yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 http://ve3d.ign.com/articles/news/49779/Di...y-Movie-Preview gameplay Podświetlanie wrogów jest żałosne, może jeszcze duże strzałki niech dadzą, najlepiej różowe... Podświetlanie rzeczywiście debilne ale to pewnie da sie wyłączyć. Ogólnie kraina mi sie podoba - ja bardzo lubiłem 2 akt w d2 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) A ja wrecz przeciwnie, nie lubie pustyni w d2, ale podziemia w drugim akcie sa bardzo fajne ;) Najbardziej do Diablo pasuja mi tereny z pierwszego i ostatniego aktu. Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 a mi z czwartego - to jest imo czyste piekło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerio Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ujawniono nową klasę - Mnich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wahoo Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Jaka tam nowa, już w Hellfire był ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 szkoda, że dopiero w 2011 położymy łapska na gierce - do tego czasu zdąże o niej zapomnić, ona zdąży się zestarzeć, ja też, a całą grę będę musiał odpalić w rozdzielczości 800x600 żeby ruszyła na moim kompie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Z tego co widzę to Monk jest podobny do zabójczyni. Te pazury, ostrza naręczne. Fajnie że są już 4 klasy postaci, ciekawe czy jeszcze jakiejś nie dorzucą ;) Trochę smutne to jest że Blizzard takie obsuwy robi, bo aż by się w D3 pograć chciało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Smutne to jest to, ze nie wprowadzaja zadnych nowych postaci, tylko robia kalki tych z D2, ze zmienionymi nazwami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 A jaką postać mają wprowadzić? Może Chucka Norrisa? Gra jeszcze nie wyszła... ba pewnie jeszcze długo nie wyjdzie, a już narzenie, kolory są brzydkie, postacie są nie teges. Zróbcie sobie własną grę z postaciami i kolorami jakimi chcecie, albo pograjcie w Loki tam macie jakże oryginalne postacie i jakie ładne kolorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 A jaką postać mają wprowadzić? Może Chucka Norrisa? Gra jeszcze nie wyszła... ba pewnie jeszcze długo nie wyjdzie, a już narzenie, kolory są brzydkie, postacie są nie teges. Zróbcie sobie własną grę z postaciami i kolorami jakimi chcecie, albo pograjcie w Loki tam macie jakże oryginalne postacie i jakie ładne kolorki.cool down... Monk na blizz.com: http://www.blizzard.com/diablo3/characters/monk.xml Dodatkowo Monk Gamaplay: http://www.blizzard.com/diablo3/media/movi...onkgameplay.xml I Monk trailer: http://www.blizzard.com/diablo3/media/movies/monk.xml Mnie tam sie ta postać bardzo podoba. Kolorystykę poprawili i nie pozostaje nic innego jak wyłączyć podświetlanie i czegać na D3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 http://www.diablo3.net.pl/portal/d3/22/274...k_Gameplay.html Dłuższy gameplay Monk-iem. Dla mnie te filmiki z GC są jak "zbawienie" bo okazuje się, że diabełek pozostanie taki jaki był ;) I na całe szczęście! szkoda że najprawdopodobniej trzeba będzie czekać do 2012 ;( no ale to samo było z dwójką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Smutne to jest to, ze nie wprowadzaja zadnych nowych postaci, tylko robia kalki tych z D2, ze zmienionymi nazwami.Najlepszym przykładem jest tu Witch Doctor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Najlepszym przykładem jest tu Witch Doctor... I bardzo dobrze, po co na siłę zmieniać coś, co było świetne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Hmm jak dla mnie też dziwne rozumowanie. Po co zmieniać skoro jest dobre a potem słyszy się że "nowa grafiika w starej formie, liczyłem jednak na powiew świeżości. Sam bym chciał aby były jakieś nowe postacie ale opcjonalnie do wyboru. Starzy wyjadacze grają tym co lubią a jak komuś się znudziło to testuję grę czymś nowym chociaż ja fanem diablo jednak nigdy nie byłe. Tylko 1 część mnie wciągnęła. Ale to było dawno temu :) mam nadzieję że 3 spodoba się mi i wam zagorzałym i wiernym fanom gry :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerio Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ogólnie BlizzCon 2009 był bardzo udany pojawiło się już tłumaczenie Mnicha - teraz trzeba czekać na dokładne (a oto bardzo trudno) tłumaczenie panelów z imprezy. Pisze o dokładnym bo często ważne konkrety po angielsku są zastępowane ogólnikami po polsku i nie można wynieść ważnych treści (podtekstów, żartów itp.) z tłumaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArreatPL Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ogólnie BlizzCon 2009 był bardzo udany pojawiło się już tłumaczenie Mnicha - teraz trzeba czekać na dokładne (a oto bardzo trudno) tłumaczenie panelów z imprezy. Pisze o dokładnym