Skocz do zawartości
cavarr

Forza 3

Rekomendowane odpowiedzi

"ban za Forzę oznacza odcięcie dostępu do CAŁEGO zakupionego wcześniej kontentu" -> chyba ktoś im powinien powiedzieć o czymś takim jak "console license".

EDIT.

Właśnie przyszedł mail z GAME że gra została wysłana. :D

Brawa dla nich! The Hut mi DiRTa wysłał nawet dzień po premierze.

Edytowane przez Harry Lloyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Harry Lloyd napisał(a):

"ban za Forzę oznacza odcięcie dostępu do CAŁEGO zakupionego wcześniej kontentu" -> chyba ktoś im powinien powiedzieć o czymś takim jak "console license".

EDIT.

Właśnie przyszedł mail z GAME że gra została wysłana. :D

No ban na konto + kupiony stuff to jednak jest CIUT wiecej niz sama stracona konsola - caly dorobek GS, wszystkie dodatki itd...MS tym razem pojechal po bandzie....i dobrze!! :D

A co do FM3:

"We are pleased to advise that your order, xxxxxxx, is now on its way!"

3-5 dni, przy dobrym wietrze dojdzie w tym tygodniu!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tracisz gamerscore czy save-y jeśli chcesz grac online, ale dostęp do dodatków czy wszystkiego z marketplace będzie z dowolnego konta, o ile są na dysku, bo ponownie ściągnąć ich już nie można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forums.xbox.com/29476424/ShowPost.aspx

buhahha, sie ms rozpedzil z tymi banami :lol2:

------------

Czy ktos sie orientuje czy wraz z postepem kariery pojawia sie jakies nowe trasy? Chcialbym Veyrona rozpedzic do 400km/h, ale nie ma gdzie... Taka prosta mi sie marzy jak w TopGear ;)

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kucyk:

Dołączona grafika

http://forzamotorsport.net/en-us/ForzaPitp.../Benchmark.aspx

edit:

Nie wiem jak mi to umknęło ale dopiero zauważyłem, że w FM3 nie ma Nissana GT-R o.O ale kicha...

Edytowane przez MacOSek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MacOSek napisał(a):
o widzisz, super :)

czyli czekamy do 27go

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Nismo, the motorsport arm of Nissan, will be entering the Nissan GT-R in the Super GT race series in the GT500 class for the 2008 season, replacing the Nissan 350Z.

Unlike the production car, the GT500 version has a completely different drivetrain. The race car has a 4.5 litre naturally-aspirated V8 with 6 speed sequential manual gearbox and a RWD layout from its predecessor, the 350Z race car.

chyba jednak nie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, co to za dyskusje o grze, autach, torach itd? Pogadajmy o sterownikach, crackach i benchmarkach fps jak na prawdziwych graczy przystało ;)

I żeby nie było zupełnie o/t ;) Nismo to też tuner cywilnych Nissanów "Nismo designs and manufactures a range of aftermarket performance parts for Nissan cars including aerodynamic parts such as spoilers and diffusers, alloy wheels, engine and suspension parts"

http://en.wikipedia.org/wiki/Nismo

Edytowane przez draak
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

draak napisał(a):

Panowie, co to za dyskusje o grze, autach, torach itd? Pogadajmy o sterownikach, crackach i benchmarkach fps jak na prawdziwych graczy przystało ;)

(...)

jaka prowokacja :D

Mam nadzieję, że do soboty nie oskubią wszystkich sklepów z FM3 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

draak napisał(a):

Na allegro były/są importy z UK wersji kolekcjonerskich, ale rozumiem że w tym pytaniu musi być jakieś drugie dno, bo odpowiedź wydaje się zbyt oczywista.

pokaż mi konkretną aukcję ;] jedyne co znalazłem to albo polskie wydania, albo nie wiadomo jakie, bo sprzedawca nie raczy tego napisać

szukam czegoś co będzie w 100% pewne ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

draak napisał(a):

Na allegro były/są importy z UK wersji kolekcjonerskich, ale rozumiem że w tym pytaniu musi być jakieś drugie dno, bo odpowiedź wydaje się zbyt oczywista.

Podaj linka, bo ja widziałem tylko jedną aukcję z importem zwykłej edycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słabo szukałeś:

http://allegro.pl/item790592498_okazja_for...ion_okazja.html

Cena to rzecz wtórna przy tak ograniczonej podaży, ja jednak wolałem z Jackiem ściągać samodzielnie z UK.

Edytowane przez draak
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra pogralem w demka Forzy i Shifta. Szczerze mowiac jezeli auto z Shifta prowadzilo by sie jak to z Forzy to wybralbym Shifta. Wnetrze auta wyglada jak samochod, dynamika jakas taka wieksza tylko prowadzi sie jak poduszkowiec. Forza z koleji jest taka leciutko dretwa jakby. No nic poczekam na pelna wersje i kierownice.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MacOSek napisał(a):

Wczoraj tej aukcji nie było ;] Zresztą to zdecydowanie za drogo. Do 250zł jestem w stanie wydać, więcej nie ~~

U mnie bys mial za 257...wiec bysmy sie nie dogadali ;) wydaje mi sie,ze ponizej 250 to ciezko ci bedzie zejsc,bo sama gra w UK kosztuje w przeliczeniu PONAD 250,a jeszcze przesylka i zarobek sprzedajacego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi