MaZZeo Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 No właśnie, nie ma nowego Gallardo, myślę że w przyszłości to się zmieni :) za miesiąc mają wyjść podobno same amerykańce (w związku z targami w Detroit), więc spodziewam się nowego Mustanga (obowiązkowo) i może Mercedesa SLS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Na coś ciekawego ostatnio trafiłem - save-a z tej gry nie da się skopiować na memorkę, można go tylko przenieść. Ciekawe czemu tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Prawdopodobna lista samochodów z dodatku: 2010 Aston Martin 0ne-77 2009 Audi RS6 2009 Audi R8 LMS 2010 BMW M6 Coupe 2010 Corvette GS 2010 Mustang GT500 2009 HSV w427 2009 Lotus 2-11 2010 Zonda R 2010 Boxster S 2010 S5S Raptor Żenujące jest te reklamowanie audi. No i kolejny carpack w którym interesujące są 2 samochody -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 wcale nie ;) Kolejny dobry pack. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 (edytowane) Indeksy poszczególnych aut: Aston Martin One-77 S 684 RS6 B 480 R8 LMS R 712 M6 B 455 Corvette A 543 Mustang Gt500 B 460 HSV B 500 Lotus A 572 Zonda R R2 848 boxster S B 447 S5S S 647 Średni ten carpack, na + RS6 i Aston. Mam nadzieję, że w późniejszych dodatkach pojawią się takie auta jak: McLaren F1 LM, Zonda S czy SLS PS: jak tam postępy w karierze, ile macie %? :D Edytowane 25 Grudnia 2009 przez NFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kariery mam za polowe 6 sezonu, bo zaczalem w miedzyczasie jezdzic eventy i tam zrobilem jakas 1/3? Teraz przez swieta pewnie troche nadrobie. Co do car packa to nie ma co narzekac, nedzy nie ma, ale jakas super rewelacja tez nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 wcale nie ;) Kolejny dobry pack.Co kto lubi. Ja chciałbym pojeździć legendami motoryzacji, a nie jakimiś plastykowymi wypustami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Co kto lubi. Ja chciałbym pojeździć legendami motoryzacji, a nie jakimiś plastykowymi wypustami.To wsiadaj w auta ze startowego DLC "Motorsports Legends Car Pack" ;) Edytowane 26 Grudnia 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 jest już dostępna nowa paczka z autami: http://marketplace.xbox.com/en-CA/games/of...3084d?cid=SLink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wreszcie zapowiada się fajna paczka z furkami, bo samochody wybierają sobie sami gracze ;] http://jalopnik.com/5455862/jalopnik-forza...amp;amp;amp;s=i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wybor masakra, sporo muscle carow, az ciezko sie zdecydowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 http://forzamotorsport.net/en-uk/_template...il.aspx?id=3288 Wszystko fajnie, tylko co mi z tego toru? Bo raczej eventy w trybie kariery nie zostaną zmodyfikowane? Raczej nie kupię toru do free mode, bo z tego trybu nie korzystam. Ogólnie się dziwiłem że tego toru w podstawce nie było, lubię go i fajnie że postanowili dodać, tylko że nie do końca jest to przemyślane. Chyba jedynym torem, który bym kupił do free mode jest Spa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Mogliby juz dorzucic go za free, tym bardziej, ze pelna petla jest juz dostepna w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 To wsiadaj w auta ze startowego DLC "Motorsports Legends Car Pack" ;)Czy jest jakaś możliwość zakupu/dorwania tego packa do gry kupionej w Polsce ? bo tak przeglądam dodatki i tego nie widzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) Czy jest jakaś możliwość zakupu/dorwania tego packa do gry kupionej w Polsce ? bo tak przeglądam dodatki i tego nie widzę... http://allegro.pl/item928002441_forza_3_zd...dy_i_trasy.html http://allegro.pl/item926902700_limitowane...lko_u_mnie.html Innej opcji nie ma. Szkoda, że z tego packa interesujący jest tylko skyline i fiacik :( I szkoda, że t10 odwala takie cyrki ze swoimi płatnymi dlc. Ciągłe reklamowanie OOOO i tworzenie dlc z JEDNEJ trasy to jawne walenie w człona. Wygląda na to, że kupie tylko jeden dodatek - ten od jełopnika. Szkoda, że wyjdzie dopiero na wakacje. Edytowane 18 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 chyba taniej będzie sprzedać polską wersję i zakupić nówkę w UK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Tu jest w miarę tanio: http://www.thehut.com/games/platforms/xbox...n/10052845.html http://www.thehut.com/games/platforms/xbox...3/10048619.