Mizeria Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Tak więc przed rejestracją podczas czytania & akceptacji zauważyłem mały błąd. A mianowicie koniec kodu bb-code bez , bez... początku: prosze o usunięcie tego znacznika , gdyż jak widać nie jest on potrzebny ;) Znajduję on się na końcu regulaminu. Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez Mizeria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To tak w ramach sprawdzenia nowych czy znaja regulamin :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 czyli jednak istnieja ludzie ktorzy czytaja reg do konca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jak już się mamy czepiać to artykuły II i III mają treść niżej niż punkty. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Hym jak ja się zgadzałem na Regulamin to on nie miał aż tylu punktów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Starczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 A tak w ogóle to zapomniałem napisać, że poprawione - dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...