v1ru5 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Diablo II: LoD 1646508[/snapback] jak wy znajdujecie takie stare temety? przegladacie wszystko po kolei i sie zastanawiacie sie gdzie by tu sobie posta nabic? czy zlosliwosc zwykla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Nie chcial zakladac nowego watku :lol2: A co do tematu: Jagged Alliance 2 :P Edytowane 13 Września 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 hehe moja to quake 1 :D i mam problem zassałem sobie moda Tenebrae i wszystko chodzi pieknie(menu) a jak odpalam single to tylko widac niebo i bron :( wtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Dreamweb, ta muzyka i niepowtarzalny klimat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Nierealny - za mało RAMu...:huh: ehh...Morrowind... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da HoRsE Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Frogger ;] ale temat mnie rozwala "Najstarsza wasza gra na dysku" - widać że po PoLsKiEmU ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Grand Prix Legends. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 mortal combat 4 :> soldat :> q3:> liero :> same perły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 soldat omg ;]]] może jakiś mini-tweak-turniej ?? ;]]] zaraz instaluje tą gierke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da HoRsE Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 mortal combat 4 :> soldat :> q3:> liero :> same perły 1646852[/snapback] może sobie w kłaka turniej zrobimy :> ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 civilisation;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Nierealny - za mało RAMu...:huh: ehh...Morrowind... 1646813[/snapback] 2GB za mało :D Edytowane 13 Września 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 pamieta ktos jeszcze Wolfenstein'a 3D ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Scortch :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 The Need For Speed :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Saper 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Saper 8) 1647142[/snapback] saper się nie liczy B) moja to SETTLERS :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 NfS2SE i TR1i2.Mam te gry od roku 97,ciagle przechodzone z dysk na dysk a od 98 roku emulator mame w roznych wersjach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Dyna Blaster :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Ja mam odbijanie piłki o ścianę - nie pamiętam jak sie to zwie ale to takie stare że szok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 soldat omg ;]]] może jakiś mini-tweak-turniej ?? ;]]] zaraz instaluje tą gierke ;] 1646861[/snapback] Wiem co dobre :-) jak będzie jakieś granie - wchodzę w to :-) chociaż jestem total amateur szczerze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 grand theft auto demo operation flashpoint Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Bodyblows DoubleDragon 3 Fox Nfs, NfsIISE Prince of persia Scorch UGH Wolfenstein, Wolfenstein II Jak mnie czasem najdzie to przypominam sobie czasy 286 :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 u mnie gdzieś jeszcze pong sie wala :P ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 bubble bobble :) - jak bylem szczeniak to grywalem w to z bratem na c64 ..nie tak dawno sciagnalem razem z emulatorem i gram czasami z moja kobieta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 bubble bobble :) - jak bylem szczeniak to grywalem w to z bratem na c64 ..nie tak dawno sciagnalem razem z emulatorem i gram czasami z moja kobieta. http://www.skytopia.com/games/arcade/compare/bbc643.png 1647556[/snapback] Ja tez w to gram do dzisiaj.Ostatnio udalo mi sie przejsc gre na 1 kredycie :)) Nie cytujemy obrazków // zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 U mnie Planescape: Torment, a pewnie niedlugo znow BG2 zagosci (jak mi sie Morrowind znudzi :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 może sobie w kłaka turniej zrobimy :> ??? 1646865[/snapback] Mess by pozamiatal i po co to wszystko ;] a co do tematu to Q3 u mnie najstarszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukillah Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 najstarsze to last ninja i robbo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość celestin Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Quake 3 Arena od roku 1998 aż do dziś i do końca swiata !! :razz: i od niedawna Lineage 2 C3 (online game) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...