draak Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Filmik robi wrażenie, poza kiepskim ogniem (może to wina kompresji) wszystko na plus, i to duży! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 :-o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 to oficjalna okladka? bo wyglada mi bardziej na fanart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 oficjalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Filmik spodobał mi się bardzo ;) Ale.. czy tylko ja tam widzę framedropy? Fajne kilka nowych patentów ;) Do tego w końcu mamy światło.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Na miesiąc przed premierą niektórzy już mają płytki... Trochę zdjęć z multi (słaba jakość) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 no nie zdziwię się jak nie długo serwisy torrentowe będą biły rekordy odwiedzających Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 :-o 8-O miesiąc przed premierą hoho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Jeśli ktoś chce sobie psuć zabawę, to tutaj jest live stream z GoW2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Skąd oni mają dojścia do tych gier na miech przed premierą ;o. Tak samo było z F3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 z tłoczni.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 CliffyB - Gears of War 2 “definitely not” coming to PC Jakoś mu nie wierzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Pitolenie. IMO w dzisiejszych czasach powinno sie wykresic slowo "exlusive" i "napewno nie" jesli chodzi o gry, bo tak naprawde to jest jedna wielka niewiadoma. GoW2 na PC to pikus, nie takie tytuly od zawsze bedace na platformie A pojawialy sie na platformie B chociaz wszyscy zgodnie twierdzili, ze to niemozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Dla mnie jest oczywiste, że to taki chwyt marketingowy. Może na PC nie wyjdzie miesiąc po premierze na Xa, pewnie ok roku się poczeka ale jednak sądzę że będzie na PCta. Identyczna śpiewka jest za każdym razem przy premierach kolejnych części GTA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Pitolenie. IMO w dzisiejszych czasach powinno sie wykresic slowo "exlusive" i "napewno nie" jesli chodzi o gry, bo tak naprawde to jest jedna wielka niewiadoma. GoW2 na PC to pikus, nie takie tytuly od zawsze bedace na platformie A pojawialy sie na platformie B chociaz wszyscy zgodnie twierdzili, ze to niemozliwe.ale (chyba :D ) na pewno nie na ps3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 No właśnie, na PS3 napewno nie będzie:D(w sumie nigdy nie mów nigdy) ale na PC obstawiam że będzie, tak samo było z Fable 1, GoW 1 i innymi grami, np. GTA 4. PS: W sumie nie wiem co ja tutaj robie, bo nie mam konsoli:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Już wolałbym SW:FU czy DoA na pieca niż GoWa2. Jest kilka gier tylko na konsole lepszych niż gow (dla mnie słabiak ;o) imo. Jeszcze ten causal mode dla n00bów w 2 ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Gra pojawiła się na torrentach/warezach, więc niedługo zaczną pojawiać się opinie graczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Pojawiła się nowa reklama do girsów 2 :) Coś ala "Mad World" z pierwszej części. Kto widział wie ocb. http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=194 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Może na PC nie wyjdzie miesiąc po premierze na Xa, pewnie ok roku się poczeka ale jednak sądzę że będzie na PCta. Różnica jest w tym, że GoW na PC sprzedał się żałośnie słabo i Epic być może nie chce kolejnej porażki :> Zresztą mała strata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Pojawiła się nowa reklama do girsów 2 :) Coś ala "Mad World" z pierwszej części. Kto widział wie ocb. http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=194 OSZ W MORDE!! PRZEKOZAK!! :D Uwielbiam ten kwartet i az zaczne chyba GoW1 przechodzić powoli od nowa, dla przypomnienia i zajawki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Pojawiła się nowa reklama do girsów 2 :) Coś ala "Mad World" z pierwszej części. Kto widział wie ocb. http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=194 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "SPOILER" W samej grze członkowie Delty schodzą pod ziemię w całkiem innych okolicznościach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 GoW2 Po pierwszej misji mogę stwierdzić, że wizualnie tak bardzo się nie zmieniło. Grafika zrobiła się bardziej "ciepła" co jest imho złym pomysłem. Aha są boty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Gra zdaje sie jeszcze nie wyszla? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 No ponoć wujek z Kanady już ma. Szkoda, że nie mam w tym, ani następnym miesiącu kasy na GOW2 :(. A moze tak coś sprzedać np GTA4, albo COD4 ? Khe khe tylko żartowałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Gra zdaje sie jeszcze nie wyszla? <_<A czy napisałem gdzieś, że grałem? Widziałem tylko filmiki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) A ja widziałem filmiki z przejścia gry na normal ;] teraz zabieram się za oglądanie insane w co-opie. Świetna gra! Edytowane 25 Października 2008 przez Techniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Pre order w Ultimie kosztuje 179 zł !! Nie zastanawiać się i brać :razz: ! --- Ehh.. to trochę smutne, że piraci mają gry zawsze wcześniej niż uczciwie kupujący :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Po krotkim tescie moge powiedziec ze GoW2 to caly czas to samo co poprzedniczka.gralem akurat w jakims podziemnym miejscu a'la jaskinie i wrogow nie bylo za wiele jednak sama potyczka i fatality daje rade :) graficznie nie widze jakis roznic w stosunku do GoW ,fakt ze lokacja w ktorej gralem nie byla zbyt pokazowa i moze pozniej bedzie lepiej. reasumujac :troche wiecej mozliwosci wykonczenia wroga i jak dla mnie ten sam poziom graficzny-ogolnie to nie jest gra ktora mnie wogole interesuje, bo latanie od murka do murka uznaje za nudne i jeszcze raz nudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 graficznie tak samo? jeszcze raz odpal Gow i prównaj z Gow 2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...