BLANTMEN Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Dziś są moje 18 urodziny :D Nareszcie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 no to bedziesz mogł sobie kupic piwo :)) ps. wszystkiego najlepszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 heheeee ja mialem w srode :D dostalem wieze Technicsa :D od starych i byla wieeeeelka impreza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 no to bedziesz mogł sobie kupic piwo :)) Pivo jush wcześniej qpowałem :D Ja wam moge pokazać co dostałem, tylko nie mam jak zdjecia wrzucić :( Jakby ktoś mógł to niech da znać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Mogę walnąć na free.of.pl , tam mam konto. Podeślij na diablo100@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Najlepszego!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Sto lat zycia, dwiescie picia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 :arrow: wszystkiego 'lepszego' :) :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 dobreqo oc i wypasionego sprzętu !!! hehe... ja dopiero za rok będe mógł legalnie kupić piwko ghyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Dziś są moje 18 urodziny :D Nareszcie :D :D :D No to CONGRATULATIONS . otwierają ci sie nowe możliwości ............... wejścia do monopolowego :) a ja już nie pamętam co dostałem na 18ke bo to 4 latka temu było :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 eeeeeeeeeeeeeeeee to teraz jestes dorosly !!! Ale czy dobrze ?? jak zrobisz przypal i zlapia cie paly to inaczej bedziesz traktowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Radka 9700 Ci życze :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 wszytskiego najlepszego ;D. btw. mnie to czeka dopiero za rok (6 maja 2004) ;D ale juz zyje ta impra ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 No to najlepszego. A i zebys za wczesnie nie lezal na podlodze albo na stole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Wszystkiego najlepszego :!!: ale nie zapominajcie że dziś są urodziny miesiąca albo roku, niepamietam - dziś 03.03.03 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Wszystkijego debest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 No a gdzie fotki ? Syckiego naj naj. PS. Mi to jeszcze ponad 2 latka zostaly :D ale nie zaluje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Fotke jush podesłałem, ale nie jest najlepszej jakości, tj. nie umiałem jej dobrze ująć. Jak sie tu pojawi to ją opisze, żeby każdy wiedział co i jak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Po małych komplikacjach :-) udało mi się dostać na serwer, ale Interii. I tak oto zdjęcie z "dżamprezy" u BLANTMEN`a Spodziewałem się czegoś więcej :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Wszystkiego naj, fajnych nocy :P spędzonych w klubach na disco w łóżku :P :D Czego jeszcze?? moze sprzetu ispełnienia marzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Też mam dzisiaj urodziny!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 syskiego naj ;P mi tesh juz nieduzo zostalo;P TYLKO 3 latka;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 No to twoje zdrowie :twisted: wszystkiego naj itd. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 no to bedziesz mogł sobie kupic piwo :)) Pivo jush wcześniej qpowałem :D Ja wam moge pokazać co dostałem, tylko nie mam jak zdjecia wrzucić :( Jakby ktoś mógł to niech da znać :) ale teraz mozesz je kupc legalnie :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 wszystkiego naj naj najlepszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Też mam dzisiaj urodziny!!!!!!!!!!!No to syskiego naj naj naj !!! Spodziewałem się czegoś więcejChyba każdy wie jak wygląda flaszka z Sobieskiej i Wyborowej :lol: Jakby ktoś nie wiedział co to jest co dostałem - kielnia z miejscem na 6 kieliszków i dzwonkiem, który alarmuje, że nadchodzi kolejna kolejka :lol: Mam dość tego dzwonka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 no to bedziesz mogł sobie kupic piwo :)) Pivo jush wcześniej qpowałem :D Ja wam moge pokazać co dostałem, tylko nie mam jak zdjecia wrzucić :( Jakby ktoś mógł to niech da znać :) ale teraz mozesz je kupc legalnie :D :twisted:A to wtedy było nielegalnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ta kielnie na allegro widzialem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 mi 15 stycznia stuknela, ale czuje sie tak samo jak 6 miechow temu, ale teraz to ja kumplom na wycieczkach spiryt kupuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Greatowskiego OC i kompa, wszystkiego na nowej drodze zycia :D, da best i wogole :) 666 lat :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...