Orgiusz Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 RLY? No wai... youtube + mass effect 2 cast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Popularna metoda ostatnio... w The Force Unleashed jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) Kurde siódemka z battlestara robi za si - wchodzi jej to w krew :lol: Do tego nie tylko ona z załogi Galactici tam gości :blink: Tak sobie myślałem znam skądś ten głos.. ogoleni obsada angielskojęzyczna jest naprawdę zacna :rolleyes: Edytowane 11 Lutego 2010 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) Właśnie ukończyłem grę. EPICKA Kończąca misja za krótka, ale jedna z najlepszych w grze. 25lvl, 35h gameplay time, kilka galaktyk na 100%, jakies 5-7 artefaktów znalezionych. Jaki jest max level w tej grze? Chyba egoizmu i prawości, naraz nie da si pociągnąć do końca. Edytowane 12 Lutego 2010 przez Pussik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Zaczalrem wczoraj grac (dziekujemy Ci, Ultima.pl <_< ), co prawda na konsoli, ale na PC tez jest, to tutaj pisze. Mowiac krotko: masakra. O fabule na razie sie nie wypowiadam, bo gralem raptem 4 godziny, ale to, co juz widzialem, napawa mnie optymizmem. Sceny dialogowe zmontowane sa po prostu fenomenalnie, jakby sie dobry film ogladalo. Uproszczenie mechaniki moim zdaniem wyszlo tej grze na dobre, wycieto kupe zbednych ciach!l, a zostawiono "samo miesko", co dobrze wspolgra z dynamiczna akcja. ME nigdy erpegiem pelna geba nie byl, jesli chodzi o cyferkologie, wiec zostawienie tego, co jest, wyszlo tej grze tylko na dobre. Bardzo polecam! A tak BTW. jesli komus brakuje Mako - bedzie w DLC i przejdzie maly lifting, bo z kolowego pojazdu stanie sie hovertankiem ;) EDIT; szkoda, ze nie zastosowali rozwiazania z Dragon Age - helm jest normalnie na postaci, a do scen dialogowych jest automatycznie zdejmowany, chyba ze scena wymaga inaczej. Obecnie jest dylemat - wyglad, czy skutecznosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) Wygląd, gra i tak jest łatwa. :) Edytowane 12 Lutego 2010 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Hełm zdejmowany? Chyba tylko podstawowy bo później Maska Śmierci daje bonusa [; Co do Mako to mi wystarczy że go zobaczyłem w DLC Crashside [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Eee tam, nowy Mako jest slodki :) Co prawda pomalowalbym go inaczej, niz na artach, ale i tak moze byc wesolo. Pozniej postaram sie wrzucic jakas fotke artbooka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 No to ja wygrzebałem ;) Wcześniej nie chciało mi się do niego zaglądać. Następca Mako po lewej Porównanie starej i nowej Normady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Dziekuje za oszczedzenie mi roboty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 O ile nie będzie misji typu uciekaj/goń nie widzę sensu DLC z hooverMAKO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) Wie może ktoś, czemu nie chce mi się zainstalować dodatek DLC? Wyskakuje komunikat, że nie znajduje gry. Edit: udało się zainstalować. W sumie warto przechodzić questy PO ukończeniu wszystkich fabularnych misji, bo wówczas dostajemy 125% expa za wszystko. Zamiast 125exp, 156. :) Łatwiej 30lvl zrobić .. tylko po co? ;) Obecnie gram, juz po zakonczeniu gry, skanuje reszte planet w poszukiwaniu anomalii i robie misje z DLC. 27lvl wpadnie niedługo. Edytowane 13 Lutego 2010 przez Pussik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja tez skonczylem gre i przezyli u mnie wszyscy co nie bylo zbyt trudne. Misje poboczne wykonalem wszystkie przed ostatnia misja i po ostatniej walce mam 28 lvl. Ostatnia decyzja nie byla zbyt prosta i zobaczymy w 3 czesci jakie beda ciemne i jasne strony ich obu. Mam nadzieje ze zapowiedziany Mass Effect na koniec roku okaze sie ostatnia czescia tej histori. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Myślę, że na 3 częściach skończą, potem spróbują odzyskać licencję na Star Warsa.. a może nie. Już pod koniec roku ma być ME3? Szybko! Wiesz może czy wciąż na tym silniku graficznym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Nie zdziwilbym sie, gdyby byl na tym samym, biorac pod uwage zapowiedz na koniec roku. Poza tym uprosciloby im to pisanie gry na X360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Mnie przynajmniej 30% czasu schodzi na skanowaniu planet :) Ale jest fajnie, klimat super. Gra się dobrze. Też miałem problem z zejściem ze stołu jak niektórzy. Ile godzin gry mieliście jak kończyliście gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) W moim przypadku nieco ponad 42h, przeskanowana kazda planeta, wszystkie mglawice na 100%, wykonana kazda mozliwa misja, ktora byla dostepna, wliczajac w to rowniez ta z DLC. Skonczylem postacia na 27 poziomie. Edytowane 13 Lutego 2010 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) 34 godziny (25lvl), ale wciąż gram, juz po zakonczeniu, obecnie 27lvl i 37h. Edytowane 13 Lutego 2010 przez Pussik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja tez skonczylem gre i przezyli u mnie wszyscy co nie bylo zbyt trudne. Jak to