Skocz do zawartości
Gość Olka1991

Mass Effect 1 / 2 / 3 / Andromeda - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość felek111

kto bez winy niech pierwszy kamien rzuci" chcialbym tak przefiltrowac kompy tych "porzadnych".....

i tak mniej więcej 7 na 10 zrobiło by się czerwonym ze wstydu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wiem dla czego Mass Effect dziła lepiej na kartach ATI zobaczcie czyje logo widnieje na samym dole strony http://masseffect.bioware.com/ ATI dobrze wiedziało na jakim tytule położyć łapki ;)

ojej i co z tego?

mass effect nie ma wymagan jak crysis i nawet na srednim sprzeciez mozna te 40 fps uzyskac na full detalach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wiem dla czego Mass Effect dziła lepiej na kartach ATI zobaczcie czyje logo widnieje na samym dole strony http://masseffect.bioware.com/ ATI dobrze wiedziało na jakim tytule położyć łapki ;)

Tylko, ze z tego wykresu wynika, ze to nv lepiej sobie daje radę (min fps).

A te wyniki 9800 to faktycznie jakis "przekręt", rozumiem, ze gx2 moze "zgrzytać", ale gtx to przeciez tylko podkrecony gts, więc o co chodzi? :|

Edytowane przez darkx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sie ciesze bo NV to wielka kupa. Go ATi ;o

EK zamiata :o Szkoda ze tak droga no ale za to otrzymujemy bardzo dużo ciekwaych rzeczy:

Dołączona grafika

http://www.gram.pl/news_6grgJ,6_Sklad_EK_M...i_obnizona.html

Fajnie ze zauważyłem ze zostało 0 sztuk :|.

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sie ciesze bo NV to wielka kupa. Go ATi ;o

EK zamiata :o Szkoda ze tak droga no ale za to otrzymujemy bardzo dużo ciekwaych rzeczy:

80 zeta doplaty za brzydki pendrive, koszulke w rozmiarze wylacznie L i troche mniejszych gadzetow to sredni deal :)

Edytowane przez Michaelius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też sobie odpuszczam już te kolekcjonerskie. Nie ma soundtracka, czy innych bonusów do gry to dziękuję za ten "Artbook - w sztywnych kalendarzowej okładkach", nie pasujące koszlki, pocztówki, smycze i pitolenie na oddzielnej płycie o użyczaniu głosu (to już wolę streaming z netu).

Pudełeczko ładne :)

Fajnie chociaż, że obniżyli cenę za zwykłą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O rany....na każdym forum to samo i to nawet bez edycji :rolleyes: .Azgan -odpuść wreszcie te "Ati rządzi, bo wiedziało" i "zobaczcie u mnie z AF 16" ,bo się konserwy boję otworzyć :lol: Przypomnij nam jeszcze po raz 11ty ile NV za Asasyna -DX10.1 zapłaciła i idź się poopalać :wink: .

Musze przyznać ,że niezbyt ciekawe dla mnie bonusy z EK :sad: .Koszulka?O rany -same L-ki?Bueeee....Co oni graczy nie widzieli czy jak?Nie każdy jest wątły :wink: .Ciągle mam dylemat z grą ,bo wszędzie o niej głośno ,a ja jej nawet nie widziałem hihi."Dojarze" nie mają i nie ma gdzie oblukać.Martwią mnie porównania do KOTOR ,które gdzieś tam wyczytałem.Nie moje klimaty nieco....No cóż -w końcu ją ujrzę tak czy siak :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie skończyłem, 7/10 za dialogi dające w większości rozmów fałszywe złudzenie wyboru.

BTW czas gry - 19h, trochę krótko zważywszy na fakt że wykonałem wszystkie napotkane questy (grałem na poziomie Veteran).

Edytowane przez alCatraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW czas gry - 19h, trochę krótko zważywszy na fakt że wykonałem wszystkie napotkane questy (grałem na poziomie Veteran).

