jacool Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Nowy wynik ;) Rewelacyjny procek! Co tu dużo mówić. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Nowy wynik ;)Jak dla mnie mistrzostwo świata - naprawdę rewelacyjna sztuka. W grach się nie wiesza?? Bo wiem z doświadczenia że orthosy occt i inne takie to nie koniecznie stabilność. Ale ogólnie pozazdrościć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Podejrzewam, że przy otwartym oknie w nocy nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) Podejrzewam, że przy otwartym oknie w nocy nie :)Vcore nie jest wysokie. Szkoda, że nie pokazał temperatur. @TiGeR5 OCCT i inne to tylko wstęp do stabilności. Edytowane 24 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Podejrzewam, że przy otwartym oknie w nocy nie :)na bank :) co nie zmienia faktu że zacny kawał Si Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Wezmę go pod obroty FCeta od Kubusia, szkoda tylko, że to jest mnożnik x9 ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 650x9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) Jak dla mnie mistrzostwo świata - naprawdę rewelacyjna sztuka. W grach się nie wiesza?? Bo wiem z doświadczenia że orthosy occt i inne takie to nie koniecznie stabilność. Ale ogólnie pozazdrościć. Jest w pelni stabilny. Popierdzielam w GTA i inne udobstwa az milo ;) BTW kiedys go moze sprzedam... Edytowane 25 Września 2009 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) 650x9 ? Do FC może starczy, ale tylko do FC :) Edytowane 25 Września 2009 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Do FC może starczy, ale tylko do FC :) jesli Commando nic nie odwali.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Commando to legenda, a ta jest jeszcze uczciwą sztuką bo z błogosławieństwem największego psuja jakiego znam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 A ile w super PI 1M robi? Ile max osiągnąłeś na nim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 A ile w super PI 1M robi? Ile max osiągnąłeś na nim? 1. Nie sprawdzalem bo mnie to nie interesuje 2. Nie sprawdzalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyzkov Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Commando to legenda, a ta jest jeszcze uczciwą sztuką bo z błogosławieństwem największego psuja jakiego znam :)Hehe, a ten przydomek to chyba dzięki mojeu maximusowi, który z moim błogosławieństwem ubił ci 3 nowe procki (+1 mojego, +1 gościom w serwisie proline). :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakerzmc Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Kuba jakie dałeś napięcia może coś z mojego cepa wyciągnę :) nir mówie o na mostek itp nie wiem dlaczego ale na 4.6ghz i koniec stabilności na 1.36V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) Nowy wynik ;)A tak przy okazji. P5E też niezła sztuka z takim FSB. Ogólenie - szczęściarz. Edytowane 25 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) A tak przy okazji. P5E też niezła sztuka z takim FSB. Ogólenie - szczęściarz. Z takim FSB? :D To nie jest jej koniec :) Ona robi 600FSB+ stable :) Sztuka od XA ;) Kuba jakie dałeś napięcia może coś z mojego cepa wyciągnę :) nir mówie o na mostek itp nie wiem dlaczego ale na 4.6ghz i koniec stabilności na 1.36V FSB term 1.24V, cpu PLL 1.5V, cep - wiadomo jakie Edytowane 25 Września 2009 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Mówisz stabilne 600+ fsb - pokaż takie 610 stabilne jak możesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) Pokaze 600 bo to jest jedyny image jaki znalazlem... Na poprawki nie mam czasu ;) Edytowane 25 Września 2009 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Stabilne na testy to ok. Myślałem że na co dzień masz 600+ fsb. To było by ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Stabilne na testy to ok. Myślałem że na co dzień masz 600+ fsb. To było by ładnie. Stabilny always tyle ze nie mam zamiaru tak voltowac plyty... Niech tam sobie pracuje na pol gwizdka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 To kiedy kręcimy jakiś bench w Warszawie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Pokaze 600 bo to jest jedyny image jaki znalazlem... Na poprawki nie mam czasu x38 i FSB ~600 jak dla mnie rewelacja. Mój maximus na x38 przy 530 wymięka. Poleci chyba do śmieci. Edytowane 26 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyzkov Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 x38 i FSB ~600 jak dla mnie rewelacja. Mój maximus na x38 przy 530 wymięka. Poleci chyba do śmieci. Hehe, niektóre maximusy aż się proszą o kopa w pcb. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Hehe, niektóre maximusy aż się proszą o kopa w pcb. ;)pamieci dobrze prowadzi i to go utrzymuje przy życiu. Edytowane 26 Września 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) pamieci dobrze prowadzi i to go utrzymuje przy życiu. Co do pamieci... x38/48 rewelacyjnie prowadzi memki natomiast P45 to jakies nieporozumienie @ KonradGT A kiedy chcesz? :) @ jacekcz X38 to jest to samo co X48... ;) Czasami jest tak, ze zaplacisz 2x mniej a mozesz z tego wycisnac wiecej niz na tym najdrozszym sprzecie... Dlatego btw i7 nie przemowi do mnie ze wzgledu na nieoplacalnosc Edytowane 27 Września 2009 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) X38/X48 to fajne chipsety, potrafią zrobić uczciwe FSB, rewelacyjnie kręcą pamięci, dobrą wydajność mają, nie padają, znoszą wysokie V przeciętny X48 kończy się w granicach 530 - 590 FSB (Rampage Formula, P5E3 Premium, P5E Deluxe, P5E64 WS Evolution), wyjątkiem jest Rampage Extreme i MSI X48 Platinum, które robią 600+ FSB. X38 to już loteria, miałem ok. 15 sztuk co robiły 490 - 510 FSB stabilnie, miałem sztukę co miała problemy na 450-470 FSB :lol:, 3 sztuki robiły ok. 530 - 560 FSB i miałem też ze 3 sztuki co robiły 580 - 620 FSB. Edytowane 27 Września 2009 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakerzmc Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) Na P45-DS3 powyżej 512 FSB koniec stabilności 512x9@4.6ghz 1.36V i zastanawiam się czy warto jest kupować goodram pro 1200mhz bo mam mizerne ramy za 120zł 2x1066 patritoy czy lepiej płytę wymienić? Albo podpowiecie mi które napięcie jest od szyny macie ss Edytowane 27 Września 2009 przez hakerzmc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Panowie wpadł mi w ręce e8400 - postanowiłem więc sprawdzić dziada i doznałem szoku a mało nie zawału. Powiedzcie że on ma uwalone czujki bo nie wierzę w to co zobaczyłem. Testowany oczywiście na wodzie. SCREEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakerzmc Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 na 100% walnięty czujniki -27 xd? a póniej 98 albo 89 na wodzie jezeli walniety czujnik pewnie wykonae tez slabe zobacz jak się kreci nie patrz na temp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...