Skocz do zawartości
kilobajt

Topic śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

Mąż wraca do domu po pracy totalnie wkurzony. Mieszkanie lśniące, kolacyjka gotowa, żona usmiechnieta. Zupełnie nie ma do czego sie przyczepić, a cisnienie az w nim huczy. Facet rozejrzał sie chwile po pokoju i woła:

-stara chodz tu natychmiast!

Kobieta podchodzi , facet wskazuje ręką na lampke nocna:

-widzisz te lampkę?

-tak

- zapal ją

Zapaliła

-teraz zgaś

Zgasiła

-Zapal, zgas, zapal, zgaś....

komu dziwko dajesz sygnały???

Wchodzi jasio na lekcje , rzuca tornister, kładzie nogi na ławke i krzyczy,,ssiiiiieeeeemmmma". Zszkowana nauczycielka mówi do jasia:

-jasiu natychmiast podnies ten tornister, wyjdz z klasy i wejdz jeszcze raz, tym razem tak grzecznie jak twój ojciec, kiedy wraca z pracy!

jasiu ze spószczona głową podnosi tornister i wychodzi z klasy. Po chwili drzwi otwieraja sie z hukiem, do sali wskakuje jasio i krzyczy:

- Haaaaaa!!![ciach!]a, nie spodziewałaś sie mnie tak wcześnie

W domu spokojnej jesieni, trzech dziadkow toczy rozmowe przy sniadaniu.

Pierwszy mowi:

- Mam kamienie czy co? Nie moge rano zrobic siku. Wstaje o 7-ej i pol godziny musze sie meczyc aby cos polecialo.

Drugi mowi:

- Ja wstaje tez o 7-ej, siadam na kiblu i nie moge zrobic kupy! Po godzinie wreszcie cos zrobie!

Na to trzeci dziadek:

- Ja tam nie mam zadnych problemow. Sikam o 5-ej, wale kupsko o 6-ej, i budze sie o 7-ej.

Koleś przychodzi (ujarany)do panny

Wchodzi calusy ble ble ....

Ona mu mówi że musi się wykąpać i mówi żeby usiadł na kanapie i poczekal na nią ...

NO wiec tak sie stalo, ale po 10 min zachciało mu się kupy ;] tak ze nie mógł wytrzymać

Zobaczył psa siedzącego ... dlugo nie myśląc zesrał się obok psa i pomyślał że zwali na psa

Panna wychodzi z kapieli patrzy sie SZOK !

Panna:

* Co to jest ?!

Koleś:

* Pies się zesrał

Panna:

* Pluszowy k**** !!!???

- Małgosiu rozkracz się.

- Kraaaa.....

Wpada facet do apteki i krzyczy:

- Ludzie! Przepuście mnie bez kolejki! Tam człowiek leży i czeka!

Ludzie poruszeni przepuścili, facet podbiega do okienka i krzyczy:

- Dwie prezerwatywy proszę...

10 rocznica slubu. mezowi zebralo sie na podsumowanie i pyta zony: kochanie, powiedz prawde, zdradzilas mnie kiedys?

zona: a pamietasz kochanie jak potrzebowalismy kredyt i zaden bank nie chcial nam udzielic a potem przemily bankier udzielil nam go bez odsetek? to wtedy.

maz: o kochanie, to dla nas zrobilas cos takiego, kocham Cie jeszcze bardziej . i to koniec?

zona: no jeszcze pamietasz jak zaden adwokat nie chcial Cie bronic a potem jeden zgodzil sie za darmo? to wtedy.

maz: nie no, to Ty najlepsza zona na swiecie jest jak dla mnie to robilas. kocham cie. to wszystko?

zona: a pamietasz jak startowales w wyborach i potrzebowales 864 glosow ?

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komentarz pod emlatorem ps2:

"...to nie zależy od kart graficznej bo ps2 ma o wiele gorszą karte graficzą od 2 letniego pc ta chodzi to o procesor jest on 64 bitowy !! więc nikt nie pogra ponieważ żeby ktoś pograł sobie na emulatorku potrzeba procek przynajmniej z 128 bitowego który zostanie wyprodukowany za jakies 2 lata..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wiedzialem od zawsze ze Homer to pussy :P (18+)

1715050[/snapback]

Hehe :).

Ale reklama w rogu ekranu tez jest smieszna :wink:. Ogolnie cala stronka jest do smiechu :D.

:arrow: http://www.gagreport.com/images/dancingchineseboy.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a bylo to?

Zrób zgodnie z instrukcją:

1. Otwórz pusty dokument "Worda"

2. Wpisz:

=rand(200,99)

(nie zapomnij o znaku równości)

3. Naciśnij "Enter"

4. Poczekaj ..

... nawet w Microsofcie nie wiedzą czemu tak jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uruchom Excela. Z menu Plik wybierz pozycje Zapisz jako stronę sieci Web. Naciśnij przycisk Opublikuj… i zaznacz Dodaj interakcję z:. Następnie wciśnij Opublikuj i zapisz plik gdzieś na dysku. Teraz otwórz zapisany plik za pomocą Internet Explorera. Powinna pojawić się strona z małym arkuszem kalkulacyjnym pośrodku. Przejdź do wiersza o numerze 2000 i kolumny WC. Zaznacz cały wiersz 2000 i naciskając Tab przejdź do kolumny WC. Teraz wystarczy wcisnąć jednocześnie klawisze Shift, Control i Alt i kliknąć w logo Office w lewym górnym rogu.

Sterowanie:

strzałki

spacja - strzela sie czymśtam

O-zostawiamy smuge oleju

H - włączamy światła w nocy

LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsza polska strona z recenzjami horrorów. Polecam również księge gości  :lol:

1717074[/snapback]

OMG!

BLAIR WITCH PROJECT. Grupa ludzi idzie do lasu szukać starej wiedźmy ale się szybko gubi i wszyscy chodzą w kółko!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś by chciał złożyć sobie samochodzik??

http://www.emigranci.net/0ojciectadeusz-Dateien/woz.pdf

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez apo5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BLAIR WITCH PROJECT. Grupa ludzi idzie do lasu szukać starej wiedźmy ale się szybko gubi i wszyscy chodzą w kółko!!!

1717677[/snapback]

lepsze:

EVIL DEAD 2. Główny bohater jedzie do domku w lesia… Więcej wam nie zdradzę ale powiem tylko tyle, że później będą trupy i różne demony! Pierwszej części nie widziałem ale jest z 1982 roku więc jest głupia

<leży>

Edytowane przez Powerslave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi