metal Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 link buhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 eehhhh co za brutal :D jak bym go skazał na ciężkie prace w kopalniach uranu za taki chaniebny czyn :wink: 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 tez mam czasem ochote :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 a mówią że qry są brutalne i wyzwalają agresję ghyhyhy... a do czego może doprowadzić windows hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 heheheheh :D chyba musial on sie kolesiowi ciagle zawieszac wrescie sie zdenerwowal i wykonal na nim wyrok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 nie widze w tym nic dziwnego kiedys kiedy nie panowalem nad nerwami .. ehhh niewazne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 link buhahaha... zabic gnoja poki maly ;) dobrze zrobil, ale jestam ciekaw dlaczego uzyl tak malego kalibru ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 W koncu to byl DELL , to go calkiem tlumaczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 nie widze w tym nic dziwnego kiedys kiedy nie panowalem nad nerwami .. ehhh niewazne Skąd ja to znam :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 dobrze ze nie mam broni palnej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 U mnie tylko klawiatura i monitor dostaje po [gluteus maximus] jaak coś nie działa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Tesh czasami mam ochote rozwalić tego kompa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 troche to śmieszne, najpierw wszyscy wywalają kupe kasy na sprzęt a potem się na nim wyrzywają, jak was wkurza to możecie oddać go mi :wink: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Kolejny przykład amerykańskiego dobrobytu - bez zmrużenia oka zastrzelić laptopa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 niezly pochlast, ale tacy to sie chyba zaadko trafiaja:P Chodziaz jak czasem winda mnie wqrzy, chodziaz juz od pol roq przestala, to tez mam ochote rozwiazac problem w inny sposob..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Kiedys w przyplywie weny tworczej (czyt. furii) przypizdzilem z piesci w pracujacy dysk. Co sie stalo nie musze tlumaczyc :|. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ja wczoraj zaczalem napieprzac z piesci w biurko az siostra przyszla sprawdzic co sie stalo :wink: a bluzgac to bluzgam dzien w dzien no normalnie tyle shitu tu mam poinstalowanego, tyle niepotrzebnych programow i tylko 128MB ramu kiedys konkretnie sie przerazilem, bo windows stwierdzil zurzycie pamieci na 217MB! kur..a mac! gdyby to byl moj komp, to zrobilbym z tym nalezyty porzadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 buahahaha :lol: :lol: :lol: dobrze ze dozywocia nie dostał ;) 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Windozja go wk&*^rwiła :D generator blue screenów Linux jest stabilny Linux is like vigvam -no windows -no gates and apache inside :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 amoniak: no i przede wszystkim free i opensource :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ale to przeciez Dell i na dodatek Laptop :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Takie cos powinno trafic szefowi "Malego miekkiego" pod rozwage , jak moj komp mnie wqrwi , to swiadom kosztow ide pic tak dlugo az mi sie znudzi a potem reinstalacja systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 No to musi mieć kase że by tak odreagowywać stres. Swoją drogą gdybym miał flote , uczyniłbym podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 gdyby wszycy mieli linuxa to by bylo mniej takich wypadkow na swiecie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 gdyby wszycy mieli linuxa to by bylo mniej takich wypadkow na swiecie:] Gdyby wszyscy mieli laptopy... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Ja juz 3 razy klawiature wymienialem, sam komputer nie oberwal jeszcze ani razu. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 gdyby wszycy mieli linuxa to by bylo mniej takich wypadkow na swiecie:] Gdyby wszyscy mieli laptopy... 8) to by nie bylo kierownic, i wielu gier:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Hehe, skąd ja to wszystko znam :D Już w furii prawie rozwaliłem klawiaturę i budę Codegena :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 nie wszyscy maja linuxa, poniewaz robia gry na tego przekletego WINA! ja wiem czemu oni robia tyle gier tylko na WINA, a wiecie czemu? BO CZEKAJA NA WINA NH = WIN NI H.U.J.A! :!: :lol: :lol: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 tego notebooka mógł dać mniue zamiast do niego strzelać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...