HeatheN Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Ja (HC) Edytowane 13 Stycznia 2016 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Pewnie i ja... by Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ma ktoś fajny build dla Barba na HC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Przydatny spreadsheet z buildami dla wszystkich klas, znalezione na redditach: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sdWUjBqrnXc4nMTvc9G0onHCL1WY6XsF-avLsYOrmOM/htmlview?usp=sharing&sle=true Edytowane 14 Stycznia 2016 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 widziałem ale czasem jest mała różnica w skilach jak grasz na HC :) ale dzięki za odpowiedź :) i odmóżdżanie czas zacząć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ktos sie pisze na gre w nowym sezonie? (nie hc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja (SC), ale tylko dla zakładki w skrzynce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Przydatny spreadsheet z buildami dla wszystkich klas, znalezione na redditach: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sdWUjBqrnXc4nMTvc9G0onHCL1WY6XsF-avLsYOrmOM/htmlview?usp=sharing&sle=true Na poprzedniej stronie już było ;) Było sporo szumu i radości bo patch wprowadzony bez przerwy technicznej. Niestety Bugów sporo. Wizz tworzy nieśmiertelne moby, wd żniwa nie działają a fetysze nie strzelają. NIby już poprawione a wczoraj grałem i błędy nadal występują. Napaliłem się trochę na zakładkę w skrzyni ale z moim graniem mogę o niej zapomnieć :( trzeba poświęcić sporo czasu żeby pozaliczać wszystkie osiągnięcia. chyba że się zwolnię z roboty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 Mówisz o tej szóstej zakładce, z osobną ikonką na górze skrzynki? Wydaje mi się, że dosyć szybko ją dostałem. Ja w S5 gram właśnie żniwiarzem, bo w końcu jest grywalny (a na początek to nawet trochę za bardzo ;), i żadnych błędów nie mam. Fetysze też od początku działają z Carnevil. Natomiast na stacjonarce gra zaczęła mi się wysypywać zupełnie losowo, czego przed patchem nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Artuditu miał raczej na myśli jeszcze jedną dodatkową zakładkę w skrzyni która się pojawia pod szóstą. Dostaje się ją za zaliczenie postępów sezonowych Zdobywca. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Dokładnie tak. Choć muszę przyznać że poszło szybciej niż myślałem. Został tylko/aż jeden podbój i zakładka trafi do skrzyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Najlepsze z tego jest to że po zdobyciu pojawia się od razu też na non-season (nie trzeba czekać do konca sezonu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarkKnight Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 W Diablo 3 odkryto nowy krowi poziom. Został on dodany do gry by uczcić pamięć pracownika Blizzarda - Kevina Kanaia Griffitha, który przegrał walkę z rakiem w 2014 roku. https://youtu.be/GzH2C3Tk4Fw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Dla tych co jeszcze w to grają ;), krótka pogadanka o prawdopodobnych zmianach w nadchodzącym patchu i przewidywanym terminie zakończenia sezonu (15.04.): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) PST już działa. Info o patchu: http://us.battle.net/d3/en/blog/20057106/patch-241-ptr-patch-notes-3-8-2016 i po polsku: http://eu.battle.net/d3/pl/blog/20057106/informacje-o-aktualizacji-241-dla-pst-08-03-2016 A tutaj info o nowym goblinie: https://www.facebook.com/AnonymousDiabloFans/ Informacje z battlenet.pl Edytowane 14 Marca 2016 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podnietek Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Jak można wbić do klanu "PurePC"? Dałem w grze "join" i czekam. Jakby co to mój ID to ggdh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Chyba musisz napisac na forum do dowodcy aby Ciebie dodal. Nie pamietam kto jest teraz dowodca ale kiedys byl Zly Dzien ktory narazie niegra. by Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 To PPC jeszcze żyje :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Dyplomatycznie powiem, że szału nie ma :D jak ktoś potrzebuje klan do wysokich griftów i poważnego ciśnięcia, to zdecydowanie nie tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Zmiany w legendarnych klejnotach w 2,41 http://eu.battle.net/d3/pl/blog/20058185 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) No, parę zmian na duży plus. Gogok czy Mirinae.. Siła prostoty też była cienka do tej pory (w praktyce) mimo wielkich liczb.. Edytowane 17 Marca 2016 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 hej, moze to kogos zdziwi ale ostatni kupilem daiblo 3 + dodatek i mam pare pytan co do gry. Klejnoty: ich jest okreslona ilosc w grze? i nie mozna miec danego klejnotu podwójnie? tzn jak raz mi klejnot wypadnie to drugi raz juz go nie dostane? Najpierw zaczalem grac zwykla postac, a pozniej zaczalem sezonowa. Ponoc sezon ma sie ku koncowi juz i mam pytanie jak wyglada zakonczenie sezonu. Doczytalem ze przedmioty i paragony przechodzą na postac podstawowa. A co z mocami pozyskanymi w kostce Kanaiego? Tez przechodza, czy przepadaja? No i co z klejnotami na koniec sezonu? Tzn rozumiem ze mi przejda na postac podtsawowa, ale co z klejnotami ktore juz posiadam i w podstawie i w sezonie? Beda jednak podwojnie czy nie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Mozna miec kilka klejnotow, ale mozesz skorzystac tylko z jednego na danej postaci. Klejnoty z sezonu przejda na postacie niesezonowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 hej, moze to kogos zdziwi ale ostatni kupilem daiblo 3 + dodatek i mam pare pytan co do gry. Klejnoty: ich jest okreslona ilosc w grze? i nie mozna miec danego klejnotu podwójnie? tzn jak raz mi klejnot wypadnie to drugi raz juz go nie dostane? Najpierw zaczalem grac zwykla postac, a pozniej zaczalem sezonowa. Ponoc sezon ma sie ku koncowi juz i mam pytanie jak wyglada zakonczenie sezonu. Doczytalem ze przedmioty i paragony przechodzą na postac podstawowa. A co z mocami pozyskanymi w kostce Kanaiego? Tez przechodza, czy przepadaja? No i co z klejnotami na koniec sezonu? Tzn rozumiem ze mi przejda na postac podtsawowa, ale co z klejnotami ktore juz posiadam i w podstawie i w sezonie? Beda jednak podwojnie czy nie? :D Tu masz wszystkie klejnoty występujące w grze: http://eu.battle.net/d3/en/item/gem/ Jak zdobędziesz dany klejnot, to dopóki masz go w plecaku, na postaci albo w skrzyni (luzem albo w jakimś przedmiocie) nie wypadnie Ci drugi taki sam. Żeby dostać kolejny tego samego typu, musisz przekazać go innej postaci i zrobić rift raz jeszcze. Sezon kończy się prawdopodobnie na początku kwietnia. Moce z kostki przechodzą do nie-sezonu. Wszystkie przedmioty, klejnoty, złoto itp. po zakończeniu sezonu dostaniesz mailem i masz AFAIR 30 dni na ich odebranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2016 Dzieki za odpowiedzi. Jak cos w battle.net jestem pod cochin#1180 Solo póki co robie GR40-42, chetnych zapraszam do druzyny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matzer Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Zmieniło się coś w Diablo 3? Jeszcze parę miesięcy temu strasznie wiało nudą. Słyszałem, że w ladderach Diablo 2 jest więcej osób niż w przypadku Diablo 3. ;) Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Matzer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Słyszałem, że w ladderach Diablo 2 jest więcej osób niż w przypadku Diablo 3. ;) Chyba botów. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matzer Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Co nie zmienia faktu, że panuje tam większy ruch. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masserati Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Gra ktos dzisiaj S6? Chetnie bym sie przylaczyl do jakiejs przyszlosciowej grupy na pushowanie GR, ja supp wd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ja zaczynam obowiązkowo S6 dzisiaj. Planuje barbem bo w sumie jeszcze nim nie gralem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...