Oskaliber Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 No efekt zabójczy, naprawdę respekt ;) Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy. Btw, fajna koszulka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Więcej kłopotów i męczenia się może być jedynie jeszcze z przednim panelem gdzie wyląduje automat sterujący wentylami Ale mam nadzieję że wyjdzie tak jak bym chciał bo to jedna z najważniejszych rzeczy w tej budzi by efekt końcowy był dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 IMO teraz jest za dużo tych powycieranych krawędzi. I zgadzam się z PelzaKiem - powycierane powinny być tylko najbardziej wystające/zewnętrzne elementy. Ale wykonanie genialne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 IMO teraz jest za dużo tych powycieranych krawędzi. I zgadzam się z PelzaKiem - powycierane powinny być tylko najbardziej wystające/zewnętrzne elementy. Ale wykonanie genialne.Ale przecież pisałem już, że to jeszcze będzie malowane bo to nie jest końcowa wersja teraz jeszcze poprawki dalsze aerografem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 ostatnie malowanie teraz to już chyba koniec tego boku następna część będzie dotyczyć front panelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Ty weź mi zrób taką bude ;) Spoko loko xd Nał is perfekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Pr0n ;) http://img230.imageshack.us/img230/7553/finishpart007rs3.jpg Wygląda jak render :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 nice :) aż mam ochotę znowu złapać się za jakąś obudowę i pomajstrować... :] powodzenia Thorn i czekam na dalsze efekty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Ale przecież pisałem już, że to jeszcze będzie malowane bo to nie jest końcowa wersja teraz jeszcze poprawki dalsze aerografemno tylko pilnujemy żebyś zrobił jak należy :D Co zdjęcie to całkiem inny efekt... ja bym się nie mógł zdecydować, który wybrać... :) bo w każdym coś jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 no tylko pilnujemy żebyś zrobił jak należy :D Co zdjęcie to całkiem inny efekt... ja bym się nie mógł zdecydować, który wybrać... :) bo w każdym coś jest. he he ja tylko pokazałem etapy malowania zdjęcia na końcu to efekt końcowy ale tak jest już, przecież za pierwszym razem nie naniosę wszystkich efektów bo nie da się. Ogólnie zeszło mi jakieś 20 godzin malowania tego zliczając wszystkie godziny poświęcone na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Szacun, masz niezłego skilla do malowania i modowania! Rzeczywiście twoje fotki wyglądają jak rendery komputerowe, tylko zastanawiam się, jak buda wygląda w realu, bo chyba fotki trochę przez Photoshopa przepuszczasz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Zajebiste malowanie :P czekam na resztę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 ..................... Oniemiałem z podziwu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Szacun, masz niezłego skilla do malowania i modowania! Rzeczywiście twoje fotki wyglądają jak rendery komputerowe, tylko zastanawiam się, jak buda wygląda w realu, bo chyba fotki trochę przez Photoshopa przepuszczasz ;] Postaram ci sie zrobić film HD nie zobaczysz różnicy w szkopie daje auto color i autocontrast i zmieniam rozdziałkę z 6MP a zdjęcia po prostu trochę potrafię robić i dobrze ustawiać światło na obiekty dlatego jest efekt taki jak powinien być :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Efekt prac powalajacy :) Drobna uwaga - zdjecia po zmroku z lampa robia IMHO lepszy klimat niz oswietlone sloncem. Czepiam sie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Efekt prac powalajacy :) Drobna uwaga - zdjecia po zmroku z lampa robia IMHO lepszy klimat niz oswietlone sloncem. Czepiam sie [; ale swiatlo z lampy nie moze padac bezposrenio, albo dyfuzor albo odbie. ja tam czekam az ten wskaznik w thornowym sigu dobije do 100%, bo takich niedokonczonych modow to mial cale multum, w sumie nawet nie moge sobie przypomniec nic skonczonego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 ja tam czekam az ten wskaznik w thornowym sigu dobije do 100%, bo takich niedokonczonych modow to mial cale multum, w sumie nawet nie moge sobie przypomniec nic skonczonego :twisted:Ja widzialem i dotykalem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Niemiec, nie wcinaj się między wódkę a zakąskę, złośliwości w temacie Thornowych poczynań to moja specjalność :> Pażywiom, uwidim. Do tej pory jak rzucałem to zaklęcie, było tylko pażywiom. Cóż, może przestanie już działać. Na razie zacne zacnością dobrego g...na. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 To ja mam pytanie ... Kiedy następne foty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 To ja mam pytanie ... Kiedy następne foty :DWkrótce robi się powoli no i chcę od razu pokazać więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Wkrótce robi się powoli no i chcę od razu pokazać więcej. ten wyraz jest zastrzezony :) ja czekam na cd... na razie wyszlo fajnie, jednak w demie z 3dsmarka nie bylo to az tak mroczne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 zostawcie chłopaka niech pracuje... tak go podburzacie, że się jeszcze podda i będzie na Was wtedy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 zostawcie chłopaka niech pracuje... tak go podburzacie, że się jeszcze podda i będzie na Was wtedy :) na kogos byc musi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 ten wyraz jest zastrzezony :) ja czekam na cd... na razie wyszlo fajnie, jednak w demie z 3dsmarka nie bylo to az tak mroczne... w 3dmarku patrzy sie na cyferki a nie tekstury :lol2: Ciekawi mnie jak bedzie rozwiazane wnetrze budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Nowe party do moda :P Dzięki firmie Angela !!! No i zaczyna się robota przedniego panelu to co udało mi się do tej pory zrobić Trochę tych zdjęć jest jak widać praca idzie pełną parą ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Coraz bardziej mi się ta obudowa podoba. Widać że umiesz modyfikować budy, tylko co po konkursie buda zostaje u ciebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Coraz bardziej mi się ta obudowa podoba. Widać że umiesz modyfikować budy, tylko co po konkursie buda zostaje u ciebie? a jak myslisz? ze po konkursie potnei obudowe na czesci w zaleznosci ile jaki sponsor dal % wkladu i odesle im? ;) edit brak napedu optycznego? czy ktoras z zaslepek jest ruchoma? Edytowane 14 Listopada 2008 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 a jak myslisz? ze po konkursie potnei obudowe na czesci w zaleznosci ile jaki sponsor dal % wkladu i odesle im? ;) edit brak napedu optycznego? czy ktoras z zaslepek jest ruchoma? to są drzwiczki a za drzwiczkami są napędy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 to są drzwiczki a za drzwiczkami są napędy hmm ok, ja tam drzwiczek nie lubie, zrobilbym przelot przez nie... ale spox, jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Wygląda świetnie! IMO to jak będzie gotowe to pogadaj z jakimś producentem obudów nt. odsprzedazy projeku bo pewnie wiele osob chciałoby mieć taka bude u siebie, a dzięki temu że wziąłby się za to ktoś "zmechanizowany" byłoby duzo taniej a i Ty zarobiłbyś duzo więcej kaski niż sprzedając komuś własne produkty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...