zrobiłeś? » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "." u mnie zginęły dwie osoby. najpierw ta co otwierała brame (tali - quarianka), a potem osoba która prowadziła drugi team (robot). Po tym jak przeczytałem, że Tobie nikt nie zginął i wczytałem save'a, żeby spróbować jeszcze raz to zgineły mi 3 osoby: robot przy otwieraniu drzwi. Później Jack która była w moim teamie kiedy Miranda tworzyła pole ochronne i Grunt, który wtedy dowodził drugim teamem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Ja miałem w pierwszej wersji jeszcze inaczej" Oprócz dwóch osób: Jacoba który otwierał drzwi i Mordina który dowodził ekipą, zginął jeszcze Legion podczas walki ze statkiem Collector-ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "@up" pewnie nie miałeś zrobionego któregoś upgrade'u statku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caldur Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja również nie miałem problemu z końcówką: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Spoiler" Wszyscy przeżyli. Do szybu wysłałem Legiona, a na dowódcę drugiego tematu wyznaczyłem Mirandę. Pole ochronne podtrzymywała Samara. Przeszedłem końcówkę 2 razy bo chciałem zobaczyć czym różnią się zakończenia związane ze zniszczeniem lub nie bazy. Moim zdaniem "zgony" mogą być spowodowane raczej brakiem "lojalności" danego członka drużyny, ale mogę się mylić. Z tego co czytałem ulepszenia statku wpływają na to coś się dzieje przed lądowaniem - bodajże Tali ginie jak się nie zrobi ulepszenia tarcz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) mailem na liczniku 49 godzin i 33 minuty dokladnie. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Druzyna" Ja wykonalem wszystkie misje lojalnosciowe i wykupilem wszystkie upgrady dla druzyny i prawie wszystkie upgrady ktore sie kupowalo/zdobywalo na misjach. Drugi team za kazdym razem prowadzila Miranda, Tali wyslalem do kanalow i otwieralem kazde zablokowane kanaly. Pozniej po znalezienu doktor Chackwas odeslalem ja razem z Profesorem. Egzekutorka robila bariere. Na koncu zostawiam reszte ekipy by bronila drzwi gdy Shephard, Garrus i ten zabujca drellski robilismy kociol. Na poczatku wybralem bezpieczna droge albo szukalem innego rozwiazania. A udalo sie komus zabic Shepharda? :D Jednak pomylilo mi sie z nowym Dragon Age i nastepny tytul ME ma wyjsc do konca 2011 roku. Ponadto EA zdradziło, że do końca następnego roku ukaże się nowy duży tytuł z serii Mass Effect. Nie wiadomo jednak czy chodzi o kontynuację czy też o sporych rozmiarów rozszerzenie. Edytowane 13 Lutego 2010 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "@up" pewnie nie miałeś zrobionego któregoś upgrade'u statku » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "odp" podejrzewam,że to przez to, że nie był lojalny, przy drugim podejściu wysłałem do tunelu Tali (nielojalna), za dowodce zespołu dałem Jack, i zginęły obie, ale Legion nie oberwał na początku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 SPOILER A myślałem, że to jakaś ściema z tym ginięciem osób.. że bioware chce tylko postraszyć, a tu proszę. Mi nikt nie zginął, wszystkie misje poza anomaliami zrobione i lojalności wszystkich zdobyte. Upgradów wszystkih nie miałem, ale dośc sporo jednak było. Jak się robi spojler na tym forum?? Nastąpiło niepoprawne użycie BBCode. Możliwe, że niepoprawnie użyłeś tagu np. użyłeś [TAG podczas gdy powinien on zostać użyty w sposób [TAG=> lub odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Jak nie wiesz jak spoiler zrobić to użyj zaawansowanej edycji, tam masz odpowiedni skrót i wszystko na tacy. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Jak się przechodzi..." ..."według instrukcji" to raczej nikt nie ginie. Z tego, co szukałem po sieci teraz, to trzeba zrobić misje lojalościowe i upgrade'y dla Normandy. No i jeszcze jest kwestia przydzielania zadań w finale, ale tu jest pewna dowolność. Do trzymania pola brałem Samarę. Uznałem, że najlepiej się nadaje potężna asari. U mnie na końcu wysiadała, ale wytrzymała i jeszcze dowaliła na koniec salwę. Na YouTube obejrzałem sobie "kompilację śmierci" (w sumie w połowie to już mi się śmiać chciało, jak różne postaci umierały w tych samych miejscach) i tam Miranda nie dawała rady, i przez to ktoś ginął. Też w sumie nie wiem, czy to jest reguła, czy od innych rzeczy zależy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) Daj linka do tej kompilacji. A tu coś ode mnie: dwa ze smaczków Mass Effect 2: Edytowane 14 Lutego 2010 przez Pussik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) Ten urywek ze spiewaniem byl juz pokazany na TVGRY.pl ;p » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - Up Kompilacja Smierci Edytowane 14 Lutego 2010 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 w tej kompilacji jest jakiś Zaeed. wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) Zaeed jest dostepny po zainstalowaniu DLC, tak samo jak strefa rozbicia Normandii SR-1 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - zaeed Edytowane 14 Lutego 2010 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...