killer805 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Witam dziś założyłem forum. www.kilerforum.fora.pl zaglądnijcie i się rejestrujcie żeby forum ruszyło :wink: ocencie i powiedzcie co zmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zmien wszystko. Lacznie z tematyka. Nie ma szans by to forum gdzies zaistnialo, a do tego na fora.pl, phi. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 są szanse są :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 są szanse są :PNie ma :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Nie ma :unsure: nawet jeśli nie to wiem przynajmniej jak się zakłada i zawsze można w szkole na koniec roku za takie coś ocenke podwyrzszyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleks Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 nawet jeśli nie to wiem przynajmniej jak się zakłada i zawsze można w szkole na koniec roku za takie coś ocenke podwyrzszyć :Dgdybym był nauczycielem to bym jeszcze obniżył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 To co ty zrobiles to wedlug mnie nie jest zalozenie forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 nawet jeśli nie to wiem przynajmniej jak się zakładaNie wiesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 To co ty zrobiles to wedlug mnie nie jest zalozenie forum... a co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 A nico. Wracaj na podwórko. Stworzenie forum z automatu to nie tworzenie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 ok. wiedze ze sie znacie dobrze. prosze was o pomoc w stowrzeniu takiego forum o temacie...no wlasnie jakim??? co polecacie??? taki zebyscie wy sie tak zarejestrowli i nawet byli modami :D Prosze o poradnik i linki jak załozyć forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Witam dziś założyłem forum. www.kilerforum.fora.pl zaglądnijcie i się rejestrujcie żeby forum ruszyło :wink: ocencie i powiedzcie co zmienić ok. wiedze ze sie znacie dobrze. prosze was o pomoc w stowrzeniu takiego forum o temacie...no wlasnie jakim??? co polecacie??? taki zebyscie wy sie tak zarejestrowli i nawet byli modami :D Prosze o poradnik i linki jak załozyć forum. Powiedz że żartujesz;] Ps. ile masz lat? 14? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Powiedz że żartujesz;] Ps. ile masz lat? 14? dlaczego żartuje??? 15-latek nie może mieć forum??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 nie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAz Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 chyba coś ci się pomyliło z tym forum, jeśli zakładasz to musisz mieć cel robienia tego forum jakąś idee czegoś, w końcu chcesz o czymś pisać z kimś zrzeszać jakąś grupę ludzi a Ty wypalasz z czymś takim WSTYD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 chyba coś ci się pomyliło z tym forum, jeśli zakładasz to musisz mieć cel robienia tego forum jakąś idee czegoś, w końcu chcesz o czymś pisać z kimś zrzeszać jakąś grupę ludzi a Ty wypalasz z czymś takim WSTYD przecież jak chce pisać z ludzmi i i prosze was o pomoc w zalozeniu forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Przejdź się do Empiku , znajdź magazyn Laptop i przeczytaj artykuł ze strony 34. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Przejdź się do Empiku , znajdź magazyn Laptop i przeczytaj artykuł ze strony 34. niestety mam daleko do empika :-| Nie pomożecie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 niestety mam daleko do empika :-| Nie pomożecie??? Raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Niech ktoś zamknie ten temat... Orgiuszu przybywaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Raczej nie. dzieki. myślałem że to dobre forum i dlatego je wybrałem ale chyba się myliłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 To forum jest bardzo dobre, ale dla takich leni jak ty nie ma tu miejsca. Raczej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 To forum jest bardzo dobre, ale dla takich leni jak ty nie ma tu miejsca. Raczej ;) Człowieku, jakich leni. Przecież ja wiem że źle to forum zrobiłem i prosze was o rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Bede dobry. Masz tu link to dosc dobrego skryptu. Oczywiscie znajda sie tacy, ktorym on nie odpowiada, ale jesli sam nic nie potrafisz znalezc.. http://www.przemo.org/phpBB2/ Have fun. Edytowane 1 Października 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAz Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 chcesz to Ci pomogę pisz na PW pewnie każdy z nas tu obecnych Ci pomoże ale musisz wiedzieć czego chcesz a tak nawiasem w nawiasie ma ktoś ten art o którym wspominał bart132? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Prosze was jeszcze o temat forum, który by zaciekawił i przyciągnął użytkowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAz Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Prosze was jeszcze o temat forum, który by zaciekawił i przyciągnął użytkowników. Ja dobrze widzę? Czy Ty pytasz o temat jaki ma poruszać twoje forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ja dobrze widzę? Czy Ty pytasz o temat jaki ma poruszać twoje forum? tak. wybrałem temet: gry pc i gry sieciowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) 1. Temat to sprawa indywidualna, nikt ci nie powie w czym czujesz się dobry 2. Użyj skryptu http://www.przemo.org/phpBB2/ jak już wspomniał xacti - będzie całkiem niezły na początek, choć ja go nie lubię 3. Nie licz, że każdy będzie ci tu będzie pomagał na każde twoje słowo. Poszukaj poradników, faq etc. bo tego jest w sieci mnóstwo. http://www.google.com twoim przyjacielem. 4. To forum jest bardzo dobre, ale nikt tu nie będzie odwalał podstawowej roboty (która jest w wielu miejscach dokładnie opisana) za innych 5. Używaj szukajki forumowej. Jest to ogomna skarbnica wiedzy, z której powinieneś nauczyć się korzystać. --- Proponuję zamknięcie bądź zmienienie działu tematu (bo to nie prezentacja). Nie raportuję ponieważ nie jestem pewnien czy do tego się ten temat zalicza. Edytowane 2 Października 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 hehe, może zrobimy topik pod tytułem DLACZEGO NIE NALZEY ZAKŁĄDAĆ FORUM i tam wklejane w pierwszym poście wszystkie NOWE FAJNE FORA jakie sa tu prezentowane.. może to da do myślenia przynajmniej połowie adeptów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...