robowsky Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 The Sims 3 zaoferuje niespotykaną wcześniej swobodę i dzięki nieograniczonym możliwościom zainspiruje Was do działania. Już wkrótce Simy wyjdą poza cztery ściany domu! Znamy pierwsze szczegóły dotyczące The Sims 3 – jednej z najbardziej oczekiwanych produkcji na rynku interaktywnej rozrywki. Gra wykorzystuje zupełnie nową technologię, która była opracowywana przez blisko trzy lata. To dzięki niej The Sims 3 umożliwi Wam umieszczenie wyjątkowych Simów w świecie, który naprawdę żyje. Wśród pierwszych ujawnionych cech gry znajdują się takie nowości jak: tętniące życiem otoczenie, rozbudowany kreator postaci, realistyczne osobowości i nieograniczone możliwości kształtowania otoczenia. Marka The Sims już dawno została doceniona przez graczy, niezależnie od płci i wieku. Seria może poszczycić się imponującym wynikiem 98 milionów sprzedanych egzemplarzy na całym świecie i 22 różnymi wersjami językowymi. Kreatywność, humor i społeczność wiernych fanów to cechy, które pozwoliły The Sims stać się kulturowym fenomenem w skali globalnej już od momentu pojawienia się pierwszej gry z serii w roku 2000. Powstająca teraz gra The Sims 3 ma być flagowym produktem nowej generacji spod znaku The Sims. – W grze The Sims 3 nasze Simy mogą wyjść poza cztery ściany i wejść w interakcję z innymi Simami w oparciu o zupełnie nowy i rozbudowany system osobowości – powiedział Rod Humble, szef studia odpowiedzialnego za The Sims. – Jest to taki rodzaj otwartej rozrywki, który inspiruje do korzystania z nieskończonych możliwości kreatywnych. Na dodatek nowe zadania i nagrody pozwolą każdemu graczowi, niezależnie od jego preferencji osobistych, cieszyć się długą zabawą. Wprowadzone innowacje: - Nowe otoczenie pozwoli poruszać się Simom po całej dzielnicy Simy mogą swobodnie spacerować, przemieszczać się po ulicach, odwiedzać domy sąsiadów i zwiedzać całą okolicę. Mogą przechadzać się z przyjaciółmi po centrum miasta, zawierać nowe znajomości w parku lub przypadkowo spotykać znajomych. Kto wie co się stanie, jeśli znajdą się w odpowiednim miejscu w odpowiednim momencie?! - Nowy kreator postaci umożliwia stworzenie wymarzonego Sima Łatwe w użyciu narzędzia do projektowania pozwalają na tworzenie osobliwych postaci. To gracz tworzy sylwetkę, dobiera wagę Sima oraz decyduje o wyglądzie jego twarzy, kolorze skóry i fryzurze. Wybiera także ubrania, makijaż i akcesoria. W ten sposób może powstać realistyczna postać, przypominająca gracza albo nawet jakąś znaną osobistość. - Realistyczne osobowości odzwierciedlają charakter i wyjątkowość każdego Sima - Innowacyjny system realistycznej osobowości, wprowadzony w The Sims 3, pozwala na nadanie każdej postaci pięciu szczególnych cech. Mają one wpływ na zachowanie Simów w konkretnych sytuacjach. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby stworzyć wścibską staruszkę, uwielbiającą mieszać się w sprawy sąsiadów, albo nieokrzesanego punka, który ma problemy z umówieniem się na randkę. Bohaterowie The Sims 3 wychodzą poza sferę prostych potrzeb, a ponieważ dysponują silnymi osobowościami mogą skupić się zarówno na osiąganiu celów doraźnych, jak i długoterminowych. Dzięki liczbie kombinacji osobowości, przekraczającej 700 milionów, nigdy nie wiadomo na kogo trafi się w grze The Sims 3! - Nieograniczone możliwości kreowania świata Nic nie stoi na przeszkodzie, aby zbudować wymarzony dom lub zaprojektować niecodzienne mieszkanie. Można zmieniać wszystko, od podłogi po kanapę, tapetę, okna i stojące na nich kwiaty. To zabawne i proste zarazem. W dzielnicy Simów można także stawiać nowe budynki oraz dodawać elementy dekoracyjne i ozdoby. W The Sims 3 samemu decyduje się o tym, kto zamieszka w luksusowej rezydencji, a kto w kawalerce, pięknej willi lub taniej chałupie. – Nowe technologie użyte w The Sims 3 powstały, aby pobudzić wyobraźnię graczy. Simy wyglądają realistycznie i posiadają silne osobowości, a przy tym ciągle odkrywają tętniące życiem otoczenie – dodał Ben Bell, producent wykonawczy The Sims 3. – Gracze będą pod wrażeniem poziomu realizmu, oferowanego przez The Sims 3! Screeny: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 oby nie bylo na x360, bo jak moja kuzynka sie dowie... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 No to chłopaki z konsolami kupować PC bo magnez na cipki się szykuję :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Tak! Jest! Super -the sims 3! ...tylko po co. Maxis by się za sim city wziął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Tak! Jest! Super -the sims 3! ...tylko po co. Maxis by się za sim city wziął Jak to PO CO? Haj$$$$$$$$$$ ogromny haj$$$$$$$$$$$$$$$$$ :D:P jak dla mnie to nowy silnik i stary pomysł. Tak jak odgrzewany kotlet w Mc Donnald's, kotlet, który kupują miliony na świecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonWhite Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Jak od wielu lat widać Sims świetnie spełniają swoją rolę - zapełniają lukę w przemyśle giercowym i nabijają kasę... tylko co w nich takiego super? BTW McDonald zaspokaja podstawowe potrzeby - a to trochę inna klasa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Szczerze mówiąc mam dość już takich właśnie gier nastawionych głównie na zarabianie $$$ ( fifa , nba , sims, itp. ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 simsy 1 były całkiem spoko :lol2: w jedynkę + światowe, sporo czasu pociskałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 ja w sims 1 grałem z światowym i balangą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 ja w sims 1 grałem z światowym i balangą Kogo to obchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 sims to chyba jedyna gra gdzie większośc graczy to tzw. płeć piekna, taką kasę sobie odpuscić chyba by na głowę upadli :lol2: jedynka była fajna bo to było coś nowego reszta cienkawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Ja w trójkę będę grał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 ta trojka to takie "Sims Ville" ktore nigdy nie wyszło bo zaprzestali prac :( Zrobili to samo tylko ze w oprawie graficznej simsów 2. Szczerze?? Jak zainstalowałem do pograłem 15 minut i usunąłem... nic nowego, nic ciekawego... monotonne (mowie o sims 2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Temat powraca :D bo jest nowy trailer: http://www.gametrailers.com/player/43583.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) Kurcze, od zawsze mnie jarało w simsach tylko budowanie domu :mrgreen: Mam nadzieje że w tej odsłonie mnie nie zawiodą ;] Edytowane 12 Grudnia 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Faktycznie jedyne co tam bylo cool to budowanie chaty :D Dla tej gry trzeba PC kupic ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Plastikowe domy strasznie... Jak na moje na PC to nie powinno chcieć więcej żeby utrzymać 40FSP niż : Phenom x3/Athlon x2 6000, E5200 2 XP 3 Vista [GB ramu ] 8600 po obniżonym napięciu i taktach Ale skoro chcą realistycznej gry to powinni wypościć Sims 3 Versus 18+ z naprawdę mocarnymi akcjami :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Plastikowe domy strasznie... Jak na moje na PC to nie powinno chcieć więcej żeby utrzymać 40FSP niż : Phenom x3/Athlon x2 6000, E5200 2 XP 3 Vista [GB ramu ] 8600 po obniżonym napięciu i taktach Ale skoro chcą realistycznej gry to powinni wypościć Sims 3 Versus 18+ z naprawdę mocarnymi akcjami :lol2: grafika i efekty z nią związane jest taka jakie są kompy odbiorców tej gry - w przeważającej większości marne. Przecież nie możemy wymagać by nagle dziewczynki zaczęły prosić mamę i