przemn2 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 No i teraz jest dylemat: COD6 nie kupiłem i czekałem na BC2, którego chyba też nie kupie... Też mam ten dylemat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 NIe oceniajcie dnia przed zachodem słońca :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) NIe oceniajcie dnia przed zachodem słońca :}Chyba powoli już można, bo nie wierzę żeby poprawili rozgrywkę, optymalizację i te nieszczęsne hit'y (to z tych największych bolączek)... Chociaż "wbijalność" na serwery się bardzo poprawiła :) I bardzo brakuje mi możliwości zmiany FOV'a - jak przełącze się z BC2 na MW1 to masakra jak COD szybko chodzi ;) Edytowane 29 Stycznia 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dodam z mojej strony, że totalnie mnie beta rozczarowała. Już większość tutaj wspominała o tragicznej oprawie wizualnej (to chyba jakiś żar tak btw) ale gameplay nie odstaje w cale poziomem od tej grafiki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dziś się już dobrze gra, i jak dla mnie gra super. Lagów nie uświadczyłem najmniejszych. Framerate przy małej ilości przecwników to przeważnie 50-70 FPS, przy ostrej walce spada do ok. 30, 25 czy mniej nie widziałem ani raz. Gram na max detalach z AAx4, w 1360x768. Przydało by się żeby troche poprawili wydajność, bo nagorsze są spadki z 60 do 30, wolałbym już chyba stałe 30. Graficznie nie jest źle, ciężko też to ocenić po jednej mapie. Najważniejszy w tej grze jak dla mnie jest dźwięk, a ten wymiata. Swoją drogą myślałem że jest tylko ten mały kawałek mapy, a jest ich kilka i chyba nas przenosi na następny gdy atakujący rozwalą cele. Najlepiej lubie grać jako obrońca, i wtedy oczywiście jako medyk. Czasami seriami lecą revive-y biegając w kółko dookoła jakiegoś budynku. Ogólnie gra się strasznie fajnie, i bardzo wciąga, zwłaszcza jak jest komplet graczy. Na tych kawałkach mapy co są to 64 by było za dużo. A tu screen z użycia zasobów (ostatnie 15 minut). Jak dla mnie to wygląda na mocne wykorzystanie dwóch wątków. Proc na 3.6 GHz. Wczoraj grałem na 1.62 GHz (bo tyle ustawiam na tryb idle, a nie chciało mi sie restartować) i użycie proca było na podobnym poziomie. Tyle że grałem wtedy z malutką ilością przeciwników więc nie stwierdzę jak się to przełożyło na wydajność, ale była raczej podobna. Później z ciekawości zagram z koligacją na dwa rdzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ja tam widzę, ze są 4 rdzenie używane :wink: . Crash'a do pulpitu oprócz tego z błędu w przeglądarce, który już naprawili nie uświadczyłem. Na 9600gt, all medium i 1680x1050 średnia poniżej 30fpsów, jednak trochę tych klatek brakuje. Co do samej rozgrywki to jest super :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 A jak sobie dodasz procenty to co ci wyjdzie? Niecałe 200% z 400%. Przecież jednowątkowa czy dwuwątkowa aplikacja nie obciąży każdego rdzenia w 100% bez ustawienia koligacji. W tym przypadku raczej po prostu dwa wątki są rozkładane na cztery rdzenie i tyle. Inaczej przy niskim taktowaniu obciążenie rdzeni by wzrosło, a łącznie też wychodzi ok. 200%. Jak ustawię koligację to zapewne dwa rdzenie będą mieć niecałe 100%, a dwa pozostałe rdzenie będą miec 0%. Podejrzewam że Core 2 Duo kręcone na ponad 4 GHz najlepiej się sprawdzi w tej grze. Jak ktoś ma takiego proca to niech sprawdzi obciążenie i napisze jak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Graficznie mnie gra nie powaliła choć jest ciekawa. Dźwięk rzeczywiście super! Niestety trafiłem na lagi i wysoki ping. Później będe jeszcze próbował. Na razie nie zachwyca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) Chyba mi się zablokowały unlocki :/ Paski już nie lecą do przodu o co chodzi? Gra ktoś? Jak macie mikrofon i TSa to zapraszam na serwer: 213.73.2.82:8767 do pokoju Pudełko Smugglera ( bez hasła) eDYTA: aHA NOWA WERSJA JEST MOŻĘ TO DLATEGO Dajcie niki w grze ;) Edytowane 29 Stycznia 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) Poproszę o kluczyk, jeśli komuś już jest niepotrzebny :rolleyes: Gra już na dysku tylko klucza brak... Edytowane 29 Stycznia 2010 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ta gra to jakaś pomyłka. Działa strasznie słabo, na 4850 płynnie jest dopiero na medium, a i to nie zawsze. Grafika jest słaba, system trafień jest żenujący. MW2 > BC2 dla mnie i to o dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 po pierwszej łatce juz nei wyrzuca. wiec mozna grac ile wlezie. teraz najwiekszym problemem jest FPS :/. ja wyciagam na low kolo 30 fpsow co jednek mnie nie satysfakcjonuje. nick: bielski jakby friends dzialalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ja myślę że to jest powtórka z Bety Battlefield 2142 gdy było mało fpsów w Beta testach a w demie o 150% więcej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 https://customer.