bo często ważne konkrety po angielsku są zastępowane ogólnikami po polsku i nie można wynieść ważnych treści (podtekstów, żartów itp.) z tłumaczenia.Mógłbyś podać linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Smutne to jest to, ze nie wprowadzaja zadnych nowych postaci, tylko robia kalki tych z D2, ze zmienionymi nazwami.Smutna to jest przewidywana data premiery, która zapewne się potwierdzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) Hmm jak dla mnie też dziwne rozumowanie. Po co zmieniać skoro jest dobre a potem słyszy się że "nowa grafiika w starej formie, liczyłem jednak na powiew świeżości. Sam bym chciał aby były jakieś nowe postacie ale opcjonalnie do wyboru. Starzy wyjadacze grają tym co lubią a jak komuś się znudziło to testuję grę czymś nowym Przeciez wprowadzili ogrom zmian, z tego co widać na gameplayach mnich jest całkowicie nową postacią z nowymi skillami. Powiew świeżości to jedno, a zachowanie miodności poprzedniej części to drugie. Jak dla mnie póki co Blizzard znalazł balans między tymi dwoma aspektami (kolega grał w D3 na Games Com i jest zachwycony, chociaż wiadomo, cięzko ocenić grę po parudziesięciu minutach gry). Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Wrażenia z gry w D3: http://www.gamezilla.pl/content/diablo-3-wrazenia-z-gry Tak jak było wcześniej wspominane D3 najwcześniej w 2011: http://www.gamezilla.pl/content/czekasz-na...sie-w-2010-roku Wielka szkoda ale co zrobić. Oby się przed Euro ukazał chociaż. A tak poza tym to monk ownuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Po przeczytaniu i zapoznaniu się z materiałami z BlizzConu doszedłem do wniosku, że nowa postać jest bardzo interesująca. Chyba jednak nie będzie maiła żeńskiego odpowiednika jak ma to miejsce w przypadku barba, witch doctora i maga? Bo czy widzieliście kiedyś kobietę mnicha? Idąc dalej za ciosem mogę wysnuć wniosek, ale są to tylko moje przypuszczania, że o ile dobrze rozumuję kolejna, piąta postać to będzie kobieta (w końcu balans musi być skoro jest tylko 1 odpowiednik męski - mnich i to i musi być żeński).? A co niby pasuje najlepiej jako postać na kobietę, zważywszy, że tak naprawdę brakuje jakiegoś wojownika od broni dystansowych? Oczywiście Amazonka. To tylko moje domysły i mogę się mylić. Póki co trzeba bacznie śledzić sytuację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Osobiscie nie widze problemu kobiety-mnicha - w koncu to nie ksiadz katolicki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jestem przekonany, że dla wszystkich klas będzie można wybrać płeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jestem przekonany, że dla wszystkich klas będzie można wybrać płeć.tak jak w diablo 2....tia...... CO wyscie sie tak tych płci uczepili? Mnich to FACET i koniec, AMAZONKa to baba i KONIEC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 HeatheN, jakbyś trochę sledził newsy o D3, to byś wiedział, ze KAŻDA postać będzie miała "wersję" męską i żeńską. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 tak jak w diablo 2....tia...... CO wyscie sie tak tych płci uczepili? Mnich to FACET i koniec, AMAZONKa to baba i KONIEC... A nie zauważyłeś ze Blizz właśnie taką "metodologię" wprowadza ze każda klasa ma damski i męski odpowiednik ;). Moim zdaniem to jest zły pomysł. Wolałem stary podział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 HeatheN, jakbyś trochę sledził newsy o D3, to byś wiedział, ze KAŻDA postać będzie miała "wersję" męską i żeńską. EOT. A nie zauważyłeś ze Blizz właśnie taką "metodologię" wprowadza ze każda klasa ma damski i męski odpowiednik ;). Moim zdaniem to jest zły pomysł. Wolałem stary podział.Nie zrozumieliscie mnie... Chodzi o moje odczucia...moga dac do wyboru BABKE, FACETA czy tez EUNUCHA, dla mnie barb to facet , amazonka to babka a mnich to łysy koles... i tym bede sie w czasie wyboru kierowal, bez wzgledu na mozliwosci kreowania.... a piszczycie jakoby to bylo takie straszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 http://www.gamezilla.pl/content/piata-klas...i-bedzie-wiking Fajnie by było ale jednak wole aby było coś na kształt amazonki. A wiking mógłby być 6 klasą np z dodatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Nowe wieści. Okazało się jednak, że Mnich będzie miał odpowiednika płci żeńskiej, o czym poinformował Bashiok. Battle.net forum No i moja teoria z Amazonką wzięła w łeb :oops: Oni chyba naprawdę wymyślą nową klasę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Przecież już rok temu powiedzieli, że barbarzyńca będzie jedyną klasą, która zostanie przeniesiona z D2 do D3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 I to jest Mega lipa ;/ bo mogi wrzucic wojownika cos na wzor ala - paladyna z d2 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...