kelcior Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Takie krótkie info dla tych z Was co zamawiali gę na gram.pl jak ja. Dzisiaj wysłali i i dzisiaj ma dojść :rolleyes: Naprawde w to wierzysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Jedno pytanie. Padł mi kompletnie napęd i właśnie pobieram instalatora. Czy jeśli jutro kupię pudełkową a dzisiaj zainstaluje z tego instalatora to nie będzie wołał płyty ? nie moze prosic o plyte bo nie wszyscy ja maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Jedno pytanie. Padł mi kompletnie napęd i właśnie pobieram instalatora. Czy jeśli jutro kupię pudełkową a dzisiaj zainstaluje z tego instalatora to nie będzie wołał płyty ? Wystarczy, ze gra wymaga stalego dostepu do sieci, naped i plyta w nim jest kompletnie zbedna. Naprawde w to wierzysz? Nie ma szans ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 A tam chlopaki nie pitolcie tylko INSTALOWAC GRE !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Naprawde w to wierzysz? A dlaczego miałby nie wierzyć. Kurier dostarcza przesyłke tego samego dnia, więc w czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) A tam chlopaki nie pitolcie tylko INSTALOWAC GRE !!! :lol: wlasnie w tym problem ze sie nie instaluje... Oni to specjalnie robia w blizzie, siedza na forach i sie smieja ze nam instalatory nie dzialaja... Edytowane 14 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Oszukali nas :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) taa, przesunieta premiera Edytowane 14 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Oszukali nas :lol: Całe to diablo to jedna wielka ściema. :) Ciekawe jak to będzie z dostępem do serwera po 12ej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) live stream z azji AngrybirdsTW MOŻNA INSTALOWAĆ Edytowane 14 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Dziala INSTALOWAC !! G... prawda wysoki sadzie. Bledami sypie :mur: Edytowane 14 Maja 2012 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 mi poszlo za 4 czy 5 razem, probuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 tak udalo sie ... juz instaluje sie idzie jak krew z nosa a niby cala gra siedzi na Dysku (macierzy) wiec powino instalowac w sekundzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) azjaci już grają, stream: AngrybirdsTW dopiero startują Edytowane 14 Maja 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) ta, juz wklejalem ten stream :wink: ciekawe jak daleko dojda zanim my zaczniemy. Ja planuje jakies 6h grac i potem spac na moment Edytowane 14 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) podczas instalacji podobno miala byc streczona hiostora diablo ? mam 50 % nic nie slychac ?? Edytowane 14 Maja 2012 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 no jets, ale trzeba czytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Ale gdzie to jest bo nie widzie nigdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) glowne okno, na paskiem postepu zmieniaja sie obrazki i jest podpis Edytowane 14 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Instalacja trwa wieki bo pliki sa zaszyfrowane. U mnie dysk jest niemal iddle ale CPU na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 patch to niecale 60MB, jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 A ja nie mogę zainstalować... już chyba 20x próbowalem i cały czas ten sam błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Pociesz się, że chociaż masz grę:P Panowie tylko bez jakichś większych spoilerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 glowne okno, na paskiem postepu zmieniaja sie obrazki i jest podpis Na nieszczescie instalowalem wersje PL I wogole czegos takiego nie mialem ... Widac popie... polska wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) U mnie ciągle: Edytowane 14 Maja 2012 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 skinny, a robiles ten update managera o ktorym byla mowa kilka dni temu? nowy dla wersji GB i Ger chyba musi dociagnac 50MB New Downloaders for English and German - Diablo III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) To ja mam coś innego: An unexpexted error occurred while trying to install. Please try again or contact Customer Support. Na PC i lapku to samo. edit: ZlyDzien dzieki:), faktycznie ten downloader z Twojego linku pokazuje mi 7,55 na 7,60. Dociągne i sprawdze. Edytowane 14 Maja 2012 przez skus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 To ja mam coś innego: An unexpexted error occurred while trying to install. Please try again or contact Customer Support. Na PC i lapku to samo. ściągaj instalator jeszcze raz ja mam to samo mimo iż miałem instalator en-us, którego nie trzeba było ostatnio ponownie ściągać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Skinny: widzę, że masz ENG klienta; ściągnąłeś go jeszcze raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) skinny, a robiles ten update managera o ktorym byla mowa kilka dni temu? nowy dla wersji GB i Ger chyba musi dociagnac 50MB New Downloaders for English and German - Diablo III Robiłem, ściągałem ponownie jak się pojawiło info. A ogólnie to ściągałem d3 tyle razy że już zgłupiałem, zy przypadkowo nie ściągnąłem starego, ale numerek instalatora mam ten sam co instalator, który obecnie jest do poprania (Diablo-III-8370-enGB-Installer na maca). Edytowane 14 Maja 2012 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...