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php wbijać szybko :P zaraz mają rozdawać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 aaa z tymi unlockami jest chyba tak, że w becie nie wszystkie można mieć i w Reconie mam już chyba wszystkie dostępne w becie bo następny odblokuje się przy 100 milionach punktów;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Wy chcecie na kartach pokroju 4850 all high w full hdi min. 50 fps'ów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRVideo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 https://customer.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php wbijać szybko :P zaraz mają rozdawać Pff prawie 400 kluczy rozeszło się w ok. minute :( i nie udało mi się wyrwać :/. Ma ktoś na zbyciu klucz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Wy chcecie na kartach pokroju 4850 all high w full hdi min. 50 fps'ów ? nie, ale na low/ med powinno byc minimum 50 ... a jest max 30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 no ja ciach!le co za :???: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teza Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 1920x1080, wszystko na full i rozczarowanie. Zniszczenia budynkow nierealisticzne. Widac ze napisali skrypt na "stale" (jednakowe) zniszczenia budynkow. Myslalem ze to bedzie ekstra zrobione a tu taki bubel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 pogralem troche, i nie jest tak tragicznie jak niektorzy tutaj pisza, moje fpsy oscyluja w przedziale 60-70+, wszystko na max, aax8, afx16, bez hbao, z hbao jest z 10 klatek mniej, fajna gra, ale granie na jednej mapie w kolko szybko sie nudzi, najbardziej denerwuja mnie celowniki w niektorych broniach, i to ze trzeba praktycznie caly magazynek w kogos wpakowac aby go ukatrupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 pogralem troche, i nie jest tak tragicznie jak niektorzy tutaj pisza, moje fpsy oscyluja w przedziale 60-70+, wszystko na max, aax8, afx16, bez hbao, z hbao jest z 10 klatek mniej, fajna gra, ale granie na jednej mapie w kolko szybko sie nudzi, najbardziej denerwuja mnie celowniki w niektorych broniach, i to ze trzeba praktycznie caly magazynek w kogos wpakowac aby go ukatrupic A jaki masz system i jaki komp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 każdy łyka po 10 kluczy albo i więcej to taki finał :mad: http://badcompany2.ea.com/beta i nadal nic podeślą jak się skończą beta co za syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 A jaki masz system i jaki komp?win 7 64 bit, i7 920, hd 5870, 6gb ddr3 wszystko stock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Test kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 parodia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 To se pograłem na 8800GT. Ciekawa optymalizacja.Zobaczymy czy coś wykombinują w tym kierunku. Nie będę zmieniał kompa pod takie jaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Śmiech na sali jak 8800GT wychodzi na tych testach to załamka... przecież to świetna karta graficzna nawet na te czasy jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) A nie widzicie , że test w dx10 i AA*8 to stąd takie wyniki. Sterowniki pod tą gierkę i tak zostaną za jakiś czas zoptymalizowane :wink: , nie wspomnę o patchu do samej gry. Nie wiem czy to wina serwera , raz gierka zapieprza ,a raz muli prze okrutnie. Edytowane 29 Stycznia 2010 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Sorry ale czego oczekujecie od 8800 GT? Max detali w Full HD? To do czego by były karty high-endowe? 8800 GT to na dobrą sprawę ponad 3-letnia karta, bo to zmodyfikowane G80. Owszem optymalizacja bety kuleje, ale to wy macie za duże wymagania a nie gra. 5870 to obecnie topowa karta jednoukładowa i jak widać zapewnia minimum 30 FPS na bardzo wysokich ustawieniach. Wyżej jest już tylko 1600p, a do tego są X2. Ja osobiście liczę na to że sporo poprawią w finalnej wersji, a może i jeszcze w becie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...