bryken Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 czyli ten za 259zl to jest ten sam co w temacie - tak samo dobre, bo latwo da sie przerobic? Jezeli tak to kupuje to z miejsca taka cena, tylko zeby bylo kilka egzemplarzy dostepnych dla ludu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Tak dobry sprzet, mozna oczywiscie przerobic i odpalic np automape 5.0.5 albo najnowszego IGO 2008 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Widzę, że link do tego forum, który podałeś wcześniej już nie działa ? Zmienili nazwę czy upadli ? Mógłbyś podać gdzie można o tym poczytać, jak wgrać tam inne rzeczy itd. ? Ciekawe czy z kupnem znów będzie takie problem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Mówisz o tym: http://www.my-navia.pl/index.php? Jak tak, to mi śmiga jak trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) warto spróbować :) MapMap to bdb oprogramowanie nawigacyjne, a jeśli odblokujemy (banalne) nawigację i wrzucimy OziExplorera to mamy cud-miód sprzęcik do turystyki pieszej i rowerowej :) link do forum o nawigacjach :arrow: http://www.my-navia.pl/ Edytowane 26 Maja 2008 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Dziękuję, Wasze linki działają idealnie, więc albo forum padło jak pare dni temu chciałem je odwiedzić, albo coś nie tak z linkiem z 1 strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Ostatnio używałem w trasie (i trochę po mieście) tego sprzętu właśnie z MapaMap i działał ładnie. W sumie nie mam porównania do innej nawigacji, ale wydaje mi się, że za taką cenę jest to warte kupna. Już mam jeden egzemplarz zamówiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Już mam jeden egzemplarz zamówiony :) W jaki sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Ja też - mam znajomą biedronkę ;) Od biedy jakby ktoś chciał, to mogę zamówić jeszcze jedną sztukę. Edytowane 27 Maja 2008 przez Bombay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 a da sie na w myslowicach tez zamowic bo biegne od razu po ten sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Tylko w Opolu. Kumpel pracuje w Opolu w biedronie i jak coś to tam mogę zamówić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 i jak kupil ktos, u mnie okazalo sie ze ojciec przerzuca sie z nokii 9500 + modul gps na nowszego comunicatora wiec nie musze kupowac a juz chcialem jechac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kupiłem, odblokowałem, teraz działa na tym urządzonku wszystko i jestem z niego zadowolony póki co. U mnie były tylko 4 sztuki w Biedronce i ja wziąłem tą czwartą :). Śmiało polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Manta GPS 30 - 288zł @ Carrefour. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Manta też fajna. Z tego co piszą to ta Navia to to samo, co Akira 512, więc sprzęcik fajny. Ciekawe czy jeszcze są w Biedronkach :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Manta GPS 020/030 Auchan 279zl Manta GPS 030 Selgros 299zl(ok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 A ja mam pytanie do tej biedronkowej nawigacji. Jest tam napisane, że trzeba ją odłączać od ładowarki samochodowej przy rozruchu czy jakoś tak, czy nie odłączenie może czymś grozić ? spaleniem urządzenia lub coś podobnego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Dzisiaj jeździłem z tatą po "mieście", z domu wziąłem ją włączoną, potem podłączyłem w samochodzie i nic się nie stało. Ale w sumie może tak jest nie jest najbezpieczniej, ale różnie to bywa ;]. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Dzięki za przypuszczenia :). Ja po prostu chciałbym dowiedzieć się od kogoś kto zna się na elektronice itd. czy jest jakieś realne ryzyko czy też nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja tez kupiłem, odblokowałem, wgrałem AutoMapę i jest naprawdę spoko - szczególnie jak na sprzęt za te pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dzięki za przypuszczenia :). Ja po prostu chciałbym dowiedzieć się od kogoś kto zna się na elektronice itd. czy jest jakieś realne ryzyko czy też nie.Teoretycznie mogą nastapić błędy w OSie, jednak bardzo rzadko - podobnie jak to bezpieczne usuwanie pendrivów w windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ja tez kupiłem, odblokowałem, wgrałem AutoMapę i jest naprawdę spoko - szczególnie jak na sprzęt za te pieniądze. Jest rewelacyjna :) zwłaszcza to wgrywanie rastrowych skanów jako mapek. do turystyki pieszej i rowerowej na słabo oznaczonych trasach po prostu rewelacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jestem zainteresowany tym "cudem". Czy ona obsługiwana jest tylko za pomocą rysika czy ekran jest dotykowy? Ciekawe jak zdołali osiągnąć 400MHz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Dotykowy. Cpu podobno tylko 300MHz(400 podaje producent). Poza tym cena duza na tej aukcji. Przy przesuwaniu mapu w bok/góra/dół na chwile z ekranu znika mapa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 SGJ: w Carrefourze wczoraj była wersja 020 za 299zł., ale nie kupiłem, bo się wystraszyłem tego rysika :oops: Rozumiem, że wedle Ciebie cena za wysoka? Po tyle stoją na Allegro, a w swoim mieście nie mam ani Selgrosów, ani Carrefourów czy innych sklepów nie dla idiotów :( Podobne Akiry i Navia kosztuję tez koło 300 czy nawet 400zł. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 289zł w Carrefour lublin wersja 030. Jak nie masz gdzie kupisz to mozna za tyle brać. Tymbardziej ze piszą ze mogą odblokowac od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Czy ona obsługiwana jest tylko za pomocą rysika czy ekran jest dotykowy?Nie bardzo rozumiem. Przeciez ekran dotykowy obsluguje sie stylusem jak to nazywasz go rysikiem. Palec jest troche duzy i tylko podstawowe operacje nim zrobisz w dobrze dopracowanym programie. Kazdy pda z zalozenia ma ekran dotykowy obslugiwany stylusem przeciez. Ostatnio wprawdzie wole uzywac klawiatury sprzetowej niz stylusa. Wolalbys zeby sprzedawali bez stylusa ten pna? nie rozumiem o co chodzi :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Przemol^N: nie denerwuj się ;) Chodzi mi właśnie o to co napisałeś - palec jest za duży i wszystko jasne. Nie miałem wcześniej styczności z tego rodzaju sprzętem stąd moje może dziwne pytania. Ale teraz już wiem nieco więcej i zamawiam. Dzięki za wszystkie odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Kazdy pda z zalozenia ma ekran dotykowy obslugiwany stylusem przeciez.Tyle ze ta nawigacja to nie pda i obsługuje się bezproblemowo i palcami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Tyle ze ta nawigacja to nie pda i obsługuje się bezproblemowo i palcami...To nie jest zadna nawigacja ale PNA. 90% ludzi wywala soft ktory odpala sie na starcie zeby uzywac windowsa ce. Poza tym nawet na ekranie 4" zle sie wpisuje palcem adres czy skaluje mape. Stylus jest bardzo wskazany. Znasz kogos kto obsluguje palcem caly czas pna/pda? Zreszta napisales palcami co swiadczy o tym zes za wiele nie uzywal tych urzadzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...