KrisJR Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Moja matka ma 118d z 2L motorkiem diesla, jako miejski samochód używa już koło 8mcy i o awarii czy problemach nic mi nie wiadomo. Do miasta samochodzik bardzo fajny (chociaż sobie nie wyobrażam jazdy tym, za małe i za słabe ^_^ ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Był z silnikiem 1.8Tdi.Dość sympatyczne autko wg.mnie.Dobrze się zbiera jak na taki silnik i 122km. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja bym wziął Golfa 5 GTI. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4501640 I nie ma bata. Ewentualnie jakieś A3 FSI/TFSI. Kobieta by je kochała. :) Co do BMW 1, to fajne autko, ale moim zdaniem wygląda jak podróbka bmw zrobiona przez hyundaia. Przód nie powala, linia okropna, a tył przypomina właśnie hyundaia i30. (Wiem, że BMW było pierwsze, ale zawsze uważałem, że tył jedynki wygląda jak hyundai, a hyundai tylko to potwierdził wypuszczając i30. ;-) Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 De gustibus Sysak... moim faworytem pod względem linii nadwozia było C30, dla kobiety odpadł z uwagi na deskę rozdzielczą. Cooper (One nas nie interesował) jest zdecydowanie za twardy, a A3 nie zrobiła na nas wizualnie takiego wrażenia, jak krwistobordowa 1'ka z pakietem aero, na żywo wygląda to przekozacko! KrisJR, to też nie jesteś moją kobietą (na szczęście :D ) by musieć sobie wyobrażać jazdę tym wozidłem, choć nawet przy tych ca. 120KM nie zbierało się to dużo słabiej od moich ~165km/360Nm w mondeo. Po programie będzie tylko lepiej, ale to już nie wcześniej, niż w wakacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Ważne że się podoba i zbyt awaryjny napewno nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 według mnie rx-8 bije wyglądem wszytko inne na głowę tylko ta kosiarka pod maską :wink: Tak czy siak autko piękniusie i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Kosiarką można nazwać 1.3 w zwykłym układzie. Silnik Wankla, gdzie mamy ponad 200KM to już nie zabawka. To naprawdę lata. Tylko to spalanie nie bardzo i szerokiej drogi w przypadku jakichkolwiek problemów z silnikiem, bo tego pan Edzio już się nie czepi. Myślę, że 1er to dobry wybór, jeśli ma to być coś więcej niż środek transportu z punktu A do punktu B. Ideałem byłaby wersja coupe, ale to jeszcze nie ten przedział cenowy - nie teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 To fakt, że 1ka w coupecie wygląda nadzwyczaj ponętnie, ale jak sam stwierdziłeś nie jest osiągalna przy zakładanym przez nas budżecie (który i tak został przekroczony o >8.000PLN). Na szczęście i hatchback jest nieczęstym widokiem na naszych drogach, szczególnie właśnie z wzmiankowanym "pakietem aerodynamicznym". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Miejski kompakt ktory mnie 'kreci' http://digiads.com.au/car-news/images/arti...10018-img_0.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...