Strongmen Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) Nie ma sprawy - 6.50zl %) Dokladnie w tej skrzyni znajduje sie 2 kawalek miecza Edytowane 12 Października 2009 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Czy Wam też się na początku tak ciężko grało ? czy może ja coś ominąłem :). Bo z byle jakim zwierzem, jeż itd dostaje baty.. a jak już 3 naraz będzie to trzeba się nagimnastykować i kilka razy quick load robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) I uwaga na 2ogry ;] @up mnie ten system walki wpienial konkretnie ile sie musialem nagimnastykowac zeby wyczaic jak grac zeby bylo ok... Ogolnie tarcza na 2-3ataki moba/unik i siekasz powtarzac do znudzenia... Ogolnie od tego 2parta... Bardziej polece berserker sword, tylko nie pamietam w ktorej swiatyni lezy... Jest nie dosc ze lepszy to w obstawie sa 2ghule o ile mnie pamiec nie myli. Badz co badz 2ogry to juz nie jest latwa przeprawa ;) Edytowane 12 Października 2009 przez zbx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 No jak narazie to z jednym mam wieeelkieee problemy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 ojejku nie jesteś jedyny, też mi sie dość ciężko walczy nawet z słabszymi potworkami, ale ma to swoje plusy, bo jak by gra była prosta to raz, że była by nudna, a dwa, że leciał byś machał każdego zwierzaka jednym ciosem i gre przeszedł byś 2 razy szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 dla mnie ten system jest idealny :) czyli nie statystki decyduja o powodzeniu ataku a twoj relfex tylko nimi wspomagany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Gdzie mozna znalezc Miecz tytana 2h ?? Zabilem jednego z obroncow ducha w swiatyni i dropnal mi Miecz Tytana ale jakas slaba wersja bo jedynie 80dgm ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 No a ja znowu mam drobna lipke ;] Napierdzielalem sie z ogrami na bagnach. Musialem siekac dystansem no i niestety tak sie stalo ze wpadl do wioski. Nawet tego nie zauwazylem kiedy wykonczyl ze 3 osoby... Pytanie brzmi Jest gdzies jeszcze trener otwierania zamkow?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Witam a ja mam problem jestem już w tej głównej świątyni z inkwizytorem i całą bandą wojowników :lol2: . Muszę teraz otworzyć takie ogromne wrota, zabiłem kilka jaszczuro-człowieków i stoję w miejscu gdzie są 2 ołtarze, nie wiem co mam na nich położyć żeby otworzyć kraty do następnego pomieszczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Strongmen, Titanwing jest w skrzyni, która znajduje się pod ziemią (nie dam głowy, ale to chyba na wschod od wulkanu). Musisz spaść przez pułapkę do jaskini, gdzie podłoga jest wypełniona mgłą (Oo), znajdziesz tam dwóch jaszczurów i jasną plamę, gdzie trzeba się wkopać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Co do titan winga potwierdzam. Ja zaczalem grac od nowa + cheat 'teach all' nie bede marnowal teraz czasu na trenerow od umiejetnosci ;) Juz znalazlem kilka miejscowek ktore poprzednio pominalem, a mam dopiero 3lvl. Do tego z tym zwyklym mieczem siekam po kilka szponiastych ciem, wilkow na raz. Jak widac system mi sie w glowie utrwalil. Wczesniej dziki zabijalem dopiero na ~7lvl, teraz kasuje po 2na raz :) Fakt ze ofikam sie w kolo nich jak akrobata, ale system jest genialny w swej prostocie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Moglibyscie mnie nakierowac ?? np screen z mapki ?? gdzie ten miecz bo jakos nie moge zaczaic o jakie miejsce chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Zaraz wrzuce screena bo prawie tam jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) Zaraz wrzuce screena bo prawie tam jestem ;) Juz znalazlem Edit gdzie moge kupic zwoje przemiany w lozika - bo nie moge sie odstac do jednego z grobowcow ;/ przydaly by sie tez do lewitacji kto mi cos takiego moze sprzedac ? bo zakladam ze nauke magi runicznej juz teraz nie mam co liczyc Edytowane 13 Października 2009 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Czy mozna z roslinek ktore dodaja pkt do statow zrobic eliksyry ktore jeszcze bardziej wzmacniaja ich wlasciwosci jak to bylo w Gothic'ach? I gdzie wogole mozna zdobyc takie receptury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Czy mozna z roslinek ktore dodaja pkt do statow zrobic eliksyry ktore jeszcze bardziej wzmacniaja ich wlasciwosci jak to bylo w Gothic'ach? I gdzie wogole mozna zdobyc takie receptury? Da się. Potion daje po pięć do siły albo do zręczności. Dzięki nim w pierwszym rozdziale mam 130 siły. Ale gdzie znalazłem receptę to nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) Przepisy na mikstury sily i zycia ma Cormac (alchemik obok dona). Przepis na miksture zrecznosci jest w jednej z chatek z mistrzami w klasztorze, trzeba sie zakrasc noca kiedy spia. Pisze zeby wspomniec o problemi jaki mnie dotknal przy 2przechodzeniu gry - we wschodniej swiatyni(tam gdzie sa trojaczki) przy probie wyjscia z domu na plac z jaszczurami co chwile przenosilo mnie pietro w gore :| Rozwiazanie jezeli kogos dotknie podobny problem: nalezy zmienic sie w lodzika i wtedy przejsc przez te wrota ;) Ktos z was pamieta gdzie jest czubek Stormwinda i miecz berserkera? Bylbym zobowiazany za mapke bo teraz cos nie moge ich znalezc. I kto do jasnej choinki mial rune szybkosci? Gra jest tak rozbudowana ze nie sposob wszystkiego zapamietac... Edytowane 14 Października 2009 przez zbx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 A mnie interesuje info czy dam rady gdzies nauczyc sie MAGI runicznej beda juz w 4 rozdziale jako Kapitan DONa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Ogolnie byloby super jakby ktos postaral sie o FAQ Zdjecia z najwazniejszymi rzeczami, male podpowiedzi Ja musze zaczac od nowa - Nie moge ukonczyc questa z mieczem dla DONA - Nie moge douczyc sie kolejnego poziomu otwierania zamkow ;] Niezla wtopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) Ja juz na ukonczeniu gry jestem ale mam 95 punktow do rozdania i nie mam juz w co ;/ Sila na maxa Master swords na maxa otwieranie na maxa wiec nie ma w co juz inwestowac ?? Jak skoncze chyba jeszcze raz przejde ale pojde w MAgie Edytowane 14 Października 2009 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Ja juz na ukonczeniu gry jestem ale mam 95 punktow do rozdania i nie mam juz w co ;/ Sila na maxa Master swords na maxa otwieranie na maxa wiec nie ma w co juz inwestowac ?? Jak skoncze chyba jeszcze raz przejde ale pojde w MAgie Uwazaj przy magi....mnie zaciągneli sila, i nie jestem magiem tylko warrior of order:| shit....na maga troszke inaczej sie "idzie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Jak to inaczej? Tak samo, dolacza sie do inkwizycji, robi sie dla nich questy i tadam. Tylko nie pamietam kto Seala uczyl. Ok sword berserkera juz znalazlem(dla ciekawych za malym wodospadem na polnocno-zachodniej czesci mapy(przed jaskinia ojca Patty). A do goscia ktorego interesowaly przepisy na 'potiony mocy' przepis na HP/STR - Cormac kolo Dona, MP - za bariera w miejscowce abraxa, DEX - w jednym z pokoju mistrzow klasztoru, HP/DEX - kupiec leonardo w miescie ;) Sa jeszcze przepisy na potrawy, ale skad je mam to juz nie pamietam ;) Ogolnie mam jeden przepis 2hp, kolejny 2mp i 1dex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Rob lepiej ten FAQ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) Jak cie sila wezna to jestes warrior of order !!