Skocz do zawartości
phranzee

Anime

Rekomendowane odpowiedzi

nie wytrzymalem i zaczalem Elfen Lied'a...

super sie zapowiada

http://www.animecritic.com/key/anr-key.html

a to ktos widzial?? mam teledysk i strasznie mi sie podoba

a co do gits'a to 2nd gig juz mi jakos nie podchodzi tak jak pierwsza seria

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

B) Ja osotanio zachwycam sie nowym anime ze studia Gonzo o tytule Black Cat. Oprócz tego oglądam regularnie nowe odcinki Mai Otome,Gun X Sword, Shuffle!, Sousei no Aquarion, Suzuka

A jesli chodzi o wiesci z ostatniej chwili, pewnie już słyszeliście a ci którzy jeszcze nie to informuje ze najwieksza encyklopedia anime -> www.anidb.net padła, mam nadzieje ze szybko wstanie

powód,więcej na tej stronce -> http://www.anidb.net/wiki/index.php?title=Downtime

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.animecritic.com/key/anr-key.html

a to ktos widzial?? mam teledysk i strasznie mi sie podoba

widziałem 3 epy, ale jakoś sie nie mogłem dalej w to wciągnąc, treść nawet z pewnego względu ciekawa , ale forma kuleje.

A tym co sie interesują Japonią, polecam zobaczy japanorame, naprawdę ciekawe, jak np. że powstał w Japoni reality show, w którym zamkneli w jednym domu 8 kobiet i ta wygrała nagrodę, która w czasie pobytu wypłakała najwięcej łez(weird :wink: ).

a od siebie mam pytanie, zna ktoś jakieś anime gdzie występuje yakuza?

update:

jesli mowa już o nowym sezonie, to jedyne ciekawe rzeczy dla mnie to Mushishi i Paradise Kiss, reszta to odgrzewane kotlety.

Edytowane przez cookie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i GitS obejrzany :]

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

640x360, jakość mocno taka sobie, ale przynajmniej da się oglądać - pierwszego Karasa ściągnąłem na początku HDTV z dzwiękiem AC3 bodajże i na Antku 1700@2300XP przycinał konkretnie :]

Zrzutów nie zrobie w tym momencie niestety, bo nie mam czym a nie chce mi sie bawić w instalowanie softu, bo oglądam jeszcze raz oba Stand Alone Complex z powodu zakończenia nareszcie wypuszczania drugriej serii przez LMFa ;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i GitS obejrzany :]

No ja właśnie też - po wyjsciu ostatniego odcinka obejrzałem obie serie od początku ;]

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

baka-updates twierdzi ze Shinsen-Subs wypuscilo wczoraj odcinki Blood+ 08, Da Capo Second Season 13, The Law of Ueki 30. Niestety od jakiegos czasu SHS site lezy az niemilo. Ma ktos namiar na te episody na sieci bt ?

blooda 8 mam bo tylko to mnie intersuje :P z tego co podales , jak chcesz to ci moge jakos wyslac np przez irc albo cos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

baka-updates twierdzi ze Shinsen-Subs wypuscilo wczoraj odcinki Blood+ 08, Da Capo Second Season 13, The Law of Ueki 30. Niestety od jakiegos czasu SHS site lezy az niemilo. Ma ktos namiar na te episody na sieci bt ?

Tymaczsowa strona SHS: http://www.shinsen-subs.be/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poinstalowane cos tam jest bo np mam Azumanga Daioh i ang sub dziala na wszystkich glosnikach a jap juz tylko na 2 przednich;] , chodzi mi o sposob cos ala jak sie ustawia w winampie albo foobarze raz a dobrze;p / moje wczesniej 4.1 dzialaly normalnie bez zadnej zabawy wiec sam juz nie wiem;/

Edytowane przez maziq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poinstalowane cos tam jest bo np mam Azumanga Daioh i ang sub dziala na wszystkich glosnikach a jap juz tylko na 2 przednich;] , chodzi mi o sposob cos ala jak sie ustawia w winampie albo foobarze raz a dobrze;p

A nie przyszło Ci do głowy, że może być tak, że ścieżka eng jest w 5.1, a jap tylko w stereo? ;]

Nawiasem mówiąc przy starszych release to dosyć częste...

Jeśli jest stereo, a chcesz mieć dzwięk na wszystkich kanałach, to musisz w opcjach dekodera się pobawić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi