Gość felek111 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 kto bez winy niech pierwszy kamien rzuci" chcialbym tak przefiltrowac kompy tych "porzadnych"..... i tak mniej więcej 7 na 10 zrobiło by się czerwonym ze wstydu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 9600 GSO + E2180 2.8 Ghz = stale 60 fps (vsync wlaczony) na 1280x1024 i wszystko na max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Już wiem dla czego Mass Effect dziła lepiej na kartach ATI zobaczcie czyje logo widnieje na samym dole strony http://masseffect.bioware.com/ ATI dobrze wiedziało na jakim tytule położyć łapki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Lepiej? Spojrz na minimalny framerate, tu juz nie jest tak rozowo dla Ati ;) Ale i tak wyniki 9800GX2 i 9800GTX rzadza :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Już wiem dla czego Mass Effect dziła lepiej na kartach ATI zobaczcie czyje logo widnieje na samym dole strony http://masseffect.bioware.com/ ATI dobrze wiedziało na jakim tytule położyć łapki ;) ojej i co z tego? mass effect nie ma wymagan jak crysis i nawet na srednim sprzeciez mozna te 40 fps uzyskac na full detalach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 No rzeczywiście niszczy NV :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Już wiem dla czego Mass Effect dziła lepiej na kartach ATI zobaczcie czyje logo widnieje na samym dole strony http://masseffect.bioware.com/ ATI dobrze wiedziało na jakim tytule położyć łapki ;) Tylko, ze z tego wykresu wynika, ze to nv lepiej sobie daje radę (min fps). A te wyniki 9800 to faktycznie jakis "przekręt", rozumiem, ze gx2 moze "zgrzytać", ale gtx to przeciez tylko podkrecony gts, więc o co chodzi? :| Edytowane 8 Czerwca 2008 przez darkx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Ja tam sie ciesze bo NV to wielka kupa. Go ATi ;o EK zamiata :o Szkoda ze tak droga no ale za to otrzymujemy bardzo dużo ciekwaych rzeczy: http://www.gram.pl/news_6grgJ,6_Sklad_EK_M...i_obnizona.html Fajnie ze zauważyłem ze zostało 0 sztuk :|. Edytowane 8 Czerwca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 yuucOm Jest jeszcze w Ultimie i Wirtusie, ja zdazylem z zamowieniem na gram.pl fajna ta EK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Ja tam sie ciesze bo NV to wielka kupa. Go ATi ;o EK zamiata :o Szkoda ze tak droga no ale za to otrzymujemy bardzo dużo ciekwaych rzeczy: 80 zeta doplaty za brzydki pendrive, koszulke w rozmiarze wylacznie L i troche mniejszych gadzetow to sredni deal :) Edytowane 8 Czerwca 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 No ja też sobie odpuszczam już te kolekcjonerskie. Nie ma soundtracka, czy innych bonusów do gry to dziękuję za ten "Artbook - w sztywnych kalendarzowej okładkach", nie pasujące koszlki, pocztówki, smycze i pitolenie na oddzielnej płycie o użyczaniu głosu (to już wolę streaming z netu). Pudełeczko ładne :) Fajnie chociaż, że obniżyli cenę za zwykłą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Już wiem dla czego Mass Effect dziła lepiej na kartach ATI zobaczcie czyje logo widnieje na samym dole strony http://masseffect.bioware.com/ ATI dobrze wiedziało na jakim tytule położyć łapki ;)O rany....na każdym forum to samo i to nawet bez edycji :rolleyes: .Azgan -odpuść wreszcie te "Ati rządzi, bo wiedziało" i "zobaczcie u mnie z AF 16" ,bo się konserwy boję otworzyć :lol: Przypomnij nam jeszcze po raz 11ty ile NV za Asasyna -DX10.1 zapłaciła i idź się poopalać :wink: . Musze przyznać ,że niezbyt ciekawe dla mnie bonusy z EK :sad: .Koszulka?O rany -same L-ki?Bueeee....Co oni graczy nie widzieli czy jak?Nie każdy jest wątły :wink: .Ciągle mam dylemat z grą ,bo wszędzie o niej głośno ,a ja jej nawet nie widziałem hihi."Dojarze" nie mają i nie ma gdzie oblukać.Martwią mnie porównania do KOTOR ,które gdzieś tam wyczytałem.Nie moje klimaty nieco....No cóż -w końcu ją ujrzę tak czy siak :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 no i w koncu mam swoja kopie :) bardzo fajnie zrobione graficznie - rozmycie i ten filtr, tyle, ze fsaa zabija framerate - na 88gtx 20fps to tak srednio grywalne :( sama rozgrywa - trudno okreslic na poczatku, ale zapowiada sie miodnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ktos cos wie o jakiejs obnizce? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goto Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 To jest błąd na stronie gram.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 (edytowane) Właśnie skończyłem, 7/10 za dialogi dające w większości rozmów fałszywe złudzenie wyboru. BTW czas gry - 19h, trochę krótko zważywszy na fakt że wykonałem wszystkie napotkane questy (grałem na poziomie Veteran). Edytowane 13 Czerwca 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 He he, też to zauważyłem :lol2: Ale tą gierkę i tak zamierzam przejść kilka razy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 BTW czas gry - 19h, trochę krótko zważywszy na fakt że wykonałem wszystkie napotkane questy (grałem na poziomie Veteran).19h? WTF? :blink: Liczylem na dwa razy wiecej, KOTORek na chillu mozna bylo do 50h dociagnac. No ale lepsze 20h na full wypasie niz mialoby byc dwa razy dluzej i nudno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ja gram już ok 30, i jestem w połowie. Gra jest porąbana, na nic czasu nie mam przez nią bo mi żal od kompa odejść. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 19h? WTF? :blink: Liczylem na dwa razy wiecej, KOTORek na chillu mozna bylo do 50h dociagnac. No ale lepsze 20h na full wypasie niz mialoby byc dwa razy dluzej i nudno ;)19h ze wszystkim? alCatraz musial sie bardzo spieszyc, mi gra zajela ok. 40h na X360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Nie wiem dlaczego mój czas przejścia tak drastycznie różni się od waszych, ale patrzyłem na listę questów pobocznych (żałowo krótką BTW) i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że przynajmniej 3/5 questów z tej listy wykonałem. http://guides.ign.com/guides/718963/page_4.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Skończyłem :D 25h mi zajęło, nie zrobiłem wszystkich pobocznych. Tapetkę? Moim zdaniem bardzo udana gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) no mi niestety nie bedzie chyba dane pogierczyc w ME notoryczne crashe/zwiechy/restarty chyba z 10 w ciagu 30min probowalem juz wszystkiego, od reinstalacji sterow/dx po reinstalke gry zmniejszczenie taktowania proca i ramu etc. najdalej gdzie doszedlem bez zwiechy to gadka z kapitanem i transmisja z planety i nagle zwiecha i restart grrrrrrrrrrr, mial ktos podobne problemy i je rozwiazal? Edytowane 15 Czerwca 2008 przez nuO3-Lzuruha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Czas gry 33h, postaci na 48lvlu nie zrobilem 6 questow pobocznych z tego co widze. Swietny wyglad postaci, tekstury gorzej; znakomity quest glowny. Poboczne wtorne i na jedno kopyto, takie troche "na sile". Jak na RPG ubogie drzewka umiejetnosci ale nie wadzi to specjalnie podczas gry. Fura sprzętu ktory mozna modyfikowac cieszy :) Generalnie bardzo fajna gierka , warta wydanych pieniedzy imo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 gre przeszedlem w 10h 36 min o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) 10h? Jak ty w to grałeś? Szlag, znowu przesunęli premierę. Dostałem nfo ze sklepu: CD Projekt z przykrością zawiadamia, że premiera gry RPG „Mass Effect” z przyczyn technicznych została przesunięta na 17 lipca. Wydawca gry w Polsce informuje, że przyczyną opóźnienia są problemy z integracją polskiej wersji językowej z grą, niezależne od polskiego dystrybutora”. A tak na marginesie, to w tym mailu mam adresy chyba wszystkich, co zrobili pre-order :lol: Edytowane 17 Czerwca 2008 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 10h? Jak ty w to grałeś? Szlag, znowu przesunęli premierę. Dostałem nfo ze sklepu: CD Projekt z przykrością zawiadamia, że premiera gry RPG „Mass Effect” z przyczyn technicznych została przesunięta na 17 lipca. Wydawca gry w Polsce informuje, że przyczyną opóźnienia są problemy z integracją polskiej wersji językowej z grą, niezależne od polskiego dystrybutora”. A tak na marginesie, to w tym mailu mam adresy chyba wszystkich, co zrobili pre-order :lol: Ladnie ktos pojechal :D Moze ja sobie nie zycze zeby moj mail byl widoczny dla innych, szczegolnie ze obiecali go nie ujawnic nikomu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 No chyba przesadziłem. Tylko setki się doliczyłem :lol: A gierkę przechodzę sobie drugi raz, klasą Adept Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Szlag, znowu przesunęli premierę. Dostałem nfo ze sklepu: CD Projekt z przykrością zawiadamia, że premiera gry RPG „Mass Effect” z przyczyn technicznych została przesunięta na 17 lipca. Wydawca gry w Polsce informuje, że przyczyną opóźnienia są problemy z integracją polskiej wersji językowej z grą, niezależne od polskiego dystrybutora”. A potem sie dziwia , ze ludzie uwazaja polskie lokalizacje za katastrofe. Cholera a moglem prosic kumpla o wyslanie ME z anglii , ale pomyslalem sobie co mi tam i tak by z 10 dni szedl to troche dluzej poczekam i dostane na miejscu. No , ale widze ze jest tez jeden pozytyw - CD Projekt skasowal zabezpieczenie z aktywacja online w ramach przeprosin. Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 A potem sie dziwia , ze ludzie uwazaja polskie lokalizacje za katastrofe.Nie bardzo wiem dlaczego miałoby to wynikać z faktu jej opóźnienia :blink: .Jak spóźnione to jawnie złe?Jasne ,że jesteśmy wkurzeni ale nie ma co wymyślać ,że wersja PL będzie do niczego(choć oczywiście może taka być) tylko dlatego ,że ją wydadzą później.Myśląc tak STALKERa wcale bym nie odpalił ,bo po tylu latach to.... :wink: Wpływu nie mamy na pewne sprawy więc musimy czekać.Ja gry nie widziałem nawet na żywo -na filmikach jedynie.Ale w ciemno nie kupię...o nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...