nuras_en Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Fuck moje miasto jest pokusa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 http://ubermlin.wordpress.com/2009/10/17/f...troche-milosci/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) "ban za Forzę oznacza odcięcie dostępu do CAŁEGO zakupionego wcześniej kontentu" -> chyba ktoś im powinien powiedzieć o czymś takim jak "console license". EDIT. Właśnie przyszedł mail z GAME że gra została wysłana. :D Brawa dla nich! The Hut mi DiRTa wysłał nawet dzień po premierze. Edytowane 18 Października 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 "ban za Forzę oznacza odcięcie dostępu do CAŁEGO zakupionego wcześniej kontentu" -> chyba ktoś im powinien powiedzieć o czymś takim jak "console license". EDIT. Właśnie przyszedł mail z GAME że gra została wysłana. :D No ban na konto + kupiony stuff to jednak jest CIUT wiecej niz sama stracona konsola - caly dorobek GS, wszystkie dodatki itd...MS tym razem pojechal po bandzie....i dobrze!! :D A co do FM3: "We are pleased to advise that your order, xxxxxxx, is now on its way!" 3-5 dni, przy dobrym wietrze dojdzie w tym tygodniu!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 No tracisz gamerscore czy save-y jeśli chcesz grac online, ale dostęp do dodatków czy wszystkiego z marketplace będzie z dowolnego konta, o ile są na dysku, bo ponownie ściągnąć ich już nie można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 MS tym razem pojechal po bandzie....i dobrze!! :DPewne, że dobrze. Niech tylko zrobią jeszcze porządek z cwaniaczkami grającymi na kopiach kradzionych z tłoczni :rolleyes: ave! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 a ja wlasnie z powodu forzy musialem kupic dzisiaj kierownice od ms (druga w karierze), na padzie nie ma FUNu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) Apropo kierownicy... Panowie, planuję zakup zestawu . Czy ktoś z Was użytkuje taki zestaw ? Czy znajdę lepszą kierownicę kompatybilną jednocześnie z X360 i z PC ? Edytowane 18 Października 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Mysle, ze bedziesz raczej pierwszy ;) Z tego co wiem lepszego combo do PC/X360 nie znajdziesz (jesli w ogole jest). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) http://forums.xbox.com/29476424/ShowPost.aspx buhahha, sie ms rozpedzil z tymi banami :lol2: ------------ Czy ktos sie orientuje czy wraz z postepem kariery pojawia sie jakies nowe trasy? Chcialbym Veyrona rozpedzic do 400km/h, ale nie ma gdzie... Taka prosta mi sie marzy jak w TopGear ;) Edytowane 19 Października 2009 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) kucyk: http://forzamotorsport.net/en-us/ForzaPitp.../Benchmark.aspx edit: Nie wiem jak mi to umknęło ale dopiero zauważyłem, że w FM3 nie ma Nissana GT-R o.O ale kicha... Edytowane 19 Października 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) kucyk: [/img]http://img8.imageshack.us/img8/9144/tracks003.th.jpg[/img] http://forzamotorsport.net/en-us/ForzaPitp.../Benchmark.aspx o widzisz, super :) czyli czekamy do 27go Edytowane 19 Października 2009 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 edit: Nie wiem jak mi to umknęło ale dopiero zauważyłem, że w FM3 nie ma Nissana GT-R o.O ale kicha... Nie ma "golasa", bo jakies brandowane to wydaje mi sie, ze widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Nie ma "golasa", bo jakies brandowane to wydaje mi sie, ze widzialem.No o zwykłą drogową wersję mi chodziło. Jakieś tam Nismo GT-R i inne auta klasy Super GT są, ale to zupełnie inne auta :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Nismo to chyba taki 'nadworny' tuner Nissana, więc takiemu GT-R'owi będzie bliżej do drogowego, niż do FIA GT. Imho 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Nismo, the motorsport arm of Nissan, will be entering the Nissan GT-R in the Super GT race series