SoNaTa Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Hej! Proszę o małą pomoc w wyborze;) Chciałabym kupić na prezent jakąś gierkę taką przenośną z kolorowym wyświetlaczem i przychodzi mi do głowy tylko GameBoy, patrzyłam na tego typ PlayStation ale jak dla mnie są za drogie...i pytanie czy GameBoy to nie przeżytek??wszędzie dużo o tych "plejakach" :blink: ale są naprawdę drogie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 tu masz wlasciwy dzial dla tego pytania: http://forum.purepc.pl/Konsole-f100.html czy teraz jest na topie nie wiem, ale kilka lat temu tracilem wiele godzin zagrywajac sie w zelde czy final fantasy. teraz mam psp i jakos gry nie potrafia mnie przyciagnac do niego na dluzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Hej! Proszę o małą pomoc w wyborze;) Chciałabym kupić na prezent jakąś gierkę taką przenośną z kolorowym wyświetlaczem i przychodzi mi do głowy tylko GameBoy, patrzyłam na tego typ PlayStation ale jak dla mnie są za drogie...i pytanie czy GameBoy to nie przeżytek??wszędzie dużo o tych "plejakach" :blink: ale są naprawdę drogie!!! Rozumiem że to na prezent dla dziecka. GameBoy to raczej przeżytek. PSP faktycznie drogi ... ale o niebo lepszy niż jakiś GameBoy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 W dzisiejszych czasach GameBoy raczej jest chybionym pomysłem. PSP droższe, ale raczej nie znudzi się tak prędko (bo jak dzieciak porówna sobie swojego GameBoya z PSP jakiegoś kumpla to raczej zacznie mu się marzyć nowa konsola) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nintendo DS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 GBA to masz w pierwszej lepszej Nokii na S60v3 (chyba N73 byłaby najtańsza) ;) Gry owszem - bardzo fajne bywają, ale dzieciakowi pewnie wstyd byłoby wyjąć Gameboya przy koleżeństwie. Ja również proponuję PSP, ew. NDS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 gameboya to sie teraz na komorkach odpala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 gameboya to sie teraz na komorkach odpala ;)jest różnica między graniem na wygodnym krzyżaku, dobrze rozmieszczonych przyciskach, a męczeniem się na klawiaturze telefonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 przeciez ta Pani pisze wyraznie ze psp za drogie,wiec po co je proponujecie? ja osobiscie nie polecam Psp bo to gowni.na konsolka,gry drogie i malo fajnych pozycji,a sterowanie w 3D nie nadaje sie bez drugiego analoga, w tym wypadku lepiej kupic Nintendo DS, moze byc nawet uzywane w dobrym stanie,da wiecej frajdy z grania i ma wieksza bibliotekie gier niz PsP,a spektrum gier rozciaga sie w calym zakresie ,zreszta ilosc sprzedanych DS'ow na swiecie miazdzy szajs od sony popularnoscia(PsP) i jest bardziej trendy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ciężka sprawa. Nie pamiętam bym się na PSP tyle zagrywał co jeszcze parenaście lat temu w ... Pokemony na GBC lub GT Advance na GBA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ciężka sprawa. Nie pamiętam bym się na PSP tyle zagrywał co jeszcze parenaście lat temu w ... Pokemony na GBC lub GT Advance na GBA. dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...