Zibo Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 TLEN - komunikator, który ma swoją rzeszę fanów i użytkowników i nie jest to kilka osób :rolleyes: dlatego myślę, że warto stworzyć ten temat, żeby zwolennicy tlena mieli gdzie popisać :D Oczywiście wiem że jest forum o Tlenie, ale tutaj również możemy podzielić się wrażeniami i podać kilka wtyczek, skórek czy innych bajerów do tego komunikatora. --- Zapodaję tutaj kilka wtyczek do niego, jeśli macie coś ciekawego to wrzucajcie. opisy do wtyczek: bk2 Banner Killer - usuwa reklamy, jesli używamy GG w Tlenie, równiez usunie wszystkie reklamki deopis Wtyczka pozwala ukry?ć opis dowolnego kontaktu - kliknąć prawym na kontakcie i wybrac od góry opcję "Ukrywanie opisu". GGTools Dodaje możliwość usuwania tworzenia numerów GG w Tlenie. k.hps Przy zaznaczonej opcji "Tylko dla znajomych" w statusie, pozwala ukryć obecność i opis przed wybranym kontaktem. myself2 Pokazuje nas na liście kontaktów, w ten sposób mozna podejrzeć np. swój opis. nowplaying Wyświetla w opisie nazwę utworu którego słuchamy w winampie. Statki Pozwala grać w statki z dostępnym użytkownikiem Tlena. TlenSoccer Pozwala grać w piłkę "na kartce" z dostępnym użytkownikiem Tlena. TlenOrange Pokazuje - stan konta, do kiedy ważne, ilość środków promocyjnych, ilość minut itd. Wymagane konto na Orange.pl i w ustawieniach wtyczki wpisujemy login i hasło od naszego konta. tvt Pokazuje program TV w formie kontaktów z opisem. Nazwa kontaktu to kanał, a w opisie pokazuje co akutalnie na danym kanale leci. Można ustawić aby pokazywać kilka kolejnych programów. Plugin rejestruje się jako dodatkowy protokół w tlenie, a więc kontakty z programem tv dodajemy przez standardowe tlenowe 'dodaj kontakt' wybierając rodzaj kontaktu 'tvt'. wo Pozwala na wyświetlanie całych wielolinijkowych opisów. bk2.zip deopis.zip GGTools.zip k.hps.zip myself2.zip nowplaying.zip Statki.zip TlenOrange.zip TlenSoccer.zip tvt.zip wo.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 GGTools Dodaje możliwość usuwania tworzenia numerów GG w Tlenie. Zbedne od czasu dodania tworzenia konta gg bezposrednio do tlena. nowplaying Wyświetla w opisie nazwę utworu którego słuchamy w winampie. Za uzywanie tej wtyczki powinni banowac uzytkowników tlena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Za uzywanie tej wtyczki powinni banowac uzytkowników tlena...Nie tylko tlena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibo Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zbedne od czasu dodania tworzenia konta gg bezposrednio do tlena. Za uzywanie tej wtyczki powinni banowac uzytkowników tlena... Faktycznie, nie zwróciłem uwagi. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Jak dla mnie TLEN miażdży GG, używam go dopiero od pół roku, a już mnie do siebie przekonał. Zawsze się łączy, nie to co GG-loteria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Akurat nie zawsze się łaczy, ale zdecydowanie mniej jest takich przypadków niz w gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Za uzywanie tej wtyczki powinni banowac uzytkowników tlena...Czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Dlatego ze mnie i setki innych normalnych uzytkowników komunikatorów g*** obchodzi czego aktualnie ktos słucha. Przez idiotów uzywających takich pluginów od lat mam wyłączone wszelkie powiadomienia o zmianach opisu i dzwieki bo jak jeszcze ponad 4 lata temu uzywałem GG to sie normalnie nie dało na komputerze pracować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) SGJ , moge odwrocic kota ogonem :D Masz na liscie samych znajomych czy czasem wyscig szczurow znany z NK ? :D Dzieki za odpowiedz :> PS - tak samo mozesz powieciec , ze g*** Cie obchodza opisy znajomych :> Edytowane 19 Listopada 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Jak znajomy chce się pochwalic czego slucha to moze to zrobic podczas rozmowy. No chyba ze masz