(nie mozesz sie seal uczyc!) Jak pojdziesz wpierw do harborl town (backdor) wykonasz questy (FOR THE ORDER) dostaniesz od Belsherwura (jakos tak) list polecajacy, wracasz do klasztoru i masz opcje u pallasa (przy tej inkantacji, w kregu ognia wybierasz wsio z magia zwiazane) zostajesz MAGIEM;] Ja zarąbałem...bo mnie wciągneli, i juz tonę w scrollach:D biegajac jako warrior of order Edytowane 14 Października 2009 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 zasadniczo wojownikiem nie idzie zle 160 sily + mieczyk 100dmg Tarcza i wymaxowany masters swords i idzie lekko i przyjemnie obecnie to nawet 2 popielakow + kilku Elitarnych jaszczurow na raz idzie rozjeb... niczym Samson Filistynów pod Babilonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) Jak cie sila wezna to jestes warrior of order !!(nie mozesz sie seal uczyc!) Jak pojdziesz wpierw do harborl town (backdor) wykonasz questy (FOR THE ORDER) dostaniesz od Belsherwura (jakos tak) list polecajacy, wracasz do klasztoru i masz opcje u pallasa (przy tej inkantacji, w kregu ognia wybierasz wsio z magia zwiazane) zostajesz MAGIEM;] Ja zarąbałem...bo mnie wciągneli, i juz tonę w scrollach:D biegajac jako warrior of order W sumie, za 1szym razem wlasnie zaczalem od towna. Ale specjalnej roznicy nie widzialem, poza tym ze ominelo mnie szkolenie w klasztorze. Seala teraz mam bo uzylem cheatu przy drugim podejsciu jak juz mowilem. Nie chcialo mi sie latac i marnowac czasu i moze byc faktycznie tak jak mowisz ;) FAQ? Ja? Chyba monitor na Ciebie zle wplywa :P Nie mam czasu :P A ja zrypalem wlasnie te inkantacje dobra godzine temu :P Zapomnialem ze to ma wplyw na staty i przeklikalem :D Edytowane 14 Października 2009 przez zbx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLen Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Mam problem z zakończeniem zadania skarbu ojca Patty i powiązanego z nim zadania odzyskania mapy. 1. Po wykopaniu skarbu oddaję mapę Romanovowi i jego ekipie. 2. Uwalniam Patty z ruin .. ona chce odzyskać tę mapę. 3. Lecę do miasta na tajny tunel a na plaży przy ognisku tylko 3 piratów i tutaj problem Romanova brak. Czyżby zabugowane zadanie? Ktoś zrobił tak jak ja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Mam problem z zakończeniem zadania skarbu ojca Patty i powiązanego z nim zadania odzyskania mapy. 1. Po wykopaniu skarbu oddaję mapę Romanovowi i jego ekipie. 2. Uwalniam Patty z ruin .. ona chce odzyskać tę mapę. 3. Lecę do miasta na tajny tunel a na plaży przy ognisku tylko 3 piratów i tutaj problem Romanova brak. Czyżby zabugowane zadanie? Ktoś zrobił tak jak ja? No sorki ale Romanov ulotnil sie ze skarbem, ja sobie save zrobilem I jednak wybralem wersje oklepania Romka, i uwolnienia Patty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Gra się przednie w Risena. jeszcze trochę mi zostało bo jestem typem co zagląda w każdą dziurę. Mam takie pytanko jak sobie w walce np. mieczem radzicie z tymi cholernymi ogrami i gorylami? Jakoś nie mogę znaleźć na nie sposobu (póki co mam miecze rozwinięte do 8 poziomu). Co do reszty mocniejszego tałatajstwa (jaszczury, skorpiony, szkieleciki) to zauważyłem, że atak z obrotu i zakończenie ciosem z góry jest najlepszym rozwiązaniem i ciach się aż miło. I jeszcze jedno. Robię dla Dona, od którego kupiłem pancerz (życie stało się łatwiejsze :)). Gdzie można nabyć lepsze wersje pancerzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Tez mialem taki problem do momentu az poziom sily nie przekroczyl 150 ;) i nie znalazlem mieczyka 100 dmg Teraz to juz ogry goryle to 2-3 naraz mozna bic - nie dopuszczajac do ich ataku Ida na 2-3 ciecia... Co do zbroi - to najlepsza jest zbroja z questa ... Mowa o zbroi Tytana, z wczesniejszych to najlepsza jest Zbroja kapitana (ta za 5000 od DONa) Dlatego jesli chodzi o pancerze to bieda jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...