blasphemy Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Wpisz hasło w notatniku, ctrl-c, i potem ctrl-v... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Jak miło powitać ponownie Error 37 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Witaj, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i dodanie do listy życzeń gry Diablo III. Informujemy, że towar będzie ponownie dostępny w sprzedaży od 31 maja 2012, ale niestety w niewielkiej ilości. Kolejnej dostawy spodziewamy się pod koniec czerwca 2012. Pozdrawiamy, Sklep gram.pl Normalna cena czyli to co podają aktualnie - 199zł ? Czy niższa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 ja jestem ciagle zalogowany ale wcale nie jest lepiej. Tworzenie gry i zapraszanie jest okraszone kilkunasto sekundowym lagiem, a czasem w ogole sie nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Od 4h próbuje się zalogować i zawsze er.37 :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 jest postep na przemian 37 i 73 ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 To kto jeszcze zalogować się nie może to niech skorzysta i założy Tokena jeśli jeszcze go nie ma :P Podobno od patcha 1.0.3 wyższe gemy mamy tworzyć z 2 a nie - jak do tej pory było - 3 gemów niższego poziomu :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Amerykańskie działają więc pewnie cały problem jest po stronie serwerów po ostatnim patchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) A ja kupiłem dziś we Wrocku w Renomie jeśli to kogo interesuje. O! Widzę, że serwery leżą :lol2: Anyway 2 Guest Passy do rozdania. W razie czego PW został jeden Gp poszły! Edytowane 31 Maja 2012 przez sledziq 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 SPLITREASON.COM :: IGN - Error 37 t-shirt Zapłaciłem za grę, ale nie mogę w nią zagrać? Baśniowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Naprawiają te ostatnie błędy związane z AH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Dziś byłem z wizytą w stołecznej siedzibie CD Projekt i usłyszałem, że podczas Giermaszu CD Projekt w dniu 2.06 zostanie rzucone Diablo III, więc osoby z Warszawy mogą nań tam zapolować w dobrej cenie. Swoją drogą, to czytanie oficjalnego forum Diablo III potrafi rozbawić (uwaga - niecenzuralne teksty na obrazku) :> Edytowane 30 Maja 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 jakby co juz można się logować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 no chyba nie bardzo, u mnie dalej błąd 37 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) a mi się udało. trochę na ah pogrzebałem i wyłączyłem. dziś jest wieczór z pokerstars B-) Edytowane 30 Maja 2012 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 BadGrzechu#2708 gram mnichem na koszmarze 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 A ja kupiłem dziś we Wrocku w Renomie jeśli to kogo interesuje. O! Widzę, że serwery leżą :lol2: Anyway 2 Guest Passy do rozdania. W razie czego PW został jeden Gp poszły! Dzięki za guest passa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Częste są takie problemy z serwerami jak wczoraj? Trochę przykre takie awarie po 8h i więcej, w czasie kiedy akurat ma się czas na grę po robocie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Zapowiadali jakies prace, mialy sie o 11 wczoraj zakonczyc, jak widac przeciagnely sie. Dla mnie to nie awaria. Wprowadzili patcha, cos musieli poprawic, robota im sie przedluzyla I tak fajnie to planowali w godzinach nocnych od 3 w nocy do 11, niestety wyszła qpa i 400stron płaczu na BN:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) to nie tak, problemy zaczely sie dopiero wczoraj po poludniu kiedy jest najwiekszy scisk na serwerach i wszyscy masowo zaczeli sciagac patch i logowac sie. Ci co byli zalogowani mogli dalej grac, tylko z tymi opoznieniami, wiec nie bylo zadnego wylaczania serwerow. Edytowane 31 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Korean government raids Blizzard over alleged Diablo III wrongdoing | Massively Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) to nie tak, problemy zaczely sie dopiero wczoraj po poludniu kiedy jest najwiekszy scisk na serwerach i wszyscy masowo zaczeli sciagac patch i logowac sie. Ci co byli zalogowani mogli dalej grac, tylko z tymi opoznieniami, wiec nie bylo zadnego wylaczania serwerow. Co nie zmienia faktu ze jest to wynik działan jakie zapowiadali. Nie bronie ich, i sam sie wkurzylem, ale z takimi problemami jeszcze jakis czas na pewno bedziemy sie borykac, szczegolnie po poprawkach itd Edytowane 31 Maja 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Nie ma to jak zacząć 2 akt normalu z >200 dps i 2k HP :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Co nie zmienia faktu ze jest to wynik działan jakie zapowiadali. Nie bronie ich, i sam sie wkurzylem, ale z takimi problemami jeszcze jakis czas na pewno bedziemy sie borykac, szczegolnie po poprawkach itd Gdyby zdarzaly sie raz na jakis czas, ewentualnie byly zapowiadane - ok. Problem w tym, ze staja sie powoli niezapowiadana regula. W zeszla srode o tej porze problemy byly podobne. Patch z kolei dostepny byl od samego rana i z rana (okolo 9) mozna sie bylo bez problemu zalogowac i przynajmniej przejrzec AH. Zabawne jest to, ze firma, ktora radzi sobie z utrzymaniem jednego z najwiekszych pod wzgledem ilosci klientow MMO nie daje rady Diablo, gdzie jednak liczba sprzedanych kopii jest wciaz mniejsza. Smiech ogarnia. Co ciekawe, tym, ktorym udalo sie wczoraj po 20, po kilkunastu probach wpisania hasla jakos zalogowac przywital ping rzedu 50-60 zamiast zwyczajowych 200. Gralo sie nawet przyjemnie dopoki nie okazalo sie, ze po skonczeniu koszmaru nie jestem w stanie utworzyc nowej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Panowie dzisiaj ma być rzut na gram.pl z kolejnymi kopiami Diabolo 3, odświeżam od rana i nie dalej nie ma. W każdym razie chciałem się zapytać, czy znacie jakieś inne miejsca na których mógłbym - w razie gdyby mi się na gram.pl nie udało - zamówić kopię. A jakby ktoś znał namiary na sklep który sprzedaje już na miejscu w Krakowie to byłbym wdzięczny :) Zależy mi na tym, bo to prezent dla szwagra mojej dziewczyny, czyli tak jakby dla mojego szwagra, a co się nie robi dla szwagrów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Wczoraj w Empiku na marszałkowskiej były - ponoć jeszcze ok 20 sztuk leżało jak kumpel odchodził ze swoją od kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Szczerze? Mi by się nie chciało zasuwać od sklepu do sklepu "bo podobno jest", gdybym był w takiej sytuacji zwyczajnie bym przepłacił te kilkadziesiąt złotych za cyfrową dystrybucję prosto z battle.netu i spokój. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Dobra jak coś to na gram.pl już jest dostępne i stamtąd zamówiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Dobra jak coś to na gram.pl już jest dostępne i stamtąd zamówiłem :) Już nie jest dostępne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...