19h? WTF? :blink: Liczylem na dwa razy wiecej, KOTORek na chillu mozna bylo do 50h dociagnac. No ale lepsze 20h na full wypasie niz mialoby byc dwa razy dluzej i nudno ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19h? WTF? :blink: Liczylem na dwa razy wiecej, KOTORek na chillu mozna bylo do 50h dociagnac. No ale lepsze 20h na full wypasie niz mialoby byc dwa razy dluzej i nudno ;)

19h ze wszystkim? alCatraz musial sie bardzo spieszyc, mi gra zajela ok. 40h na X360.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego mój czas przejścia tak drastycznie różni się od waszych, ale patrzyłem na listę questów pobocznych (żałowo krótką BTW) i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że przynajmniej 3/5 questów z tej listy wykonałem.

http://guides.ign.com/guides/718963/page_4.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mi niestety nie bedzie chyba dane pogierczyc w ME notoryczne crashe/zwiechy/restarty chyba z 10 w ciagu 30min probowalem juz wszystkiego, od reinstalacji sterow/dx po reinstalke gry zmniejszczenie taktowania proca i ramu etc. najdalej gdzie doszedlem bez zwiechy to gadka z kapitanem i transmisja z planety i nagle zwiecha i restart grrrrrrrrrrr, mial ktos podobne problemy i je rozwiazal?

Edytowane przez nuO3-Lzuruha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas gry 33h, postaci na 48lvlu nie zrobilem 6 questow pobocznych z tego co widze. Swietny wyglad postaci, tekstury gorzej; znakomity quest glowny. Poboczne wtorne i na jedno kopyto, takie troche "na sile". Jak na RPG ubogie drzewka umiejetnosci ale nie wadzi to specjalnie podczas gry. Fura sprzętu ktory mozna modyfikowac cieszy :) Generalnie bardzo fajna gierka , warta wydanych pieniedzy imo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10h? Jak ty w to grałeś?

Szlag, znowu przesunęli premierę.

Dostałem nfo ze sklepu:

CD Projekt z przykrością zawiadamia, że premiera gry RPG „Mass Effect” z przyczyn technicznych została przesunięta na 17 lipca. Wydawca gry w Polsce informuje, że przyczyną opóźnienia są problemy z integracją polskiej wersji językowej z grą, niezależne od polskiego dystrybutora”.

A tak na marginesie, to w tym mailu mam adresy chyba wszystkich, co zrobili pre-order :lol:

Edytowane przez MariuszDW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10h? Jak ty w to grałeś?

Dostałem nfo ze sklepu:

CD Projekt z przykrością zawiadamia, że premiera gry RPG „Mass Effect” z przyczyn technicznych została przesunięta na 17 lipca. Wydawca gry w Polsce informuje, że przyczyną opóźnienia są problemy z integracją polskiej wersji językowej z grą, niezależne od polskiego dystrybutora”.

A tak na marginesie, to w tym mailu mam adresy chyba wszystkich, co zrobili pre-order :lol:

Ladnie ktos pojechal :D Moze ja sobie nie zycze zeby moj mail byl widoczny dla innych, szczegolnie ze obiecali go nie ujawnic nikomu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem nfo ze sklepu:

A potem sie dziwia , ze ludzie uwazaja polskie lokalizacje za katastrofe. Cholera a moglem prosic kumpla o wyslanie ME z anglii , ale pomyslalem sobie co mi tam i tak by z 10 dni szedl to troche dluzej poczekam i dostane na miejscu.

No , ale widze ze jest tez jeden pozytyw - CD Projekt skasowal zabezpieczenie z aktywacja online w ramach przeprosin.

Edytowane przez Michaelius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A potem sie dziwia , ze ludzie uwazaja polskie lokalizacje za katastrofe.

Nie bardzo wiem dlaczego miałoby to wynikać z faktu jej opóźnienia :blink: .Jak spóźnione to jawnie złe?Jasne ,że jesteśmy wkurzeni ale nie ma co wymyślać ,że wersja PL będzie do niczego(choć oczywiście może taka być) tylko dlatego ,że ją wydadzą później.Myśląc tak STALKERa wcale bym nie odpalił ,bo po tylu latach to.... :wink:

Wpływu nie mamy na pewne sprawy więc musimy czekać.Ja gry nie widziałem nawet na żywo -na filmikach jedynie.Ale w ciemno nie kupię...o nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi