Gość chronicsmoke Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Miał ktoś okazję pograć w tą grę? Bo ja tak i żałuję. Gra na PC była świetna za to konwersja która trwała jakieś 2 lata to jakiś żart. Chodzi żałośnie, wygląda gorzej a na dodatek nie mamy możliwości rozwijania umiejętności jak chcemy tylko od razu na starcie wybieramy kim chcemy grać. Nie wiem jak mogli spiep*** tak dobrą gre :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Pełna zgoda, pisałem o demie swego czasu w innym temacie- gra jest dramatyczna! Odnośnie najgorszej konwersji, to raczej brałbym coś z gier pod ps3 pisanych docelowe na 360tkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Gra na PC jest miodna a na X0 to jakaś padaka. Ja rozumiem spieprz*** grafikę ale po co oni w ogóle chcieli zmienić gameplay ;/? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Pełna zgoda, pisałem o demie swego czasu w innym temacie- gra jest dramatyczna! Odnośnie najgorszej konwersji, to raczej brałbym coś z gier pod ps3 pisanych docelowe na 360tkę ;) Chyba na podobnym "poziomie" jest Orange Box na PS3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Ostatnio programiści przeginają. Gry robione na szybko ( chociaż jakim cudem Elements robiony był 2 lata :lol: ? ), słabe porty i odgrzewane kotlety jak co roku NFS, to wszystko zmierza w złą stronę ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Nie przeginaj znowu w drugą stronę- nie mam może fyfnastu lat i 8h wolnego każdego dnia na granie, ale w tygodniu te 6-8h na gry poświęcam i jest to _zdecydowanie_ za mało, by zagrać w każdy znakomity tytuł na x360, już o grach na pc nie wspominając (kupując dawno temu 8800gtx nie sądziłem, że posłuży głównie do wyświetalnia pulpitu, ot takie czasy). Gry ci się nie podobają? Może zapisz się na kurs szydełkowania or smthg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 ja absolutnie nie narzekam :D i tak mam tak ogromne zaległości, szczególnie na X'a, ze chyba rok minie zanim przejde wszystkie interesujące mnie tytuły ;) i portfel sie uszczupli ^_^ A Dark Messiah na PC mi sie bardzo spodobał. Myslalem ze zainteresuje sie nim na X360, ale z relacji w tym temacie widze ze nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Jest demo na marketplace, mozesz sciagnac i obadac. Przyznam, ze na PC nie gralem, ale na X360 wyglada to jak siedem nieszczesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Nie przeginaj znowu w drugą stronę- nie mam może fyfnastu lat i 8h wolnego każdego dnia na granie, ale w tygodniu te 6-8h na gry poświęcam i jest to _zdecydowanie_ za mało, by zagrać w każdy znakomity tytuł na x360, już o grach na pc nie wspominając (kupując dawno temu 8800gtx nie sądziłem, że posłuży głównie do wyświetalnia pulpitu, ot takie czasy). Gry ci się nie podobają? Może zapisz się na kurs szydełkowania or smthg. Nie chodzi mi, że jest tragedia tylko mam wrażenie, że wzrasta ilość odgrzewanych kotletów, słabych portów i kiepsko zoptymalizowanych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 eee... czy to nie są najczęstsze zarzuty wobec rynku gier na pece? :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 eee... czy to nie są najczęstsze zarzuty wobec rynku gier na pece? :wink2: no, znacznie czestsze i trafniejsze wobec rynku pc ;) tylko, ze mowimy o troche innych rynkach - na x'a wyszlo w ciagu ostatniego roku ~30 dobrych gier ;) na piecu ~5, reszta to slabsze konwersje z x'a ;] Wszedzie wychodza crapy ;] najwazniejsze, zeby nie przyslonily tego w co naprawde warto zagrac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 to ze gra na pc pojawila sie w 2k6 (calkiem niezla chodz bugi psuly gre oraz nie wczytujace sie savy :/) a na konsole w 2k8 nieoznacza ze robili ja 2lata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) no, znacznie czestsze i trafniejsze wobec rynku pc ;) tylko, ze mowimy o troche innych rynkach - na x'a wyszlo w ciagu ostatniego roku ~30 dobrych gier ;) na piecu ~5, reszta to slabsze konwersje z x'a ;] Wszedzie wychodza crapy ;] najwazniejsze, zeby nie przyslonily tego w co naprawde warto zagrac ;] Czy ja wiem raczej się nie ma czym chwalić bo kulawych konwersji na next geny jest za dużo. A o tej ilości gier to chyba mówisz o swoich upodobaniach bo recenzje na serwisach pokazują co innego. Na GR 43 gry na PC mają powyżej 80%, na Xboxa 360 40 gier więc nie zmyślaj już. @signap rzeczywiście, w każdym razie 2 lata czekania a tu nic, no i szkoda, że autorzy też nie zapowiadają następnej części bo jak dla mnie była to udana gra. Edytowane 2 Marca 2008 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 chronicsmoke: Jakoś dziwnie patrzysz... Mi wyszło (średnia powyżej 80% na gamerankings.com): PC - 39 tytułów X360 - 43 tytuły PS3 - 29 tytułów Wii - 10 tytułów » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ustawienia w szukajce gamerankings.com Select a Date Range: Last 12 Months Minimum Reviews / Votes: 5 Limit Results to: 50 Results Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Bo ja brałem Rok 2007 z resztą to nie zmienia faktu, że to tylko różnica kilku tytułów a nie 6 razy więcej. Hehe Wii 10 tytułów a sprzedaje się jak ciepłe bułeczki :huh: tutaj trailer http://www.youtube.com/watch?v=3mac4bWx8ZI Edytowane 3 Marca 2008 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) chronicsmoke: Jakoś dziwnie patrzysz... Mi wyszło (średnia powyżej 80% na gamerankings.com): PC - 39 tytułów X360 - 43 tytuły PS3 - 29 tytułów Wii - 10 tytułów Może za 2 razem wyjdzie Ci dobrze ;)? Najniższa pozycja powyżej 80.00% (min. 5 reviews, year 2k7 - bo o tym mowa): X0: 40. Sensible World of Soccer 13 reviews -- 80.231% PC: 43. Sam & Max Episode 106 27 reviews -- 80.815% Podsumowując - PC - 43 tytuły z oceną pow. 80%, X0 - 40 tytułów. (btw. podobna sytuacja z punktacją powyżej 90%, na korzyść PC) Musiałeś pomylić PC z X0 ;) edit: widzę, że chronicsmoke już sprostował ;) Szkoda że DM na X0 nie wypalił. Na piecu gierka była niezła. Edytowane 3 Marca 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Sluchajcie, co ta cala dyskusja o ocenach i statystykach ma wspolnego z DM:E? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...