az kilku znajomych, których mozna policzyc na palcach jednej ręki, bo mnie nie bawi szukanie po archiwum czy osobe, która do mnie pisze znam czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Ja bym do listy pluginów dodał k.fak (podaj hasło, jeżeli nie mam cię na liście, trollu), albo w ogóle całe za'ha'dum tools. Masa przydatnych opcji (i trochę mniej przydatnych, które można zresztą wyłączyć). Może jeszcze 'lustereczko'. A za statusy zmieniające się co 3 minuty (orzeciętna piosenka) i wielolinijkowe obrazki - ban bez patrzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 No chyba ze masz az kilku znajomych, których mozna policzyc na palcach jednej ręki, bo mnie nie bawi szukanie po archiwum czy osobe, która do mnie pisze znam czy nie. A jaki to ma zwiazek z lista opisow w kontekscie znajomych i wtyczki muzycznej? Of koz to jest moja dywagacja. Ciebie denerwuje muza , ok. Ale idac tym torem mnie np. denerwuja opisy znajomych w stylu "kocham Cie moja Aniu" Jak sam powiedziales , g*** Cie obchodzi kto czego slucha , mnie np. kto komu robi loda... Zrobili , ludzie uzywaja , tylko o to mi chodzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibo Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) Firekage nie ciągnij tematu bo z SGJ nie wygrasz. Pewne osoby muszą postawić na swoim. Pewnych rzeczy pewnym ludziom nie wytłumaczysz... " i choćby racji nie mieli to uprą się przy swoim i nie przyznają się, że racji nie mają". :rolleyes: ------ na życzenie cała paczka wtyczek .za'ha'dum tools k.fak k.hps k.info k.lock k.mcp k.mute k.sai k.scm k.slug k.stat k.utx PiS brothers! :lol2: za__ha__dum_tools.zip Edytowane 21 Listopada 2008 przez Zibo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 A jaki to ma zwiazek z lista opisow w kontekscie znajomych i wtyczki muzycznej?Duzy w kontekscie twojego ostatniego posta. Niestety pewne osoby bedą upierac sie przy swoim chocby i nastapił koniec swiata bo jesli sami czegos uzywają to bedą tego bronic za wszelką cenę nawet jesli to cos jest g***em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardeni Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Dzięki za wtyczkę do blokowania banerów, kiedys jej uzywałem ale od jakiegos czasu nie mogłem znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Miałem kiedyś taką wtyczkę która pokazywała czy dany kontakt ma mnie na liście kontaktów (poprzez czerwony krzyżyk obok), ale gdzieś mi ją wcięło, może ktoś wie jak ona się nazywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Czy instalował już ktoś Tlen 7? Zastanawiam się, czy nie zrobić upgrade ze "stabilnej" wersji 6.00.3.77 na "beta" 7.0.1.56. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Czy instalował już ktoś Tlen 7? Zastanawiam się, czy nie zrobić upgrade ze "stabilnej" wersji 6.00.3.77 na "beta" 7.0.1.56.Nawet się zainstalować nie chciał na 2003 Server. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mi głównie chodzi o działanie tej bety na Vista x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) Najnowsza wersja na W7 x64 poza niedziałającymi obrazkami w wiadomosciach nawet działa. Edytowane 27 Grudnia 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Mam problem. Od dłuższego czasu przy uruchamianiu Tlen'a wywala mi na dzień dobry okno do autoryzacji tlenofonu poprzez podanie hasła. Nigdy z tego badziewia nie korzystałem. Okno zaczęło się pojawiać samo od siebie. Nie działa wpisanie jakiegoś innego hasła, właściwego hasła do profilu etc. Mam zainstalowaną wersję aplikacji: 6.00.3.77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Mam to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Też to miałem, ale przeszło same Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Też to mam, nie chciało mi się zastanawiać jeszcze jak wyłączyć. Kolega sobie z tym jakoś poradził ale sam nie wie jak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...