tatę o "nowego GF'a i quad-core" :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Tylko nie simsy :P Ta zapowiedź mnie zaciekawiła, myślę że zagram w to. Ostatnio EA lubi nas zawodzić, mam przeczucia że to też może być "krap"/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Sims2 na E8400 @4Ghz, 4GB ram i 8800GTS się cięły, doczytywały itd ;) Więc jak S3 dalej będą miały taką optymalizację :E To quad wcale nie będzie nie na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 chyba w rozdzielczości 2560x1600 ... W simy 2 grałem na AXP, 512 ramu i R9550... 1024x768. Podejrzewam, że w Sims3 nie trzeba będzie więcej jak np. mój sprzęt ( z lepszą grafą ewentualnie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ja mówię o całym Sims2 + all packi i minipacki :E Gra miała ~60fps i więcej ale i tak występowały ścinki, doczytywania itd. Jak S3 nie zrobią coś z tym to zaś po obłożeniu gry będzie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Z Sims 1 było to samo, że gdy wgraliśmy dużo dodatków gra lekko rwała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Także potwierdzam. Simsy 2 wcale nie były takie miłe dla kiepskich kompów. Jeszcze pamiętam temat o grach które "lubią" mieć więcej niż 2gb ramu i właśnie często S2 były w nim wymienianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 mi simsy 2 na 6800 GS w 1280 rwały dość ostro, jak włączyłem czas x 3 to miałem 10 FPS normalnie 20 - 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 W związku ze zbliżającą się wielkimi krokami premierą kontynuacji świetnie sprzedającej się serii The Sims, koncern Electronic Arts postanowił ujawnić wymagania sprzętowe gry. The Sims 3 to produkcja powstająca z myślą o dużej rzeszy odbiorców, którzy raczej nie zaliczają się do grupy „hardkorowych graczy”. W związku z tym nie posiadają najnowocześniejszych komputerów, wyposażonych w bardzo wydajne karty grafiki czy procesory o niebotycznych częstotliwościach taktowania. EA dobrze o tym wie, dlatego też trzecią część słynnego symulatora życia można będzie uruchomić na większości dzisiejszych pecetów. Wymagania zostały podzielone na specyfikacje dla komputerów stacjonarnych i przenośnych. Komputery stacjonarne Wymagania minimalne: * Windows XP (Service Pack 2) * Procesor Intel Pentium 4 2.0 GHz / AMD Athlon XP 2000+ * 1 GB RAM * Karta graficzna 128 MB (GeForce FX 5900 / Radeon 9550) Wymagania zalecane: * Windows Vista (Service Pack 1) * Procesor Intel Pentium 4 2.4 GHz / AMD Athlon XP 2400+ * 1,5 GB RAM * Karta graficzna 128 MB (GeForce FX 5900 / Radeon 9550) Komputery przenośne: Wymagania minimalne: * Windows XP (Service Pack 2) * Procesor Intel Pentium 4 2.0 GHz / AMD Athlon XP 2000+ * 1,5 GB RAM * Karta graficzna 128 MB (GeForce Go 6200 / Radeon Mobile 9600) Wymagania zalecane: * Windows Vista (Service Pack 1) * Procesor Intel Pentium 4 2.4 GHz / AMD Athlon XP 2400+ * 2GB RAM * Karta graficzna 128 MB (GeForce Go 6200 / Radeon Mobile 9600) Premiera The Sims 3 jest zapowiadana na luty. Sporo informacji na temat gry znajduje się w naszej encyklopedii – Waszej uwadze polecam szczególnie zapowiedź oraz pierwsze wrażenia Miszy, a także galerię obrazków oraz materiały video. źródło: gry-online.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wymagania jeżeli okażą się chociaż zbliżone to będą rzeczywiście skromne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 ehe to już Simsy 2 miały większe (realne wymagania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielu Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Premiera 5 czerwca http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,42593;core.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Hmmm... Na polskim flisaku już 36 nasieniodawców i żaden nie z PPC? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...