in the GT500 class for the 2008 season, replacing the Nissan 350Z. Unlike the production car, the GT500 version has a completely different drivetrain. The race car has a 4.5 litre naturally-aspirated V8 with 6 speed sequential manual gearbox and a RWD layout from its predecessor, the 350Z race car. chyba jednak nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Fuck that, 370Z FTW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Jak nie ma gdzie rozpędzić Veyrona? lol, a Le Mans to co to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) Panowie, co to za dyskusje o grze, autach, torach itd? Pogadajmy o sterownikach, crackach i benchmarkach fps jak na prawdziwych graczy przystało ;) I żeby nie było zupełnie o/t ;) Nismo to też tuner cywilnych Nissanów "Nismo designs and manufactures a range of aftermarket performance parts for Nissan cars including aerodynamic parts such as spoilers and diffusers, alloy wheels, engine and suspension parts" http://en.wikipedia.org/wiki/Nismo Edytowane 19 Października 2009 przez draak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Panowie, co to za dyskusje o grze, autach, torach itd? Pogadajmy o sterownikach, crackach i benchmarkach fps jak na prawdziwych graczy przystało ;) (...) jaka prowokacja :D Mam nadzieję, że do soboty nie oskubią wszystkich sklepów z FM3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Przecież to było z ironią pisane... :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Dobra, koniec pi... gadania o [gluteus maximus] maryni. Takie życiowe pytanie: gdzie w Polsce można kupić nieokrojoną edycję kolekcjonerską (z wszystkimi kodami do DLC i całym tym shitem)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Jakbys sie wczesniej zdecydowal to u mnie, a tak to no idea ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Na allegro były/są importy z UK wersji kolekcjonerskich, ale rozumiem że w tym pytaniu musi być jakieś drugie dno, bo odpowiedź wydaje się zbyt oczywista. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Na allegro były/są importy z UK wersji kolekcjonerskich, ale rozumiem że w tym pytaniu musi być jakieś drugie dno, bo odpowiedź wydaje się zbyt oczywista.pokaż mi konkretną aukcję ;] jedyne co znalazłem to albo polskie wydania, albo nie wiadomo jakie, bo sprzedawca nie raczy tego napisać szukam czegoś co będzie w 100% pewne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Na allegro były/są importy z UK wersji kolekcjonerskich, ale rozumiem że w tym pytaniu musi być jakieś drugie dno, bo odpowiedź wydaje się zbyt oczywista.Podaj linka, bo ja widziałem tylko jedną aukcję z importem zwykłej edycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) Słabo szukałeś: http://allegro.pl/item790592498_okazja_for...ion_okazja.html Cena to rzecz wtórna przy tak ograniczonej podaży, ja jednak wolałem z Jackiem ściągać samodzielnie z UK. Edytowane 20 Października 2009 przez draak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Wczoraj tej aukcji nie było ;] Zresztą to zdecydowanie za drogo. Do 250zł jestem w stanie wydać, więcej nie ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 No dobra pogralem w demka Forzy i Shifta. Szczerze mowiac jezeli auto z Shifta prowadzilo by sie jak to z Forzy to wybralbym Shifta. Wnetrze auta wyglada jak samochod, dynamika jakas taka wieksza tylko prowadzi sie jak poduszkowiec. Forza z koleji jest taka leciutko dretwa jakby. No nic poczekam na pelna wersje i kierownice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Wczoraj tej aukcji nie było ;] Zresztą to zdecydowanie za drogo. Do 250zł jestem w stanie wydać, więcej nie ~~U mnie bys mial za 257...wiec bysmy sie nie dogadali ;) wydaje mi sie,ze ponizej 250 to ciezko ci bedzie zejsc,bo sama gra w UK kosztuje w przeliczeniu PONAD 250,a jeszcze przesylka i zarobek sprzedajacego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...