ZlyDzien Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 juz porzuciles WW ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Nie. Zobaczymy co to będzie. Ale z tego co wiedziałem do tej pory będzie ciężko. nie mniej moja postać jest i tak na tyle dopakowana odkąd grałem barbem klasycznie że myślę że sobie poradze. Bashem wale crity po 200k Będę czytał pewnie i tak wasze opinie bo w piątek już wyjeżdżam. W tej chwili siedzę w rodzinnej szprotawie i net tylko pakietowy z telefonu. 30 min w diablo to koło 15mb transferu :F edit: moj barb w tej chwili wyglada tak http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chaos-2480/hero/986889 70k DPS z Battle Rage ... 94k z berserkiem.... zawsze moge tez zmienic xp-owego gema w kasku na taki ktory daje 15% (lub wiecej) life zeby zwiekszyc dodatkowo eHP (65k hp przy 900res wtedy). Jestem gotowy na zmiany ... jednak nie ukrywam ze wolalbym dalej "Spin2win". Sent using Tapatalk Edytowane 23 Września 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 sciagne to PTR i jak jutro wlacza to sprawdze jak sie gra. Mysle ze najwyzej tzreba bedzie dorzuci jakies LL czy cos i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 sciagne to PTR i jak jutro wlacza to sprawdze jak sie gra. Mysle ze najwyzej tzreba bedzie dorzuci jakies LL czy cos i tyle ;)LL? masz na myśli LS - life steal? Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 tak, dla mnie to ciagle FRW (Faster Run/Walk) i LL (Life Leach) z D2 zamiast MS i LS ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Kołczan polazł za 55, a co do patcha szkoda, ze coś zmieniają jak jakoś zaczęło mi jakoś iść... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 tak, dla mnie to ciagle FRW (Faster Run/Walk) i LL (Life Leach) z D2 zamiast MS i LS ;pGrałem sporo w d2 ale szybko się przestawiłem na d3. Także nie mam tych problemów. :) Co do builda z rendem to testowałem go. Zarówno samego typowo na rend jak i wymieniałem WC na rend w buildzie z WW. Da się tak grać. A życie spływa u mobów całkiem szybko. Lubię mieć alternatywy. Kołczan polazł za 55, a co do patcha szkoda, ze coś zmieniają jak jakoś zaczęło mi jakoś iść...Wszystkie statystyki których wymaga Sprint build przydadzą Ci się i tak. Crit dmg i crit chance to jedyne modyfikatory poza bazowym dps broni które ci pozwolą mieć większy dps. Dorzuć do tego ias który niestety niektóre skille pomijają i masz pełna receptę na duży dps. :) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Mnie z ciekawszych ostatnio wypadło to: Mam szczęście do butów dla barba teraz dylemat te buty nosić czy te od immortal-a, na pewno po patch-u set bonus (ress) się przyda z immortala. Z drugiej storny te maja fajniejszy roll str, no i lansiarski ogień Drugi raz tem sam staff mi wypadł dla enchantress, ktoś chętny? Szkoda, że miałem pecha i lacuni nie ma crit chance i ress.... Edytowane 24 Września 2012 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Mi by się przydał ten staff dla enchantress. :P Tapnięte z Desire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Fajnie to wyglada. Zakladacie enchantress 5 razy lepsza bron niz ja mam na sobie :) oj lyknalbym tego staffa ale pewnie nie mam nawet 1/10 potrzebnej kasy na niego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 U mnie to samo... nie pytam nawet o cenę żeby się nie załamać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Nie przasadzajcie, Grand Vizier'y bez vita nie kosztuja tak duzo. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Na pewno nie 2 miliony ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 To w takim razie IMHO sporo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Fajnie to wyglada. Zakladacie enchantress 5 razy lepsza bron niz ja mam na sobie oj lyknalbym tego staffa ale pewnie nie mam nawet 1/10 potrzebnej kasy na niego Przerażacie mnie Przecież mf nie sprawia, że broń będzie lepsza (chyba, że właśnie dla zaklinaczki). A ponad 1300 dps ze slotem i critem >100% kosztuje poniżej 500k... Toż to 2 godziny farmienia... btw jak u Was z dropem? W czasie wbijania 38 plvl na Dh i 20 plvl barbem poleciały mi tylko 3 dobre przedmioty i to zaraz po wyjściu pacza, kiedy na 99% blizz coś kręcił... Też sam szrot macie? Edytowane 24 Września 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Bez przesady z ta enchantress... To kupilem za ~640k z licytacji. Nie ma oczywiscie GF i MF, ale czy warto dawac za to miliony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Ale ta bron sie kupuje glownie dla mf/gf. :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 a moja ench.. daje mi 18mf i 13 gf :P http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chaos-2480/hero/986889 sprzet nie ma w ogole do bicia sie .. bo te jej 6-8k dps to moje jedno tykniecie tornada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Ja mam taka lopate dla mojej dziewki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Jakiś dziwny jestem, patrzę tylko na to co uciąłeś, czyli MF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) a moja ench.. daje mi 18mf i 13 gf http://eu.battle.net...480/hero/986889 sprzet nie ma w ogole do bicia sie .. bo te jej 6-8k dps to moje jedno tykniecie tornada ;] No offence, ale sprawdź czy Twój barb nie preferuje towarzystwa mężczyzn warto chyba biegać z Templarem, który dodaje 8% do wygenerowanej furii... jak nie teraz to po paczu się polubią ;) Edytowane 24 Września 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Ja myślę że większym problemem będzie loh niż generowanie furii. Patrząc na to co pokazują na filmach inni gracze to przy większych paczkach wrogów nie ma większych problemów. Zły: miałeś testować. Co tam wyszło z tych testów? Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Chyba guzik wyszedł póki co bo przynajmniej u mnie server offline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Ja mam taka lopate dla mojej dziewki Ja mam dla niej w zapasie taka 1200dps z intem i vit i jeszcze socket. :P ale po co jej to. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Zły: miałeś testować. Co tam wyszło z tych testów? jeszcze nie wlaczyli serwerow, od piatku sa off. Mam juz sciagniete , czekam tylko az odpala serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Panowie, taka broń warta cokolwiek ? Podejrzewam, że niewiele, ale na AH nie mogłem znaleźć nic podobnego poza Skornem, więc wolę się upewnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Ehhh, nie róbcie tu śmietnika. Ustaw licytację i za ile pójdzie tyle jest warta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Widze tu wszyscy na bogato. Jak ktos ma jakis bezuzyteczny zlom ktory nie chce sie sprzedac to chetnie przygarne . kzk #2820 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 http://youtu.be/WqXltcnOMCY W opisie filmu wyjasnione ocb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) http://pl.twitch.tv/moldran Niezły stream z PTR 1.0.5. Jak widać dobrze ubrany barb nie ma problemów Stream się skończył ale wyglądało to całkiem zachęcająco :) Edytowane 25 Września 2012 przez HaNz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...