hinco Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 rmf fm a jak mam głośniki sprawne to korn(ik) SLayer i niektóre pojedyncze kawałki innych [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Smarki/Pysk/Kixnare - Kawałek o Miłości [Amyaway] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ostatnio to Soulfly - Dark Angels co tu pisać. Po prostu najlepsza ich płyta! Max wraca do riffów za czasów Sepultury, krótko mówiąc genialna płyta :=) POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Joł men nigga yo u mnie tera na kwadracie normalnie zapuscilem sobie hihopy ziąąą elo elo a tak w skrocie hemp gru - zycie warszawy B) Chcialem z tego miejsca pozdrowic Donia i Libera. :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Ale debilny topic ;] i to Mutos założył, że też go wcześniej przeoczyłem :] ok u mnie (now playing) Geto Boys - (The Foundation) - G-Code. Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez Crazy_Ivan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 to:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a u mnie Opeth - In Mist She Was Standing... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Obecnie Honor - Mlot Antychrysta nastepny utwor na liscie to : The doors : The End :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Tadeusz Woźniak - Zegarmistrz światła ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Rage Against The Machine - "Mic Check" ! :D Kawałek wymiata :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 u mnie w tej chwili Bob Marley - Survival :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 U mnie rządzi AVH :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davster Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Paul Oakenfold - Ready steady go.mp3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Porcupine Tree - Deadwing B. fajny album jak dla mnie. Idealny na wieczor przed 1.09.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Teraz Talla 2xlc - live @ Technoclub 14.04.2005 Później PvD- 15 jahre maximal 14.05.2005 O wiele później: PvD Live @ energy 10.08.2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 W tym momencie: Metallica - For Whom The Bell Tolls Koncert Cunning Stunts Texas 1997 :D, a za chwilkę będzie "Wherever I May Roam" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A u mnie ;) teraz Creed - Gratest Hits Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Menno de Jong @ etn.fm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 025. 03 - Gatecrasher Digital - CD3 (Chillout).mp3 [1:03:00] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Cypress Hill-I wanna get high :D rlzzzzzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Creed - Greatest Hits @ cavarr - cóz za zbieg okoliczności :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Creed - Greatest Hits @ cavarr - cóz za zbieg okoliczności :P 1625792[/snapback] kapela fajna "była" szkoda że się rozpadła :( na wieczorki muza idealna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 AbraDab - Noc Cala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Shakira - La Trotura... Musiałem sobie zrobić przerwer od Britney Spears - My Prerogative ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Paraliz Band - Paraliz Band - 06. Jah Judgement Day.mp3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Macie pomysly na tematy ;] Wzgórze YaPa3 - Temat (TOP444 RMX).mp3 na jednym glosniku niestety, bo zawieszenie na subie w drugim uwalilem i klej wlasnie schnie ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mart (X Stream)-You Never Stop Me (Dedicated To MK).mp3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Misja Helsloot - Live at Asta (Freshfm) 21-02-2004,, troszkę starodawnie brzmiący lajtowy trans ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 TVN i beznadziejnie denne "kto was tak urzadzil".. ale juz przywyklem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...