googli Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 często na forach ludzie odsyłają userów do przeszukiwania googli dlatego postanowiłem zrobić prostą stronke mającą na celu uświadomić użytownika o istnieniu takiego czegoś jak wyszukiwarka google adres stronki to wyszukiwarka google zapraszam do korzystania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Sorry ale to jest bezsensowne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 1. Po co? 2. Nie możesz mieć takiego linka w sigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Przecież to ma ze 4 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 O ile wiem Google daje kasę, za to, że masz ich wyszukiwarkę na swojej stronie i że jej ktoś używa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Tak trochę odbiegając od tematu, od kiedy słowo Google stało się polskim i zaczęło podlegać odmianie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) 1. Wymagania systemu językowego (©PWN) 59.3. Wymagania systemu językowego. W tym wypadku chodzi głównie o to, że w języku polskim — jeśli to tylko możliwe — powinniśmy odmieniać obce nazwy własne. Pojawia się w związku z tym wiele problemów ortograficznych. Jak na przykład zapisać miejscownik od nazwisk Brandt, Peirce? Poprawnymi formami są: o Brandcie, Peirsie (nie: Brandtcie, Peirce’ie). 2. Zwyczaj językowy (©PWN) 59.1. Zwyczaj językowy. Wiele nazw własnych zostało spolszczonych już dawno i ta pisownia, niezależnie od tego, czy jest zgodna z zasadami transkrypcji lub transliteracji, czy nie, musi zostać zaakceptowana przez wszystkich użytkowników języka polskiego. W tej grupie możemy wymienić takie nazwiska, jak Szekspir, Waszyngton, Szopen, Russo, Wolter, Molier, Balzak. Natomiast wśród nazw geograficznych Paryż, Londyn, Akwizgran, Rzym, Mediolan, Wenecja i wiele innych. Edytowane 20 Czerwca 2008 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Już kiedyś ktoś wpadł na taki pomysł, strona miała adres www.wszystko.tk. Ciekawi mnie tylko, co się z nią stało ??? Edytowane 20 Czerwca 2008 przez Camilos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Już kiedyś ktoś wpadł na taki pomysł, strona miała adres www.wszystko.tk. Ciekawi mnie tylko, co się z nią stało ???wpisz w google to się dowiesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Tak trochę odbiegając od tematu, od kiedy słowo Google stało się polskim i zaczęło podlegać odmianie ??od wtedy kiedy polacy zaczęli zaporzyczać słowa z języka angielskiego... ostatnio w reklamie słyszałem "wybierz blabla taryfę, i kolnij do znajomego" - no to sory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...