Neo_x Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 http://allegro.pl/item338591309_windows_se...e_oryginal.html cos mi sie wydaje ze ktos wykorzystuje fotki purepc na allegro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 co za typ ,na dodatek nawet nie usunął loga XD IMHO jeden mail od redakcji do allegro i sprawa załatwiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Problem jest znany, bylo juz kilka przypadkow podobnych na allegro. Jak wiecie, w tym serwisie aukcyjnym nie ma 5 aukcji na krzyz zeby to kontrolowac i wylapywac takie kwiatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoscie aukcje na allegro bo ten system nie jest oryginalny we własciwym tego słowa znaczeniu(beta) i nie moze byc nigdzie sprzedawany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Napisałem do nich. Czekam na odpowiedź. Jak się nie ogarną to wtedy piszę do allegro i aukcja zostaje usunięta tak samo jak gościa zazwyczaj konto. Zgłaszajcie gdzie takie rzeczy widzicie, łatwiej nam reagować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 nie ma za co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) swinia bezposrednio podlinkowala foty z PPC. zamienicie zdjecia na cos "ciekawego" typu "jestem oszustem i zlodziejem, kradne prace ludzi, tym sie szczyce i zarabiam na tym kase" i koles sie zdziwi :) Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Game_Plan Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Do allegro trzeba napisac ze 20x zeby cos gdzies zrobili;) bo inaczej to jak do sciany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ten system o ile sie nie myle w wersji beta jest darmowy, i aktywny do 7 kwietnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Chyba jednak coś tam robią goście od administracji bo aukcja została zamknięta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 To nie przelewki, podpada to pod paragraf więc mi tam rybka, albo zdejmują albo płacą kasę za prawa autorskie. Allegro usunęło, poprosiłem ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Za wykorzystanie materiałów z tytułu praw intelektualnych minimalny mandat nakładany przez sąd wynosi 2tys zł Następnym razem napiszcie grzecznie do wystawiającego aukcje i poinformujcie go o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...