube.com/watch?v=NzwAdxObVqA 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=G-3ZrXOrz_0 http://www.youtube.com/watch?v=0mPGYeuU2Oc Edytowane 20 Marca 2011 przez djsilence 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 (edytowane) :) http://gamecorner.pl/gamecorner/u,mikilll.html Edytowane 21 Marca 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 iPad 2: Wife Says No, but Apple Says Yes - Mac Rumors +1 dla zabawnego marketingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 <3 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...