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 No i wszystkie packi ze startowych DLC i edycji kolekcjonerskiej są/będą dostępne do kupienia na XBL. Do tego może sobie kupić VIP Membership Car Pack. Od każdego kupionego packa Turn 10 ma przekazać 10$ dla organizacji Save the Children. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Mam pytanie: czy mozna wystawiac/kupowac fury z platnych dodatkow? Chodzi mi o to, ze przykladowo z ostatnich dwoch carpackow interesuja mnie 2-3 samochody. Pomijajac dostepnosc tych aut na aukcjach to czy jest w ogole techniczna mozliwosc zaopatrzyc sie w nie w taki sposob? Troche szkoda mi wydawac 800MSP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nie można; zresztą wtedy nikt nie kupowałby dodatków na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 No nie do konca by nie kupowal, bo i tak pojawianie sie ich na aukcjach byloby rzadkoscia (nie po to ktos kupuje zeby potem sprzedac). Trudno, 2011 BMW Z4 bede musial jakos przebolec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Chyba można, ale trzeba mieć kupiony dodatek żeby móc skorzystać. To tak jak z giftami, jak nie masz DLC to gifta nie pobierzesz. Jak dla mnie te car packi nie oferują nic ciekawego. Kupiłem tylko pierwszy, i w sumie nie wiem po co. Jest jeszcze kilkaset aut z podstawy którymi nie jeździłem mimo iż mam już prawie 75% kariery. Jeśli zrobią jeszcze kiedyś packa ze starszymi autami to może kupię, bo współczesne samochody to straszne dziadostwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Wyszły patche poprawiające problemy ze znalezieniem/ dołączeniem do lobby. Czy dużo ludzi gra? Na pewno od czasu premiery scena się trochę przerzedziła, ale nadal nie ma problemu ze znalezieniem lobby. Zależy jeszcze w jakiej klasie, bo z tymi najniższymi zawsze był problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 nie umiem driftować :( czy wam też wyskakuje wiadomość, że otrzymaliście prezent od turn 10 w postaci brakującego samochodu ? bo mi wyskakuje od paru miesięcy i mimo to nie mogę go pobrać bo wszytko płatne, nie kapuje tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 To znaczy, że auto pochodzi z jakiegoś car packa. Żeby je pobrać musisz mieć tego car packa na dysku, czyli kupić go na marketplace. Gift daje tyle że auto ma jakiś custom paintjob. Z początku było dużo giftów dla VIP-ów, teraz nie ma praktycznie nic, a jak już to z DLC, które póki co są zupełnie nie ciekawe bo zawierają same najnowsze auta. A jak tam u was z karierą? Ja mam 85% i strasznie rzadko mi sie chce grać. Przesadzili z ilością eventów. Powinni byli zostawić troche miejsca i dodać eventy np. przy okazji DLC z torami. Był Nurburgring, pewnie jeszcze coś będzie, chętnie bym kupił nowe tory, ale co mi z nich jak mam jeszcze multum kariery do przejechania, a przyznam że mało torów w tej grze lubię, najbardziej Maple Valley, NYC i Le Mans (który w pełnej wersji bardzo rzadko się pojawia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 U mnie 50 poziom i 6. sezon ukończony- po tym dałem sobie spokój z FM3. Od czasu do czasu przejadę jakiś event. Zdecydowanie przerost liczby zawodów nad sensowną ilością torów zabił frajdę z gry. Z drugiej strony przez te 30-40h bawiłem się świetnie przy FM3, więc trudno oczekiwać czegoś więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Skończyłem! Wprawdzie poziom satysfakcji daleki od tego po zmaksowaniu GTA IV, ale mimo wszystko. 120 godzin jazdy, 31 godzin w menu, 1049 wyścigów. Ogólnie przesadzili z ilością eventów, no ale udało się. Za 4 dni było by równo pół roku od poprzedniego achievementa. :) Fajnie jakby za pare miechów wydali jakiegoś track packa, ze 3-4 tory z nowymi eventami (przeplatanymi starymi torami). Za kilka torów z kalendarza F1 (i nie tylko) bym chętnie zapłacił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 W przyszlym tygodniu pierwsze cztery car packi i tor Nurburgring będą w obniżonych cenach 240 MSP sztuka. Jako że skończyłem kerierę to kupię sobie ten tor, bo bardzo go lubię, a teraz gram już tylko w wolnych trybach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 No to wypas, doslownie wczoraj przegladalem sobie, ktore 2 z nich wybrac, a teraz nie bedzie juz problemu :) Nawet na Nurburgring sie bedzie mozna szarpnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...